Oana Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Fetita in varsta de numai 4 ani a fostului campion mondial la box, Mike Tyson, a murit la spital, dupa ce a fost internata in stare grava.Fetita s-a jucat pe langa un aparat de fitness si, din greseala, s-a spanzurat cu unul dintre cabluri si s-a sufocat. Medicii nu au mai putut sa o mai salveze.Mike Tyson se afla la Las Vegas in momentul petrecerii incidentului, dar a ajuns la fetita sa cat inca mai era in viata. Din pacate Exodus s-a stins in cursul zilei de marti, chiar pe patul de spital.Politia a investigat cazul, iar concluzia anchetei a fost ca moartea fetitei este un tragic accident.Mike Tyson a multumit celor care sunt alaturi de ei in aceste momente si a cerut jurnalistilor intimitate si liniste.http://stirileprotv.ro/stiri/international...on-a-murit.htmlNeatentia parintilor...R.I.P.
MiTzA- Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Pacat :( . Dupa fiul lui Jhon Travolta, acum fetita lui Tyson :(Rip :(
Fury Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 daca de fetita lui Tyson nu era ingrijita si supravegheata atunci nu stiu cati copii din lumea asta sunt supravegheati ... cum zicea si politia a fost un accident tragic.... odihneasca-se in pace
Parazitu' Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 mda R.I.P. .. pacat...era doar un copil inocent.. -_-
ChoWdeR Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 REST IN PEACE, si totusi nu cred ca a fost neingrijita de catre parinti, 100% ca Tyson a chemat o dadaca pt fetita, sau mama fetitei.
Shtef14 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 REST IN PEACE, si totusi nu cred ca a fost neingrijita de catre parinti, 100% ca Tyson a chemat o dadaca pt fetita, sau mama fetitei.Deacord cu tine...Totusi Condoleante !
Guest ^Depeche^ Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 R.I.P . . .saraca fata dar ce sa mai zic de Myke.
Bobo Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Odihneasca-se in pace.Cel mai dureros lucru este sa pierzi propriul copil , mai ales la o varsta asa de mica...pacat....
Narcisa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 daca de fetita lui Tyson nu era ingrijita si supravegheata atunci nu stiu cati copii din lumea asta sunt supravegheati ... cum zicea si politia a fost un accident tragic.... odihneasca-se in pace Asa e. Dumnezeu s'o ierte.
marius_truckerfan Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dumnezeu s-o odihneasca . Ce dureros este acum pentru Mike Tyson , sa-si piarda propriul copil , la o varsta atat de frageda :( . R.I.P .
Carp Angler Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dumnezeu s'o ierte, dar nu stiu daca a gresit cu ceva ... sa o ierte , comparativ cu altii , tinand cont ca avea doar 4 anisori :(
Flake Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Saracul cred ca bate in tot acum. Vaai .. la cat era de violent cred ca asta l-a facut si mai violent
2dor Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 greu sa inchizi o usa in zilele noastre daca esti vedeta... ce cauta copilul la aparatele de fitness la 4 ani ?