Jump to content
Sam

Falsificator de bani la 11 ani !

Recommended Posts

Posted

* Un pusti de clasa a IV-a din Jimbolia, judetul Timis, i-a socat pe toti cunoscutii, dar mai ales pe politisti cand s-a descoperit ca falsifica bani in casa parintilor.

* Pustiul a declarat ca a vazut la stiri cum se falsifica banii. Desi face parte dintr-o familie instarita si niciodata nu i-a lipsit nimic, baiatul

s-a suparat cand parintii i-au interzis sa manance de la fast-foodurile din preajma scolii si s-a gandit sa faca rost de bani intr-un mod inedit. Se inchidea in biroul tatalui sau si copia banii adevarati cu ajutorul unei imprimante performante. A falsificat bancnote de 1 leu, de 5 si 10 lei. Apoi a vrut sa aiba si ceva valuta si a reusit sa copieze o hartie de 50 de euro pe care a pus-o in dulapul cu valori al parintilor.

Nu s-a stabilit, deocamdata, cati bani contrafacuti a reusit sa plaseze pustiul pe piata. Cert este ca vanzatoarea fast-foodului de langa scoala si-a dat seama de fals cand a vazut ca una dintre parti este destul de stearsa, iar cealalta noua.

A chemat politia care, la perchezitia domiciliara a familiei copilului, a gasit mai multe bancnote false printre caiete.

Sursa : Cancan :)

Pusti Inteligent :)

Guest The_KniveS
Posted

proasta inspiratie sa falsifice bani romanesti pt ca aia sunt din plastic nu din hartie :))

Posted

A falsificat bancnote de 1 leu, de 5 si 10 lei.

din ce tin eu minte noi avem bani de plastic care sunt cam foarte greu de falsificat de un tanc.

+ ca orice imprimanta ai avea nu poti sa reporduci detaliile unei bacnote (ma refer aici la euro) iti dai seama cat de inteligent e pustiu...

Posted

pe om il duce capu... dak la 11 ani falsifica bani oare pe viitor ?

:rofl1:

@ on : Daca falsifica o bancnota de 500 de E si reusea sa-i schimbe in lei era un geniu :D

Posted

de ce credeti toti toate gunoaiele de la CanCan ? serios ....

Oamenii astia scriu despre un copil de clasa a IV-a care a facut niste bani din distractie si si-a cumparat un sandwich de la fast-food. Despre altii care fac bani pe banda rulanta nu scrie nimeni... Ups, pe aia nu i-a descoperit nimeni, scuze...

Posted

Deacord cu R_SupeRstaR...

A si pe deasupra va sfatuiesc sa nu credeti toate porcariile de pe Cancan...aia stau pe wc dimineata si le mai vin idei :pumn:

Posted

sursa acestei "stiri" e total lipsita de credibilitate, insa se ridica la nivelul de "inteligenta" al pustiului de 11 ani ce gandeste deja ca un mic infractor....

Posted

mi.se.pare.aiurea....deoarece.bancnotele.romanesti sunt din plastic...iar.cele.facut.de.el..sunt.din.hartie...oare.pe.cine.putea.fraieri?

btw....eu.cu.un.amic.am.falsificat.bonuri.de.masa...(dar.nam.facut.din.asta.un.hobby) :wub:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...