D-Generation X Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Am luat bacuuuuuuu' :wub:bv`o butule :D si eu l-am luat . numai conteaza nota [ 8.71 ].tu esti ghidu meu in buc strikino :> Strikina :kiss: kiTz
Strike^^ Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 bv`o butule :D si eu l-am luat . numai conteaza nota [ 8.71 ].tu esti ghidu meu in buc strikino :> Strikina :kiss: kiTzLasa-mi id tau pe pm :wub:@Mi-ai furat pagina <_<
D-Generation X Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 haules baules :nanana:@strike sa ma ajuti sa imi fac si eu mu . k nustiu ce are :( dau start si nu o ia din loc :(
Strike^^ Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 haules baules :nanana:@strike sa ma ajuti sa imi fac si eu mu . k nustiu ce are :( dau start si nu o ia din loc :(Ok bre,cu cea mai mare placere :D .Vorbim pe mess daca "ne prindem". :P @Neatza :beer:
Guest MagiczSm Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 strike am si eu o probl acum :D vb pe mess lateer deseara :D dak se poate
Strike^^ Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 strike am si eu o probl acum :D vb pe mess lateer deseara :D dak se poate:-?
*S4ndy* Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Neata.Mai jucati?nu mai jucati?Ce faceti?sinteti bine?Ma bucur pt tine Dani,vad ca ai luat bacu.}{spor mai departe:)
Dany™ Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Neata.Mai jucati?nu mai jucati?Ce faceti?sinteti bine?Ma bucur pt tine Dani,vad ca ai luat bacu.}{spor mai departe:)Bunaaa :-* .Nu mai jucam ca nu ne place versiunea.Am gasit o alta comunitate cu 97 d :D .ne-am strans cativa de aici .Ne auzim pe mess daca vrei sa te alaturi si tu
AcMilan Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Neata.Mai jucati?nu mai jucati?Ce faceti?sinteti bine?Ma bucur pt tine Dani,vad ca ai luat bacu.}{spor mai departe:)Hello sandy :*