marius_truckerfan Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 @ R_SupeRstaR : Prost sa fi noroc sa ai . Oricum , are dreptate Chiloti in cazul de fata . Degeaba ai note mari , 9-10 , cand intr-o situatie care sa-ti puna putin mintea la contributie , esti praf si pulbere . :) Wanksta : It's not spam .
Tweety Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Am vazut azi la scoala doi copii de a VIII-a care se bucurau ca au luat 5,deci OMG
Oana Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Singurii vinovati sunt parintii. Probabil fetita era traumatizata si a preferat sa`si puna capat zilelor decat sa primeasca o "mama" de bataie sau un discurs de vreo 5 ore.Nu o mai jigniti! La 13 ani nu gandesti foarte rational.R.I.P.@Tweety o sa vezi ce fericit o sa fii la facultate cand o sa iei nota 5 :-j.
marius_truckerfan Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Am vazut azi la scoala doi copii de a VIII-a care se bucurau ca au luat 5,deci OMGPai poate se asteptau la rezultate mult mai mici . 5 si eu :mellow: .
Random Hero Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Am vazut azi la scoala doi copii de a VIII-a care se bucurau ca au luat 5,deci OMGAm si eu pe unul din asta in scoala: de la prima teza unica de pe clasa a VII-a si pana acum, nu a luat mai mult de 4... dar n-are nicio treaba, se bucura, chiar se lauda #-o
batterfly Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Am vazut mai devreme la stiri ca fetitza luase initial nota 8, a facut contestatie si in urma acesteia a primit nota 7...
The^DiamondZ Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Singurii vinovati sunt parintii. Probabil fetita era traumatizata si a preferat sa`si puna capat zilelor decat sa primeasca o "mama" de bataie sau un discurs de vreo 5 ore.Nu o mai jigniti! La 13 ani nu gandesti foarte rational.R.I.P.@Tweety o sa vezi ce fericit o sa fii la facultate cand o sa iei nota 5 :-j.Da, ai dreptate.@ Sa te sinucizi nu este o solutie ca sa scapi de probleme.
Buugy Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Se mai intampla, a fost traumatizata de parinti din cauza notelor de la scoala. Tot timpul i-au impus standarde inalte, mai ales sa fi fost intr-o clasa in care au fost numa note mari, nu a putut rezista mustrarilor parintilor si s-a sinucis.@ Oana e mai usor sa iei la fac un 9-10 decat in liceu, my 50 penny. [Cel putin pentru mine, cei de pe la cs stiu cine sunt ]
Guest The_KniveS Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Singurii vinovati sunt parintii. Probabil fetita era traumatizata si a preferat sa`si puna capat zilelor decat sa primeasca o "mama" de bataie sau un discurs de vreo 5 ore.Nu o mai jigniti! La 13 ani nu gandesti foarte rational.trist...la varsta asta sa te sinucizi pt un amarat de 7...
Oana Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 @ Oana e mai usor sa iei la fac un 9-10 decat in liceu, my 50 penny. Nu stiu la ce fac esti tu...dar la marketing (unde sunt eu) exista materii unde dai de pomana daca iei un 5. De exemplu contabilitatea :D.trist...la varsta asta sa te sinucizi pt un amarat de 7...Nu gandesti rational la 13 ani. Este mai trist de cei care au depasit 20 de ani si se sinucid din "dragoste" (poate obsesie).
Chiloti Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Singurii vinovati sunt parintii. Probabil fetita era traumatizata si a preferat sa`si puna capat zilelor decat sa primeasca o "mama" de bataie sau un discurs de vreo 5 ore.E si asta o varianta in afara de aia cu "e proasta" :)
Guest stefteo21 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Majoritatea nu fac distinctia clara dintre tocilar, idiot si destept. In primul rand daca unui elev ii place scoala si invata din placere si ii merge mintea si are note mari nu este tocilar, ci mai degraba e tocilar cel mai " smecher" din clasa care este incapabil si invata pe de rost o lectie sa o spuna in 30 de secunde sa ia si el o nota. De obicei toti astia care tocesc si invata de pe rost mai devreme sau mai tarziu tot o iau in freza, indiferent de mediile lor.
