Jump to content
Bobo

Tehnologia OZN ne-ar putea scoate din criza energetica

Recommended Posts

Posted

Celor mai multi dintre noi, rezolvarea problemei energetice mondiale cu ajutorul OZN-urilor le va suna, in cel mai bun caz, neverosimila si o vor respinge ca fiind o idee nebuneasca.

Cu toate acestea, americanul Stephen Basset, lobbist in domeniul energiei, este de parere ca in scurt timp presedintele SUA, Barack Obama, va iesi la rampa cu o declaratie conform careia guvernul american ascunde “vehicule extraterestre” ce pot fi folosite pentru solutionarea problemelor de energie, contribuind in acelasi timp la stavilirea problemei schimbarilor climatice. Sursa de putere, sustine el citat de publicatia Greenwire, din spatele unei farfurii zburatoare cu greutatea unui tractor, ce cutreiera galaxiile cu 30.000 kilometri pe ora, este una astronomica. “Ce fel de sistem energetic opereaza o asemenea aeronava? Nu stim cu exactitate, dar daca este atat de bun pe cat il banuim, utilizarea sa ar putea transforma totul”, sustine Bassett, care face pe aceasta cale un apel la presedintele SUA sa desecretizeze toate tehnologiile de natura extraterestra disponibile.

Steve Bassett pretinde ca guvernul american are farfurii zburatoare in posesie si sustine ca cei care cred ca adevarul despre tehnologia extraterestra este ascuns, asteapta cu nerabdare declasificarea informatiilor pe marginea acestui subiect. “Fenomenul OZN este real. Prezenta extraterestra este reala”, a mai adaugat lobbistul. Conform teoriei sale, cu ajutorul tehnologiei extraterestre, topirea calotelor glaciare ar devein o problema a trecutului, nu ar mai exista o gaura in stratul de ozon, iar pretul energiei ar tinde spre zero.

sursa : descopera.ro

Posted

Ne punem bazele in obama , aduceti ozn-ul pe tava :))

Interesanta ideea , ar putea deschide Area 51 drept muzeu.

Daca este adevarat ce zice lobbistul, si Obama punel la lumina tehnologiile asta ar insemna o a doua revolutie industriala.

Posted

Daca face Obama asa ceva a 2-a zi poti sa scrii Obama R.I.P...

Si asa e criza asta... ar mai ramane cateva sute/mii/milioane de oameni fara locuri de munca..

Posted

Ma .. ar fii o idee buna.. , daca Obama ar dezvaluii ce e in Area 51 ar intra in istorie , si cred ca ar intoarce lumea cu un pas spre drumul ce-l drept (.. toti suntem oameni , ar trebuii sa fim uniti , nu sa ne batem pt ce-i mai bun si sa ne auto-distrugem..)

sursa .. , nush de ea nimic, nu am auzit de aia pana acum , dar daca e adevarat, si se realizeaza , ar fii ceva senzational.

Posted

daca se arata nave ozn , venite din alte lumi , va fi haos pe pamant , razboi intre religii , care toate vor cadea ...

O adevarata anarhie, lumea nu e pregatita sa afle asta. Speculatii le place sa faca tuturor, dar cand vor fi pusi in fata faptului implinit, nu stiu ce se va intampla...

Posted

ce ne intereseaza pe noi muritorii de rand? sau cu ce ne afecteaza?oricum nu o sa stim cu adevarat niciodata ce se intampla acolo :)

Daca maine ti s-ar confirma ca nu suntem singuri in Univers, ca am fost vizitati de o civilzatie extraterestra, tu cum ai reactiona?

Bineinteles ca nu o sa stim, nu suntem in masura sa stim.

Posted

Daca maine ti s-ar confirma ca nu suntem singuri in Univers, ca am fost vizitati de o civilzatie extraterestra, tu cum ai reactiona?

Bineinteles ca nu o sa stim, nu suntem in masura sa stim.

si daca nu suntem care'i problema ? pana la urma toti ne ducem :) live the life .. :) and **ck it :) asta e deviza ;)

Posted

Daca face Obama asa ceva a 2-a zi poti sa scrii Obama R.I.P...

Si asa e criza asta... ar mai ramane cateva sute/mii/milioane de oameni fara locuri de munca..

Daca ar fi dupa ideea ta si acum ai impinge o piatra sa faci un loc unde tremuri de frig. Trebuie sa revolutionam tot si incontinuu, isi vor gasi ei alta ocupatie sau vor murii.

Asa a mai zis unu cand s-a inventat moara de vant , si cu influenta lui politica a intarziat dezvoltarea unei tari...

Posted

O adevarata anarhie, lumea nu e pregatita sa afle asta. Speculatii le place sa faca tuturor, dar cand vor fi pusi in fata faptului implinit, nu stiu ce se va intampla...

te consideri fatalau ? Cum adica nu e pregatita .. jeez suntem facuti sa traim si sa exploram, sa ne inmultim , sa invatam .. wtf dude ?!

OH NOOO!! i thought i saw a UFOOO!! its time to despairr!! :despair:

Guest Kamikaze
Posted

nu-i asa rapid 30.000 km/h :huh:

dar da, asemenea viteze pentru un "tractor" e mult. s-a folosit cuvantul astronomic pentru ca e vorba de mai multi factori. teoretic, o racheta poate accelera pana la nesfarsit din cate stiu eu. dar pentru asta trebuie extrem de mult combustibil. mai mult combustibil -> mai mare greutate -> mai greu sa accelerezi. mai putin combustibil -> mai putin timp la dispozitie -> mai putin timp sa atingi viteze mari. ironic...

te consideri fatalau ? Cum adica nu e pregatita .. jeez suntem facuti sa traim si sa exploram, sa ne inmultim , sa invatam .. wtf dude ?!

sa te ajut cu o intrebare: esti religios? de aici cred ca poti trage si tu niste concluzii. ce s-ar putea intampla cand se afla ca exista cu adevarat viata extraterestra? hmmm...

