Strike^^ Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Momentan nu facem recrutari :DAceleasi reguli...si sper aceeasi oameni (cand recrutam :lol: )
i sin Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 godie:|pentru salamandra de mai sus , jignesti forumu tinand gravidul la sign , EWWWWWWWWWWWWWWWWWWW.
OuMaiGad! Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Bai pokemonule tu te bagi in seama prea mult Dute cu Bulbazard mancati o frunza :-j
i sin Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Bai pokemonule tu te bagi in seama prea mult Dute cu Bulbazard mancati o frunza :-jsi ce-ai sa faci? :| gonna cry? :(Bulbazar > Lexu btw :rofl1:
OuMaiGad! Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 si ce-ai sa faci? :| gonna cry? :(Bulbazar > Lexu btw :rofl1:vai ... mai spart cu dumele tale de cofetar in constructii :-j cauta-ti alte dume google 8-|
i sin Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 vai ... mai spart cu dumele tale de cofetar in constructii :-j cauta-ti alte dume google 8-|cauta-ti poti scrie , restul ortogramelor muscaEWWWWWWWWWWWW
L3x@ Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 cauta-ti poti scrie , restul ortogramelor muscaEWWWWWWWWWWWWIa niste lamaie, sa-ti treaca de greata. Vad ca tot folosesti EWWWW. OuMaiGad!, lasa-l, se transforma in animal de casa dupa aia :)).
i sin Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ia niste lamaie, sa-ti treaca de greata. Vad ca tot folosesti EWWWW. OuMaiGad!, lasa-l, se transforma in animal de casa dupa aia :)).LEXA , ce faci iubita? =))))))normal ca pun ewww , imi faci/faceti scarba , rau =))
L3x@ Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 LEXA , ce faci iubita? =))))))normal ca pun ewww , imi faci/faceti scarba , rau =))Da-i cu degetul pe la fund, apoi baga-l pe gat ca sa vomiti, sa nu mai ai starile astea de greata.Sa-mi zici cum a fost.
OuMaiGad! Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ia niste lamaie, sa-ti treaca de greata. Vad ca tot folosesti EWWWW. OuMaiGad!, lasa-l, se transforma in animal de casa dupa aia :)).Sa se transforme in alta parte nu aici ca nu suport sa vad animalele cersind dupa mancare :-j
i sin Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Da-i cu degetul pe la fund, apoi baga-l pe gat ca sa vomiti, sa nu mai ai starile astea de greata.Sa-mi zici cum a fost.Cum a fost prima data cand ai crezut ca e ciocolata.ala , schelet , daca ma transform ajung undeva la 110 kg , e sculata , te fugaresc si te violez.k @ dota
L3x@ Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Cum a fost prima data cand ai crezut ca e ciocolata.Cred ca (,) calitatile de mama Omida incep sa se duca de rapa. Mancam ciocolata, dar din nevoia de a asimila cu ceva, pentru a nu ti se parea dezgustator... ce sa zici si tu acum. Vad ca ai incercat deja, mi-ai zis cum ti se pare :)). Good boy! Ce altceva ai mai incercat? Ai incercat cu degetul in nas sau in ureche? Nu te-ai inecat?
OuMaiGad! Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Cum a fost prima data cand ai crezut ca e ciocolata.ala , schelet , daca ma transform ajung undeva la 110 kg , e sculata , te fugaresc si te violez.k @ dotaDaca tot ai 110 kg .. cand alergi ai grija sa nu cazi sa faci vreo fundatie de magazin in sosea ca si asea sunt vai de ele 8-|
Strike^^ Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Fara cearta aici :kar: ca dau sw si va bat :lol:@OuMaiGad! nu joc pe s1 :) Altcineva a facut guilda :P
Strike^^ Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Tu cu cine vrei sa te bati Strike :)) Cu tine :wub:
Defenders-Cs Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Cu tine :wub:Atunci iti dau o bere .... cand.... ti-o dau eu numai conteaza :)) :yum:
Strike^^ Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Atunci iti dau o bere .... cand.... ti-o dau eu numai conteaza :)) :yum: :yum:
Strike^^ Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Guild Master este Laur .Pentru recrutari,contactati-l :)Reguli ,aceleasi:1.Nu se injura absolut deloc,nu ma intereseaza ca esti nervos sau te streseaza careva2.Nu se foloseste cuvantul plz/pls3.Fara trade pe jwl sau iteme la schimb IN GUILDA totul moca...4.La party esti chemat nu stai sa intrebi intr-una "party?party?".Pe scurt, NO UCP :P5.Va spune el in joc daca mai sunt altele :)Have fun :right: