C@mPionuL Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 E destul de naspa ca se intampla chestii de astea :( Oricum traim in Romania , tara tuturor posibilitatilor
jas2jas Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Impusca`te. impusca'te tu la mesajele tale nu cred ca ai note mai mari de 5 :< ai putea sa te impusti ..
Oana Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 impusca'te tu la mesajele tale nu cred ca ai note mai mari de 5 :< ai putea sa te impusti .. Spre dezamagirea ta sunt la facultate Nu ma intereseaza ce note am :error:
marius_truckerfan Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Spre dezamagirea ta sunt la facultate Nu ma intereseaza ce note am :error: Vai doamne ce mare scofala ca esti la facultate . Ca asa-i romanu , plateste , dar invatat , p*** . In cazul tau nu ar fi o problema (din cate am citit nu stiu pe unde , faci marketing) . Dar daca vorbim in cazul celor care vor sa devina medici , si nu invata , nu-i de mirare . Te goleste de bani cand are un cabinet sau ceva , si tot asa esti , sau chiar mai rau .
Oana Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Vai doamne ce mare scofala ca esti la facultate . Ca asa-i romanu , plateste , dar invatat , p*** . In cazul tau nu ar fi o problema (din cate am citit nu stiu pe unde , faci marketing) . Dar daca vorbim in cazul celor care vor sa devina medici , si nu invata , nu-i de mirare . Te goleste de bani cand are un cabinet sau ceva , si tot asa esti , sau chiar mai rau ."Ca asa-i romanu , plateste , dar invatat , p*** " Pastreaza`ti parerile pentru tine. Eu nu dau nici macar 1 LEU vechi ca sa invat ;) Daca vreau sa`mi cumpar cartile bine...daca nu tot bine.
Lord.Pici Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 poate era un elev de nota 10 si nu se astepta la o asemenea nota :(
marius_truckerfan Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 "Ca asa-i romanu , plateste , dar invatat , p*** " Pastreaza`ti parerile pentru tine. Eu nu dau nici macar 1 LEU vechi ca sa invat ;) Daca vreau sa`mi cumpar cartile bine...daca nu tot bine. Inseamna ca ai intrat fara plata la facultate . Oricum , daca nu te intereseaza ce note ai , presupun ca nici nu inveti , atunci de ce mai mergi ? . Pierdere de timp .
Dima Dan Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 (edited) Viata de facultate..printre cele mai frumoase perioade ale vietii,depinde cum stii sa o traiesti.cat despre fata nu era suparata ca avea numai 10,era suparata din cauza tatalui care a facut puscarie degeaba si alte lucruri din familia lorPana si profesoara a recunoscut ca a mustrat-o si ia spus ca "putea mai mult" probabil a fost afectata si de asta Edited June 2, 2009 by Hefaistos
-IX- Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Inainte de a da vina aiurea doar pe un copil de 13 ani, haideti sa ne gandim daca nu cumva de fapt tot sistemul de invatamant e de vina. De la relatii anormale profesori-elevi, scandaluri sexuale cu elevii, batai prin clasa, droguri si fitze, copii care n-au nici 14 ani impliniti ce vorbesc numa cu p**a, retardati care incheie un gimnaziu sau un liceu cu note de premianti etc. In conditiile in care profesorii mai vin si ei cu frustrarile lor, cu nemultumiri proprii revarsate in notele copiilor, mai poti spune constient, fara sa cunosti persoana respectiva, ca e DOAR vina ei? Eu unul ii gasesc vina, daca se poate spune asa, doar in faptul ca era prea timida, sau cel mai probabil prea introvertita sa vorbeasca despre supararea ei. Intr-o lume a invatamantului in care fiecare alearga in directii diferite sau chiar opuse, in care gasesti frustrari atat la copii cat si la oamenii maturi, ce se intituleaza dascali, e greu de crezut ca acesta e un caz singular sau ca nu vor mai avea loc asemenea tragedii... Rezista in jungla asta doar cine e mai nesimtit sau cel ce nu pune pret pe o nota. Colac peste pupaza mai vin si comunistii astia de parinti care vad in note de 10 salvarea copilului lor, de acum si pana in eternitate.Si cand te gandesti cat de ,,folositoare" e scoala romaneasca, iti vine sa urli la ea... Nu merita, mai fata!! :(
Oana Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Inseamna ca ai intrat fara plata la facultate . Oricum , daca nu te intereseaza ce note ai , presupun ca nici nu inveti , atunci de ce mai mergi ? . Pierdere de timp . Am intrat fara plata, sunt la buget. De ce fac facultatea? Ca sa am hartiuta aia in mana (diploma) si ca sa ma distrez. Anii de facultate sunt cei mai frumosi ani.
