TzuYoshi Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 "Parintii sunt de vina" - NOT."educatia e de vina" - NOT"era prea emotiva" - FAILNiciuna dintre explicatiile astea nu este considerata scuza pentru gestul pe care l`a facut. Eu la 13 ani aveam prietena, nu stateam pe acasa mai deloc. Toata ziua eram afara, imi vedeam de treburile mele.Nu imi place sa vorbesc urat de oameni morti dar fata avea probleme la cap ori pur si simplu era proasta.Aveam si eu emotii cand veneam acasa si le spuneam alor mei ca am luat note mici, ca am 6 la purtare sau mai stiu eu ce dar mai mult decat atat, imi era rusine sa le spun deoarece stiam ca se asteapta la mai mult din partea mea.Am luat 7.22 la capacitate *asa era pe vremea mea :lol:", am intrat la un liceu, l`am terminat si am ajuns la facultate in Anglia.Daca ma sinucideam, rezolvam ceva?Fata asta nu are scuza. Era emotiva ?! Tot vina ei. Fa`ti frate prieteni, cheama`i la tine, du`te la ei... socializeaza si o sa lasi emotiile.Chiar m`a enervat articolul asta. Atatia idioti in lumea asta.
alcholic Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Copila "nebuna" - Poate ca tata-l ei o certa mereu , o batea!!?? Dar nu trebuia sa faca una ca asta.pacat de cei ce raman in urma si ii plang :(