Posted

Mda... Ai putea sa vorbesti mai frumos...

Cum scriai in primul post din acest topic: sa dezvaluie Obama ce e in Zona 51 - astea sunt doar fantezii. Sunt diferite interese pentru care se pastreaza secretele.

Om fi noi facuti sa traim si sa exploram... Sunt multi (printre care si eu) care sunt 100% siguri ca exista viata in alte locuri din Univers... Dar sunt multi sceptici, sunt multi care se inca bazeaza pe doctrina Bisericii: "Crede si nu cerceta" - citeste ce a scris lexboy in postul lui legat de religii si de populatie :tiphat:

Posted

Sincer sa fiu daca maine ne dovedeste cineva ca extraterestri...sincer sa fiu...nu cred ca as reactiona intr-un mod violent...probabil putin surprins doar...

A si unele lucruri sunt mai bine nestiute... :tiphat:

Posted

hmm...chiar daca SUA ar avea OZNuri ascunse nu cred ca ar face publice informatii despre ele etc...

deoarece ar creea anarhie

cum a spus si R_SupeRstaR populatia este tinuta in frau de religie...si se merge pe sistemul: omori doamne doamne te pedepseste, furi vei plati, asta pe langa lege.

Posted

ok , m-am mai gandit la altceva , sa zicem ca detin ozn-uri (o prostie) , credeti ca extraterestrii ( de n ori mai destepti ca noi ) , ne-ar lasa sa le pastram , fara sa ne indrumam noi singuri la o asa tehnologie ? daca exista extraterestrii ne-ar lasa in pace , fara sa ne bazaie , poate doar sa ne studieze , dar din umbra , fara ca noi sa aflam , pana la un moment dat in viitor , asa ar fi logic nu ? si nu cred ca presedintele are acces la asa informatii , el e doar pe 4 ani , el e doar o marioneta ..

Posted

Mda... Ai putea sa vorbesti mai frumos...

Cum scriai in primul post din acest topic: sa dezvaluie Obama ce e in Zona 51 - astea sunt doar fantezii. Sunt diferite interese pentru care se pastreaza secretele.

Om fi noi facuti sa traim si sa exploram... Sunt multi (printre care si eu) care sunt 100% siguri ca exista viata in alte locuri din Univers... Dar sunt multi sceptici, sunt multi care se inca bazeaza pe doctrina Bisericii: "Crede si nu cerceta" - citeste ce a scris lexboy in postul lui legat de religii si de populatie :tiphat:

n`am incercat sa te jignesc , chill :photo:

Posted

nu-i asa rapid 30.000 km/h :huh:

dar da, asemenea viteze pentru un "tractor" e mult. s-a folosit cuvantul astronomic pentru ca e vorba de mai multi factori. teoretic, o racheta poate accelera pana la nesfarsit din cate stiu eu. dar pentru asta trebuie extrem de mult combustibil. mai mult combustibil -> mai mare greutate -> mai greu sa accelerezi. mai putin combustibil -> mai putin timp la dispozitie -> mai putin timp sa atingi viteze mari. ironic...

pentru o viteza mult mai mare ai nevoie de un combustibil usor, cu o putere extrem de mare.

On : eu sunt de parere ca ar extrateresti ar trebuii aratati lumii intregi.. sa stim si noi care este intradevar orginea noastra

Guest Kamikaze
Posted

pentru o viteza mult mai mare ai nevoie de un combustibil usor, cu o putere extrem de mare.

nu avem asa ceva. parca auzisem de un fel de combustibil care produce o groaza de putere, fapt ce permitea navei sa care dupa ea o greutate foarte mica si sa calatoreasca mult, dar cred ca era doar teoretic. cu o picatura parcurgea nu stiu cate mii de km, ceva de genul. oricum...o distanta uimitoare cu o cantitate la fel de uimitoare.

in prezent se zice ca suntem foarte aproape de viteza maxima ce o putem atinge prin metodele de care dispunem.

e un paradox destul de interesant :lol:

Posted

Ai ba ma lasi? Vezi sa nu cumva sa detina vaci atomice. Scuteste-ma! E o teorie de propaganda care a inceput de la asa presupusul "incident" Roswell din 1947 dupa care a fost mediatizat mult prea mult. Au scornit prostia asta cu OZNurile in timpul razboiului rece pt a iesi in evidenta. Si dc auzi ca numai in America sunt OZNuri? In alte tari deloc?

Si inca o chestie pe care tantalaii naivi fani americani ar trebui sa sio puna:

De ce mama dracu acei extraterestrii din OZNuri care sunt mult mai avansati si vind de la sute/mii ani lumina SUNT ATAT DE IDIOTI INCAT SA SE PRABUSEASCA PE TERRA? Sa fim seriosi... O rasa care are capacitati de calatorie interstelara nu sar prabusi asa aiurea. Atunci ce vrei sa zici ca americanii leau doborat cu AA Flak antiaeriene? Hahah! atunci nar mai fi avansati deloc

E ironic....se zice ca tehnologia OZNurilor detinute de america ar schimba lumea ca e atat de avansata, dar in schimb navele alea se prabusesc asa aiurea nefacand fata atmosferei pamantului sau nau un mecanism de aparare contra altor fiinte sau contra reverse engineering.

Calatoresc printre galaxii dar in schimb ma impiedic de sireturi :))

E o aiureala. Pt ca sa fie ei din nou in centru atentiei.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...