_Deza Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Am intrat fara plata, sunt la buget. De ce fac facultatea? Ca sa am hartiuta aia in mana (diploma) si ca sa ma distrez. Anii de facultate sunt cei mai frumosi ani.Word glamOricum majoritatea celor care termina o facultate nu lucreaza in continuare pe acelasi profil.
Oana Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Word glamOricum majoritatea celor care termina o facultate nu lucreaza in continuare pe acelasi profil.Aprob :D
Dark Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 in liceu am avut o golega de clasa al carui tata era profesor de matematica, dar nu preda la clasa noastra. cand ea lua nota 8, a doua zi venea vanata la scoala.eu zic ca din cauza parintilor excesivi se ajunge la astfel de situatii.
-CopilaS- Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 pentru un 7 sa mori e deja....Era prea tanara avea toata viata inainte...
SAVE_US.222.KRYSTY Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Eu am luat 5 la mate si 8 la romana in ambele semestre si nu am nici o problema, mai ales ca semestrul asta credeam ca o sa pic la mate dar am avut noroc. :D R.I.P si apropo, unii elevi se sinucid sau se manifesta asa din cauza notelor deoarece le e frica de parinti ca ii pun sa invete si daca nu invata ii bate sau ii pedepseste sau mai stiu eu ce amenintari. Parinti, FITI SI VOI MAI INTELEGATORI CA NU E CA PE VREMEA VOASTRA.
andix3x Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Inseamna ca ai intrat fara plata la facultate . Oricum , daca nu te intereseaza ce note ai , presupun ca nici nu inveti , atunci de ce mai mergi ? . Pierdere de timp . Tu de ce mai mergi la scoala cand ai putea juca cs toata ziua ? Vad ca de gandit inainte de a posta nu gandesti , cred ca la tine e o pierdere de timp :) ... on : sincer , imi e mila de ea .Nu cred ca a s`a sinucis din cauza ca a luat 7 ....desi a avut si asta o legatura .Ar fi mai multe sanse sa o fi facut deoarece a cazut intro depresie .Profesoara i`a spus ca putea mai mult , parintii nu o incurajau ( chiar dimpotriva ) ,profesorul care i`a corectat din nou lucrarea i`a pus 7 , mai era si emotiva ...Si toate astea au dus`o catre sinucidere ...Pacat de ea :( Si cand te gandesti cat de ,,folositoare" e scoala romaneasca, iti vine sa urli la ea... Nu merita, mai fata!! +1 ,nu poti trai in ea ,dar nici fara ea .
andrei2009_ro Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Poate sa tot aiba note bune . Tot proasta e , intr-o situatie dinasta asa se procedeaza ? Nu prea cred . Concluzia >>>> PROASTA <<<< . Eu cand am luat 7 in teza la romana , mama nu mai stia ce sa zica de bucurie :rofl2: /. (Si da , pentru o fata cu note bune e o nota destul de nasoala , mai ales ca conteaza la admiterea la liceu) , dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si puna capat zilelor . Si eu am colega cu note de 9-10 , si azi in teza unica la matematica a luat 7 . Si n-a fost asa suparata ca vaca din cazul de fata .ai grija la cacofonii.. ( (ca c)onteaza)Defapt nu cred ca avea note prea bune dak a luat 7 dar iti dai seama ca senzatia aia ca dak nu iti cresc aia nota te sinucizi e o prostie..atunci cand nu stiam eu nimic la bio si se incheiau mediile am raspuns putin si am luat 10 si aici la 7 poate putea sa isi creasca media anuala/semestriala si dak note bune inseamna 9 si 10 se ducea la un liceu bun decat sa aiba senzatia ca se ducea la o cocina..Cred ca toti care am luat nota mica am simtit asta dar ea era cam sensibila..cam PREA sensibila ceea ce insemna ca mai avea note mici..Exemplu: Am un prieten care a luat 7 la bio in rest la toate a luat 10 si 9 si la bio dupa ce a invatat harca parcea ia iesit media 9,50 hai ca asta e prea de tot sa te sinucizi pt un 7 .. am o fata in clasa care NU INVATA DELOC si a luat 4 la teza la mate si 3 la romana si nu sa sinucis
acelasi_bandit Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 eu daca luam 7 la TSU ma sinucideam de bucurie:rofl1: #asta-i viata
Hackeru' Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Doamne pentru un sapte cum sa te omori ... asa a hotarat ca e mai bn
Guest Rahel Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Vreti sa va insir ce note am avut eu la mate in cls. VIII ?9, 7, 3, 4 ,5, 6, 6, 7, 9, 9, 5 ,5, 6, 6, 8 si in teza 8 Ah, si am 14 ani si TRAIESC, fratilor !
Nach3 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Copila "nebuna" - Poate ca tata-l ei o certa mereu , o batea!!?? Dar nu trebuia sa faca una ca asta.