Jump to content
Sam

Falsificator de bani la 11 ani !

Recommended Posts

Posted

la fel.. nu e credibila. Totusi,daca este adevarata,sunt curios cum va fi pedepsit baiatul.

e minor, nu va pati nimic...

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Sursa spune totul

Corect =)).

Guest killerua
Posted

cancan credibilitate = 0

Posted

si cand te gandesti cati bani scot retarzii care pot sa publice asemenea "stire" ...

cum ma sa faca bani la imprimanta? vanzatoarea era de plastic si nu-si dadea seama decat cercetand cu amanuntul bancnota or wtf? uitati-va pe ce material sunt imprimate bancnotele de 10 lei, si daca voi spuneti ca puteti scoate una similara (chiar si la imprimanta ce scoate pe folii) eu ma impusc..

Posted

da ma si eu am falsificat o tona de banconte de 1000 de E inca nu m-au prins... brb ma duc pe cancan sa postez stirea ...

Posted

cancan numai ziar nu poate fi numit , a fost o perioada cand il cumparam si eu ziarul ..pana cand am realizat ca 30% erau minciuni 60 % despre vampele noastre iar restul total neinteresant

Posted

Daca de la Stiri a auzit e clar :-j Dar mai cititi odata dece a facut asta ! din cauza fast-foodului :)) bietu de el il tentau niste hamburgari :))

Oricum nu pateste nimic,e minor :blink:

Posted

Daca de la Stiri a auzit e clar :-j Dar mai cititi odata dece a facut asta ! din cauza fast-foodului :)) bietu de el il tentau niste hamburgari :))

Oricum nu pateste nimic,e minor :blink:

Cine stie ce inclinatii or sa aiba astia cu el :lol:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...