Bobo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 O eclipsa totala de soare este asteptata sa aiba loc in data de 22 iulie, in jurul orei 03:00 a.m. ora Romaniei, adica 08:00 a.m. dupa fusul orar al Beijingului, acolo unde fenomenul va putea fi observat cel mai bine.Luna isi va arunca umbra pe suprafata planetei noastre timp de sase minute si 39 de secunde, in ceea ce va reprezenta cea mai lunga eclipsa solara inregistrata in ultimele doua milenii. Spectaculosul fenomen va putea fi observat in intregime din India, Nepal, Bhutan, China si Japonia, in timp ce observari partiale se vor putea face din nord-vestul Oceaniei, din estul indepartat al Rusiei si din Kazakhstan.Urmatoarea eclipsa la fel de lunga ca cea din 22 iulie anul curent va avea loc tocmai in data de 25 iunie 2150.sursa : descopera.ro
Parazitu' Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 asa si ? o sa fiu beat la ora aia..chiar crezi ca imi pasa ?
Bobo Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 asa si ? o sa fiu beat la ora aia..chiar crezi ca imi pasa ?Bine bine , dar tu chiar crezi ca ne intereseaza pe noi ca esti tu beat?Pe mine unu ma intereseaza mai mult o eclipsa decat sa te vad pe tine beat.Am vazut toate comentariile tale ...legate despre sfarsitul lumii despre orice legat de TERRA, iar tu ziceai asa: ORICUM NOI NE DUCEM CE CONTEAZA.
NoComment Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 asa si ? o sa fiu beat la ora aia..chiar crezi ca imi pasa ? decat sa dai reply-uri d-astea "inteligente" mai bine nu mai scrie nimic ... ca oricum numa` prostii iasa din ce spui tu ... cui crezi ca ii pasa ca o sa fii tu beat ... de parca esti vreo vedeta sa ii pese cuiva , si chiar daca erai pe mine unul nu ma interesa on : ma intreb oare cat de vizibila va fi la noi
TombRaider Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 decat sa dai reply-uri d-astea "inteligente" mai bine nu mai scrie nimic ... ca oricum numa` prostii iasa din ce spui tu ... cui crezi ca ii pasa ca o sa fii tu beat ... de parca esti vreo vedeta sa ii pese cuiva , si chiar daca erai pe mine unul nu ma interesa on : ma intreb oare cat de vizibila va fi la noi va fii invizibila
E_manuel Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Eclipsa este un fenomen normal,apropo de subiect,la ultima eclipsa totala din Romania imi aduc aminte cum unii dintre vecinii mei au iesit cu lanterne afara
spauny Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 decat sa dai reply-uri d-astea "inteligente" mai bine nu mai scrie nimic ... ca oricum numa` prostii iasa din ce spui tu ... cui crezi ca ii pasa ca o sa fii tu beat ... de parca esti vreo vedeta sa ii pese cuiva , si chiar daca erai pe mine unul nu ma interesa on : ma intreb oare cat de vizibila va fi la noi dak u la 3 noaptea o sa vezi eclipsa de soare... e bine atunci.
ChoWdeR Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 dak u la 3 noaptea o sa vezi eclipsa de soare... e bine atunci.e eclipsa de luna pentru numele lui D-zeu
gta-player Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 E eclipsa solara / eclipsa de soare - pentru numele lui D-zeu.
c1ocan Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 O eclipsa totala de soare este asteptata sa aiba loc in data de 22 iulie, in jurul orei 03:00 a.m. ora Romaniei, adica 08:00 a.m. dupa fusul orar al Beijingului, acolo unde fenomenul va putea fi observat cel mai bine.Cititi inainte sa postati dumb posts :D . Nu se va pute-a observa de la noi.
gta-player Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Cititi inainte sa postati dumb posts biggrin.gif . Nu se va pute-a observa de la noi.Eu observ.
blk Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Eu observ.Tu observi.Conjugam?Dar totusi, eclipsele sunt misto. Tin minte cand a fost eclipsa totala de soare in Valcea <3
gta-player Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Tu observi.Conjugam?Asta era ideea. Cauta.Mai misto a fost privelistea celor douaspe gratare plantate pe fiecare acoperis de bloc.
blk Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Mai misto a fost privelistea celor douaspe gratare plantate pe fiecare acoperis de bloc.Eu am privit de pe preferctura si nu am vazut niciun gratar pe blocuri :(Oricum, indiferent ce gloata a privit, tot a meritat sa vezi un asemenea fenomen. Nu multi oameni prind asa ceva.
