Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

euSadea

LAGGGGGGGGG

Recommended Posts

Posted

cei frate cu lagu asta asa mare srv si pierderi in conditiile in care netul merge perfect?

am net de la rds...

problema este ca iau dc foarte des

http://img193.imageshack.us/img193/8219/lag.jpg

Posted

De la server in nici un caz, imi merge perfect. Undeva pe drum spre server.

O fi reteaua prea incarcata, se mai elibereaza dupa 12 incolo, se duce lumea la somn.

:beer:

Posted

pai tocmai asta e problema ceilalti nu iau dc mai deloc sint singuru care iau dc si foarte des

PS: pingul de pe stanga este srv linkmania - foarte laguit

iar cel pe dreapta este google - merge perfectr

deci acu am 1-2 ms pingul dar dintrodata ajunge si la 85 ms si pierderi de pachete.... de ce?

am colegi pe guilda / party vin cu zapu orange etc - eu cu RDS = LINKMANIA si am probleme

adica azi am luat dc de 20 de ori pe putin - mia scos peri albi

a tot lagu asta este de vreo 3 zile... adica de vreo 3 zile dc la vreo 2-4 ore ziua

Posted

la orele respective probabil e reteaua ta mai incarcata, cu siguranta problema nu e de la server

ai putea sa faci o sesizare furnizorilor, nu stiu ce sa-ti recomand

Guest kreeper
Posted

Ai netu praf..

Schimba-l.

Posted

cei frate cu lagu asta asa mare srv si pierderi in conditiile in care netul merge perfect?

am net de la rds...

problema este ca iau dc foarte des

http://img193.imageshack.us/img193/8219/lag.jpg

Ce trb are netu ..din ce an ai PC-u ? :> :cool2:

Posted

Ai netu praf..

Schimba-l.

da pai e rds bucuresti - e o situatie generala cai lag in dns - merge bine numa ca reseteaza ip in perioade aglomerate

Ce trb are netu ..din ce an ai PC-u ? :> :cool2:

nitro pingu nare treaba cu pc-ul daca ai auzit de 80286 si ala acelasi ping scoate credema :) - implicit si I7 daca ai auzit...

anw - mam dat batut - daca stiti niste DNS-uri nelaguite pt rds ziceti si mie va rog

Posted

Start-run-CMD Enter.

acolo scrii

tracert 81.196.12.19

Sterge prima sau primele două hop-uri (dacă nu vrei să ţi se vadă IP-ul) şi postează rezultatul să vedem de unde apare problema.

Cred că e problema de peering.

Posted

Start-run-CMD Enter.

acolo scrii

tracert 81.196.12.19

Sterge prima sau primele două hop-uri (dacă nu vrei să ţi se vadă IP-ul) şi postează rezultatul să vedem de unde apare problema.

Cred că e problema de peering.

adresa srv este asta 81.196.104.158 dar nu conteaza, ce miai dat u este pe aceasi ramura cu asta

in imagine tracert primul e nodul meu al doilea nodul blocului - nu sint probleme la astea 2 - ping < 1

nodul cu probleme este xxx.xxx.xxx.xxx :) - de obicei (in perioade...) are lag 500+ si timeout in

perioada de glorie :hello:

tot traficul meu trece prin el

am sa apelez si rds daca ma satur de intreruperi...:)

Posted

Nu cred că va rămâne aşa. Depinde cât de important e, iar ceea ce ai văzut tu acolo pe ping, sunt pierderi... Un cablu, un echipament, ceva nu este în parametrii....

Oricum, succes.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...