2dor Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 asa si ? o sa fiu beat la ora aia..chiar crezi ca imi pasa ?Bravo tie, e bine ca iti atenuezi frica de a vedea ceva deosebit :)Cred ca o sa fiu in sesiunea de bac :(. SPer sa pot prinde pe camera acest eveniment :D
Bobo Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 ce rost avea stirea? :-?Da asa e , cred ca este mai importanta o stire ca a nascut Nikita , ca si-a pus Simona "menstruel" silicoane la buze ...s.a.m.d.
Stalk3r Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Da asa e , cred ca este mai importanta o stire ca a nascut Nikita , ca si-a pus Simona "menstruel" silicoane la buze ...s.a.m.d.+1prea multi luzări pe aici, nu stiu sa aprecieze nimicont: .. pacat ca nu se vede si la noi ..
acelasi_bandit Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 asa si ? o sa fiu beat la ora aia..chiar crezi ca imi pasa ? #frumoasa stire ..multumim ;)
Domino628 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Intunericul ti-a cuprins deja cunostintele de gramatica :(ps:"va cuprinde"timp de sase minute si 39 de secunde, in ceea ce va reprezenta cea mai lunga eclipsa solara inregistrata in ultimele doua milenii.Pacat ca n-o vedem <_<
LuckyShot Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 va fii invizibilade fapt nu va "fii" invizibila, ci nu va fi vizibila.
The^DiamondZ Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 asa si ? o sa fiu beat la ora aia..chiar crezi ca imi pasa ?Asa si crezi ca pe noi ne intereseaza ce faci tu la ora aia ? Nu exista topic sa nu faci spam.@ btw, interesanta stirea.
C@mPionuL Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 pacat ca nu o vom vedea :( ar fi fost interesant :)
Fury Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Da asa e , cred ca este mai importanta o stire ca a nascut Nikita , ca si-a pus Simona "menstruel" silicoane la buze ...s.a.m.d. vad ca tu esti mai informat ca mine despre nikita , nici nu stiam ca a nascut , iar despre toanta aia blonda sa nu mai vb , in fine .... treaba e urmatoare , ar fi fost interesanta daca s-ar fi vazut in romania , asa as putea si eu posta de 3-4 ori pe an ca e eclipsa de luna de exemplu . eu tot nu vad ce e asa interesant in stirea asta
gta-player Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 va fii invizibilade fapt nu va "fii" invizibila, ci nu va fi vizibila.Ba eu zic ca va fi invizibila emisferei ceapa-nord.
Stargate Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Intunericul v-a cuprinde Terra pe 22 iulie. wow...zici ca tot pamantul va fi in bezna...vine apocalipsa ? se stinge soarele? nu inca... deci titlul este gresit pus. Ok va fi o eclipsa - dar asta e un fenomen obisnuit si mereu se intampla in diverse 'colturi' ale globului. deci care este stirea asa de interesanta? niciuna, imi pare rau.
musthyzz Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 asa si ? o sa fiu beat la ora aia..chiar crezi ca imi pasa ?Ce tare esti tu ma. Intunericul v-a cuprinde Terra pe 22 iulie.Imposibil. Prietenii stiu de ce.