Jump to content
Dani

Interiorul celei mai mari cladiri din lume

Recommended Posts

Posted

V-am zis eu acum doi ani ca se ca construi in Dubai o cladire de 1000 de metri, cu numele The Burj, care va fi proclamata cea mai mare cladire din lume in septembrie. Cele 160 de etaje vor contine zone rezidentiale, comerciale, hoteluri, cel mai mare mall din lume si multe altele. Pana cladirea va fi gata va las sa va faceti o imagine de cum va arata interiorul ei. Sper sa nu cadeti de pe scaun. Enjoy!

Imagine IPB

Alte imagini

Posted

arata excelent, dar sincer arabii aia strica peisajul :)) intr-o cladire atat de moderna, ii vezi pe aia cu baticuri si haine din antichitate. no racism.

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Superb :wub:

Idem.

Posted

' date='May 26 2009, 09:09' post='3860900']

V-am zis eu acum doi ani ca se ca construi in Dubai o cladire de 1000 de metri, cu numele The Burj, care va fi proclamata cea mai mare cladire din lume in septembrie. Cele 160 de etaje vor contine zone rezidentiale, comerciale, hoteluri, cel mai mare mall din lume si multe altele. Pana cladirea va fi gata va las sa va faceti o imagine de cum va arata interiorul ei. Sper sa nu cadeti de pe scaun. Enjoy!

Imagine IPB

Alte imagini

Inteleg ca e dubai dai de unde atatia bani :o ?

Guest The_KniveS
Posted

uite cum isi cheltuiesc arabii astia banii

Posted

arata excelent, dar sincer arabii aia strica peisajul :)) intr-o cladire atat de moderna, ii vezi pe aia cu baticuri si haine din antichitate. no racism.

Ti se pare ca ciorile alea burtoase cu pete de ketchup pe tricou si ceafa transpirata infrumuseteaza in vreun fel mall-urile din Bucuresti?

Posted

niste oameni pe care nu i-a afectat criza :D

e meserie , cred ca au investit foarte mult

au musulmanii un sistem bancar axat pe niste principii ce tin de religia lor, probabil asta o marele lor secret...

o.t. "putin" cam inalta cladirea asta :D , dar cand se ridica elicopterele seicilor de pe ea sant deja la 1000m...

Posted

ba acum nu ca as fi carcotas dar ce naiba vedeti voi frumos in porcaria aia? mie nu-mi place deloc.. frumos, elegant nu inseamna ceva foarte mare si care nu iti da nicio senzatie, ba din contra.. pur si simplu nu-mi place.. mi se pare foarte rece

Posted

Inteleg ca e dubai dai de unde atatia bani :o ?

Petrol.

Tare as vrea sa vad ce vor face arabii cu vilele,masinile si ce mama dracu mai au,atunci cand se va termina petrolul.

Guest stefteo21
Posted

Petrol.

Tare as vrea sa vad ce vor face arabii cu vilele,masinile si ce mama dracu mai au,atunci cand se va termina petrolul.

atunci vor trai din turism, dar n-avea grija ca este destul petrol

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...