Bobo Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Cu o inaltime de 58 cm, Jyoti Amge din India este considerata cea mai scunda adolescenta din lume.Jyoti Amge din orasul Nagpur, India, este o eleva de 15 ani si celebra datorita inaltimii. Pe langa celelalte colege de clasa, ea pare o papusa. Amge se declara mandra de inaltimea ei, pentru ca primeste atentia tuturor. "Nu imi este teama ca sunt cea mai scunda si nu regret nimic", adauga ea. Jyoti stie cum o privesc cei din jur, insa cu rabdare le explica ca nu este diferita fata de ei, cu altceva in afara inaltimii.sursa : descopera.roArata ca un copil mic ... dar cred ca nu gandeste si nu are aceleasi "gesturi" ca un copil mic.Este dragalasa :)PS: Cum faci sex cu ea? :D
Sam Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ecranul de la camera video este ca un TV pentru ea :lol: @Vezi ca nu ai pus sursa <_<
c1ocan Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 :) Am mai vazut aia cu cel mai mic culturist, dar asta chiar arata dulce :D
Sam Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Sex nu prea ai cum sa faci.. :lol: doar scuipi si cu degetul te descurci :lol:
zetulescu Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Cat de bolnav sa fi ...ca atunci cand vezi o asa fata primul lucru este sa te gandesti la sex ?
Bobo Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Cat de bolnav sa fi ...ca atunci cand vezi o asa fata primul lucru este sa te gandesti la sex ? Da , asa e ... sunt putin racit... Uite ca nu m-am gandit prima data la sex , m-am gandit la cum gandeste cum se comporta.... si aia era o gluma . Nu ma gandeam la sex ... pentru ca nu as putea sa fac sex cu asa ceva... mai bine ma f** eu singur :)
Irina Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 eh,ce sa zica si ea,e normal sa te simti mai special cand ai inaltimea asta,nu cum zice ea k e normala,ca normala nu e deloc,zici ca e bebelus,lol
2dor Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 PS: Cum faci sex cu ea? :D cu grija sau , dai o frecare , pui pe degat > introduci degetul unde trebuie eu stiu ca e bine sa iti pui intrebari din cand in cand Si dupa ce faxi sex cu ea , intrebarea mea este: Cat de mare va fii copilul ? # Bobo , se numeste masturbare cand esti singur :D
Random Hero Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 PS: Cum faci sex cu ea? :D Cat de mica este Btw, perv...
LuckyShot Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 dulce? mie mi se pare de-a dreptul scarbos, cu degetele alea mici si indesate si strambe si mai ales la picioare stiu ca n-are nicio vina, dar imaginea in sine e dezgustatoare.
Leonex Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ce ganduri avetzi si voi cu saracu om ... are juma de metru saraca #-o
L3x@ Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ce naiba va tot luati de el ca a pus intrebarea asta? Nu va ajunge si ea la o varsta cand va face sex sau va simti nevoia sa faca sex? Daca ar fi langa voi, l-ar lua in brate pe Bobo ca i-a pus intrebarea asta si pe voi care "Cum fataaah!? Cum sa faca sex?! Esti nebun?" v-ar respinge pentru ca ii dati dovada de o "compatimire" patetica si falsa cu un iz de dramatism foarte exagerat.Probabil vreo gena sau neglijenta mamei pe durata sarcinii a determinat boala ei, pana la urma e o boala.Probabil va gasi un pitic pentru ea care sa ii fie alaturi. Nu e singura, mai exista.
zetulescu Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Daca ea are 58 cm...si intalneste un baiat care are ceva in pantaloni.....ce-i face ? o intoarce pe dos ?
LuckyShot Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Daca ea are 58 cm...si intalneste un baiat care are ceva in pantaloni.....ce-i face ? o intoarce pe dos ? no, but she'll be able to suck dick at the same time
ChoWdeR Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 aia mai de sus cu sex`u " Dragostea trece prin burta doar daca ai **** mare " ( Ombladon ), la fata asta, trece la propriu
Bobo Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Esti prost?Era o simpla intrebare .Prost esti tu , o sa ajunga la o varsta in care pana la urma tot trebuie sa o faca ... fara sex o iei cam razna... Si oricum , intrebarea a fost la gluma... trebuie sa-ti desenez?"# Bobo , se numeste masturbare cand esti singur "Da stiu :)
The^DiamondZ Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 cu grija sau , dai o frecare , pui pe degat > introduci degetul unde trebuie eu stiu ca e bine sa iti pui intrebari din cand in cand Si dupa ce faxi sex cu ea , intrebarea mea este: Cat de mare va fii copilul ? # Bobo , se numeste masturbare cand esti singur :D Nebunule, te apuci sa predai lectii despre sex ? `. @ Ce micutza este. :D