Jump to content
Bobo

Intunericul v-a cuprinde Terra pe 22 iulie.

Recommended Posts

Posted

asa si ? o sa fiu beat la ora aia..chiar crezi ca imi pasa ?

Bravo tie, e bine ca iti atenuezi frica de a vedea ceva deosebit :)

Cred ca o sa fiu in sesiunea de bac :(. SPer sa pot prinde pe camera acest eveniment :D

Posted

ce rost avea stirea? :-?

Da asa e , cred ca este mai importanta o stire ca a nascut Nikita , ca si-a pus Simona "menstruel" silicoane la buze ...s.a.m.d.

Posted

Da asa e , cred ca este mai importanta o stire ca a nascut Nikita , ca si-a pus Simona "menstruel" silicoane la buze ...s.a.m.d.

+1

prea multi luzări pe aici, nu stiu sa aprecieze nimic

ont: .. pacat ca nu se vede si la noi ..

Posted

Intunericul ti-a cuprins deja cunostintele de gramatica :(

ps:"va cuprinde"

timp de sase minute si 39 de secunde, in ceea ce va reprezenta cea mai lunga eclipsa solara inregistrata in ultimele doua milenii.

Pacat ca n-o vedem <_<

Posted

Asa si crezi ca pe noi ne intereseaza ce faci tu la ora aia ? Nu exista topic sa nu faci spam.

@ btw, interesanta stirea.

Posted

vad ca tu esti mai informat ca mine despre nikita , nici nu stiam ca a nascut :)) , iar despre toanta aia blonda sa nu mai vb , in fine ....

treaba e urmatoare , ar fi fost interesanta daca s-ar fi vazut in romania , asa as putea si eu posta de 3-4 ori pe an ca e eclipsa de luna de exemplu . eu tot nu vad ce e asa interesant in stirea asta

Posted

wow...zici ca tot pamantul va fi in bezna...vine apocalipsa ? se stinge soarele? nu inca...

deci titlul este gresit pus. Ok va fi o eclipsa - dar asta e un fenomen obisnuit si mereu se intampla in diverse 'colturi' ale globului. deci care este stirea asa de interesanta? niciuna, imi pare rau. :naughty:

Posted

Ce tare esti tu ma.

Imposibil. Prietenii stiu de ce.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...