Dadu27 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 cand am citit prima data titlul nu se vedea tot si ma asteptam iar la o stire gen "sfarsitul lumii"#o asteptam cu drag
marius_truckerfan Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Si la noi de ce nu se va putea vedea ? Noi la 8.00 a.m nu vedem soarele sau ce ? Explicati daca tot sunteti asa batuti in cap #-o .
Tweety Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Si la noi de ce nu se va putea vedea ? Noi la 8.00 a.m nu vedem soarele sau ce ? Explicati daca tot sunteti asa batuti in cap #-o . Eclipsa e la 3 AM,ora Romaniei #-o !
Carp Angler Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Si la noi de ce nu se va putea vedea ? Noi la 8.00 a.m nu vedem soarele sau ce ? Explicati daca tot sunteti asa batuti in cap #-o . copile , vezi cu afirmatiile tale "batuti in cap" nu cred ca te'a jignit nimeni , la varsta ta mai ai de invatat. cum vezi tu eclipsa daca este la 3 NOAPTEA ( ORA ROMANIEI ) la 3 noaptea daca te uiti pe geam vezi lumina stalpului si atat , si niste stele. dar tu la ora aia probabil trebuie sa dormi. inveti sa faci spam? :clap:
Lord.Pici Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ies gol pe strada timp de 6 minute ca nu ma vede nimeni :-j
Guest stefteo21 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ce rau mi-a parut in 1999 sau 2000 cand a fost ultima eclipsa ca nu aveam ochelari de soare din aia speciali :( iar acuma nu o pot vedea...PS: Vand costum anti-eclipsa.
Random Hero Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 decat sa dai reply-uri d-astea "inteligente" mai bine nu mai scrie nimic ... ca oricum numa` prostii iasa din ce spui tu ... cui crezi ca ii pasa ca o sa fii tu beat ... de parca esti vreo vedeta sa ii pese cuiva , si chiar daca erai pe mine unul nu ma interesa on : ma intreb oare cat de vizibila va fi la noi Daca o sa faci ce zice Parazitu' - o sa vezi eclipsa foarte bine, chiar a dat un reply inteligent, poate omu' o sa vada o eclipsa beat fiind... Pentru mine eclipsa asta nu va fi vizibila :tiphat: e eclipsa de luna pentru numele lui D-zeu Stima si respect pentru cei care posteaza fara sa citeasca inainte Si la noi de ce nu se va putea vedea ? Noi la 8.00 a.m nu vedem soarele sau ce ? Explicati daca tot sunteti asa batuti in cap #-o . Si marele spammer al LinkManiei, domnul Marius - ca sa explic rapid: Pamantul e rotund, se roteste, de-acolo exista mai multe fusuri orare si de aceea nu o sa vedem noi eclipsa. Noi la 3:00 a.m nu vedem soarele (sau cel putin eu nu il vad). Si nu vorbi la plural cand jignesti - intotdeauna vei gasi pe unul care sa iti dea peste nas cu replicile tale.
nu ma cunosti Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 pacat ca nu o vedem si noi, oricum am vazut una in viata pana acum :) cred ca e de ajuns, ce e prea mult strica :)
Fury Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Eclipsa este un fenomen normal,apropo de subiect,la ultima eclipsa totala din Romania imi aduc aminte cum unii dintre vecinii mei au iesit cu lanterne afara cu siguranta a tinut si aia vreo 8 minute si deja le-a trebuit lanterne #-o titlu : ' Intunericul v-a cuprinde Terra pe 22 iulie ' , bine bine e eclipsa , dar la noi oricum o sa fie noapte , ce rost avea stirea? :-?
_Deza Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 cu siguranta a tinut si aia vreo 8 minute si deja le-a trebuit lanterne #-o titlu : ' Intunericul v-a cuprinde Terra pe 22 iulie ' , bine bine e eclipsa , dar la noi oricum o sa fie noapte , ce rost avea stirea? :-?Faptul ca urmatoarea eclipsa de o asemenea lungime va mai avea loc abia in 2150?Pacat ca Romania nu se va putea bucura de acest fenomen.