Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Sugestie CS

Recommended Posts

Posted

la cs-urile la care am participat pana acum am vazut destul de multi playeri care foloseau speed si sincer nu-mi convine.

propun ca la fiecare CS sa fie cel putin un GM on si sa supravegheze cum se desfasoara lucrurile. asa vom putea fi siguri ca lupta se duce corect :)

Posted

la cs-urile la care am participat pana acum am vazut destul de multi playeri care foloseau speed si sincer nu-mi convine.

propun ca la fiecare CS sa fie cel putin un GM on si sa supravegheze cum se desfasoara lucrurile. asa vom putea fi siguri ca lupta se duce corect :)

de acord cu boom , la cs`ul precedent 30 % din playerii care au participat au avut speed , sau oare e putin cat spun !? :-? ar fi frumos ca un admin sa dea trace pe cei suspecti pentru a fi totul corect si sa le dea pedeapsa pe masura ... :P

Posted

Corect deacort cu tine Dane, la cele mai vechi nu am bagat de seama, dar la asta ultimul cel putin DL`ul avea speed tot aparea - disparea.

:beer:

Posted

Si dupa sa apara vorbe ca x sau y da dc ? :)

d/c se poate verivica il loguri, iar cine are de facut o acuzatie asupra unul GM poate folosi sectiundea plangeri si sa-si suporte consetintele ca atare daca nu este adevarat.

:tiphat:

Posted

Oricum au folosit si inca mai folosesc speed multi.

Atata timp cat scriptul nu-i poate detecta, nu vad ce le-ar putea face GM-ii :).

Poate doar sa fie filmati si postati ca sa se observe neconcordanta vitezei de deplasare si atac cu statusul pe care-l au, altceva nu e de facut.

Posted

Atata timp cat scriptul nu-i poate detecta, nu vad ce le-ar putea face GM-ii :).

Poate doar sa fie filmati si postati ca sa se observe neconcordanta vitezei de deplasare si atac cu statusul pe care-l au, altceva nu e de facut.

Pacat ca nu poate scriptu si nici ei nu pot filma ca la cati sunt cu speed le trebe hard de 50 de tera , pentru cati folosesc speed #-o

Posted

' date='May 27 2009, 10:00' post='3864964']

de acord cu boom , la cs`ul precedent 30 % din playerii care au participat au avut speed , sau oare e putin cat spun !? :-? ar fi frumos ca un admin sa dea trace pe cei suspecti pentru a fi totul corect si sa le dea pedeapsa pe masura ... :P

:))

crek aberezi extrem de mult.

#buna ideea boom :clap:

Posted

:))

crek aberezi extrem de mult.

#buna ideea boom :clap:

Eu cred`ca u nu sti ce vorbesti , vedeam cum trec pe langa mine , incercam sa dau cu skill in ei , dadeam 1 data , mergeam dupa ei si dintr`o data brusc nu`i mai prindeam ... aveau noss cumva ? :blink:

Posted

' date='May 27 2009, 13:43' post='3865495']

Eu cred`ca u nu sti ce vorbesti , vedeam cum trec pe langa mine , incercam sa dau cu skill in ei , dadeam 1 data , mergeam dupa ei si dintr`o data brusc nu`i mai prindeam ... aveau noss cumva ? :blink:

Eu cred ca stiu ce a fost pentru ca am fost acolo :) si nu am vazut decat un dl cu speed :)

Tu ce nick ai ?

Posted

gm-ii ar putea constata daca un player foloseste sau nu speed.

neconcordanta vitezei de deplasare si atac cu statusul pe care-l au? :blink: ce treaba are statusul cu viteza cu care se deplaseaza un player? :blink:

cat despre viteza cu care ataca..nici aici nu ai nimerit-o. viteza de atac nu este sesizabila atata timp cat speed-ul este folosit la viteza mica, in schimb viteza de deplasare se poate sesiza foarte usor.

Posted

nui ideiea buna de ce

un gm nare cum sa vada daca are cineva speed 100% daca gmu are lag sau nu vede sau doar asa i sa parut ca unu are speed ce se intampla ii da ss

detectarea speedului trebe facuta cu programe

Posted

nui ideiea buna de ce

un gm nare cum sa vada daca are cineva speed 100% daca gmu are lag sau nu vede sau doar asa i sa parut ca unu are speed ce se intampla ii da ss

detectarea speedului trebe facuta cu programe

sa nu fim absurzi. speed-ul poate fi constatat in mai multe zile consecutive, se face o lista la admin table, si cand este prins unu de 2 -3 ori de mai multi admini se purcede la blocarea permanenta a contului. in fine, indicatiile care ti le-am dat tie aici nu sunt si pentru admini, ci doar ca sa iti fac o idee despre cum ar putea lucra. stiu ei ce au de facut mai bine :)

Posted

eu zic ca un program care sa depisteze speedul ar fi o soultie mai buna

asa cine sta sa urmareasca pe unu daca foloseste speed sau face dupe jwl

toate problemele astea sant din cauza exp ff mic tenteaza jucatori sa triseze daca ar fi un exp mai rezonabil nar mai folosi nimeni speedul nar avea rost

Posted

o sa iasa discutii oricum .... :))

ca i-a dat ss pe nedrept , ca ii favorizeaza pe altii si o sa fie o nebunie totala + ca ne trebuie si voluntari :)

daca ar fi o metoda concreta prin care sa dovedeasca , da as fi total deacoord . chiar si cum ai zis tu dane , ca il urmareste , la a doua abatere block , dar atunci macar sa stie respectivul si sa fie atentionat for the 1st time :)

Posted

fara dovada concreta (filmat) nici adminu nu poate da ss la careva care foloseste speed :error:

Posted

Pro, dar o sa iasa discutii.

Si ce admin isi ia angajamentul ca va sta on SAMBATA de la 8 la 10 (atata timp cat nu participa pe char secundar la cs)?

Si in plus de unde stie respectivul admin ca nu a bagat alcool (sa dea putin mai repede) sau soul pototion (cred ca soul iti dau 30 % speed in plus).

Tot mai bine ar fi un program care ii prinde pe cei cu speed, ar fi si mai util si mai "la moda".

Posted

asta nu ar trebui sa fie o sugestie... ci o indatorire pentru admini.

+1 !

Cam asta ar fi ideea...trebuie totul organizat.

eu zic ca un program care sa depisteze speedul ar fi o soultie mai buna

asa cine sta sa urmareasca pe unu daca foloseste speed sau face dupe jwl

toate problemele astea sant din cauza exp ff mic tenteaza jucatori sa triseze daca ar fi un exp mai rezonabil nar mai folosi nimeni speedul nar avea rost

Sti cum e...e ca si cu masina...cand nu e nimic pe sosea , ii dai blana. Cand e radaru , ti-o iei sigur , cand e politistu , o lasi usor ca nu se stie :nanana: Asa ca un admin la CS , nu strica :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...