gigi_kent Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=33O_6OUEZ-k...ec-HM-fresh+divreluare golul romaniei ^
Guest Belzebuth Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=33O_6OUEZ-k...ec-HM-fresh+divreluare golul romaniei ^roflol scammer :sef: :sef: :sef: :angry1: :angry1: :kar:
AntIpatyK Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 consider ca numele este prea putin importatant... noi facem numele aliantei...acele posturi de genu .. daca are numele x/y eu nu stau in ally.. atunci nush ce cautati in acest moment in ally... daca vreti 1 ally cu renume.. atunci puteti merge la HH/Maniacii de ex.. unde in proportie de 90% sunt jucatori vechi.Pentru mine importanta o au jucatori din alianta.. si nu numele aliantei .. oricare ar fi ...No offense..PS: DreamerS (era alianta facuta de Fr33 daca nu ma insel)
vexus Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 hello :beer: anti nu vrei sa mai auzi de noi? :crybaby:
Damian Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 nb allz.. eu ma bag la somn. vb maine dupa ce vin de la gratar.. mai pe seara oricum :beer:
Damian Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 inca 5 min sa ma culc relaxat daca bate Argentina sa castig si eu la pariuri ca nu am mai luat de ceva vreme
Damian Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 gata somn ,nb Argentina 1 - 0 Columbia :bananadance2:
Guest Belzebuth Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 consider ca numele este prea putin importatant... noi facem numele aliantei...acele posturi de genu .. daca are numele x/y eu nu stau in ally.. atunci nush ce cautati in acest moment in ally... daca vreti 1 ally cu renume.. atunci puteti merge la HH/Maniacii de ex.. unde in proportie de 90% sunt jucatori vechi.Pentru mine importanta o au jucatori din alianta.. si nu numele aliantei .. oricare ar fi ...No offense..PS: DreamerS (era alianta facuta de Fr33 daca nu ma insel)Nu am vazut nici un post in care sa spuna cineva ca nu ramane in guild/ally daca are numele x/y.Nu fac parte din acei jucatori "vechi"...maybe n-ar trebui sa-mi spun parerea legata de ceva legat de guild/ally.Ma gandam ca ar fi frumos sa fie ales un nume in mod democratic...dar deh...as ramane si daca guildul s-a numi TheLoosers ,aici sunt prietenii mei si pt asta joc,nu joc pt a ridica in slavi playeri cu 7 rr-uri si pt a admira combo-urile unora cu Anciente :).Chiar daca majoritatea suntem "novici" ,am inceput usor usor sa ne ridicam, si incet incep sa cred ca ne vom face si noi un renume...Oricum ar auzi lumea d noi..Ang3lik,DreamerS sau orice alt nume,vom fi acolo in top...Cred ca am spus destule sper sa nu starnesc alte controverse.Good mornin' to all of you :tiphat:
Guest Belzebuth Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 gata somn ,nb Argentina 1 - 0 Columbia :bananadance2:Congratz...Dai de baut? :yum:
LeB4Da Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Nu am vazut nici un post in care sa spuna cineva ca nu ramane in guild/ally daca are numele x/y.Nu fac parte din acei jucatori "vechi"...maybe n-ar trebui sa-mi spun parerea legata de ceva legat de guild/ally.Ma gandam ca ar fi frumos sa fie ales un nume in mod democratic...dar deh...as ramane si daca guildul s-a numi TheLoosers ,aici sunt prietenii mei si pt asta joc,nu joc pt a ridica in slavi playeri cu 7 rr-uri si pt a admira combo-urile unora cu Anciente :).Chiar daca majoritatea suntem "novici" ,am inceput usor usor sa ne ridicam, si incet incep sa cred ca ne vom face si noi un renume...Oricum ar auzi lumea d noi..Ang3lik,DreamerS sau orice alt nume,vom fi acolo in top...Cred ca am spus destule sper sa nu starnesc alte controverse.Good mornin' to all of you :tiphat:Frumos spus, total deacord cu tine. Apropo : Neatzaaaaa :] :bananadance2:
Guest Belzebuth Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 il pandesc pe tzutzu sa dea rr si sa-l trezesc din somn:D