banditzel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Asa fara un motiv anume ...nu se omora..Daca parintii ii ziceau : nu-i nimic..data viitoare vei invata mai bine si vei lua o nota mai buna nu se intampla asta...sunt sigur ca nu s-a sinucis asa...fara sa o certe cnv#Si io am primit destule discursuri/morala cand am facut prostii la scoala...gen am spart un geam/m-am batut cu cineva/am motivat absente in catalog...dar orikm nu trebuie sa faca asa :)
Tweety Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Singurii vinovati sunt parintii. Probabil fetita era traumatizata si a preferat sa`si puna capat zilelor decat sa primeasca o "mama" de bataie sau un discurs de vreo 5 ore.Nu o mai jigniti! La 13 ani nu gandesti foarte rational.R.I.P.@Tweety o sa vezi ce fericit o sa fii la facultate cand o sa iei nota 5 :-j.Ma refeream ca unii se bucura pt. un 5,altii se sinucid,nu am zis OMG pt. cat de nebun e ala de a VIII-a.
zonic Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Exista fel si fel de parinti in lumea asta si eu aveam o fata in clasa care daca lua un 9 in examen sau la teza plangea si il ruga pe profesor sa o asculte sa ii puna 10 ... probabil fetei respective i-a fost atrasa atentia in privinta notei si cine stie ce i-au spus parintii ..
jas2jas Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 din moment ce a spus ca avea note bune la scoala, tu de ce o faci proasta? :/@acum na, probabil a invatat mult si a uitat din cauza emotiilor, dar asta nu insemna ca trebuia sa isi puna capat zilelelornotele nu redau corect inteligenta unui copil .. e proasta, ce sa faci sa iti iei viata pentru un cacat de nota , daca ramai repetent ce tre' sa faci ? sa bagi o bomba in scoala si sa te sinucizi ? no si eu astept rezultatele la matematica (pariez ca iau 7 :( ) da' nu ma sinucid deci e cam redusa fata , notele se pot corecta , nu o sa zic r.i.p. , deoarece nu merita ..
Bobo Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Este clar , nu are nicio scuza pentru regretabila ei fapta... sa te sinucizi pentru o nota .... inseamna ca ai o problema la cap .Dar eu cred ca vina mai este si a parintilor ... probabil ca o certau o bateau daca lua note mai mici ... sau a profesorilor ....totusi o sa-i zic... Dumnezeu sa o ierte.E trist ca din ce in ce mai multi tineri isi iau viata pentru niste motive mai mult decat penibile.
-SomE- Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 #oarecum e si vina parintilor , sau ea era obisnuita cu note mari , si sa ia 7 i sa parut ca e o nota mica:)#btw: cum sa mai zis , nu notele arata cat de inteligent e un copil
Leonex Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Poate parintii aveau o influenta mare asupra ei si poate de aceea a recurs la asta pentru a scapa de chinurile de acasa si de alte problema oricum stupid idee #-o
Strike^^ Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Daca iau 7 la bac beau 7 zile :lol: @Cum sa te omori pentru o nota? .Nu e sfaristul lumii,e doar o simpla nota,daca era sub 5 mai ziceam...dar nici asa #-o .Mai uiti..de la emotii,daca nu stii nimic si te duci la teza/examen stiind ca n-ai nimic de pierdut nu prea ai emotii,poate doar cand copiezi (daca poti)
marius_truckerfan Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 R.I.P ?? Ce R.I.P ? Daca te sinucizi popa nu iti mai predica , ti-ai luat singur viata :) . Doar cat te baga in groapa si b'bye .
MIRAje Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 pacat de ea...a preferat sa sinucida decat sa primeasca bataie de la parinti...parintii sunt de vina.totusi pt o nota nu se face asta
Oana Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 R.I.P ?? Ce R.I.P ? Daca te sinucizi popa nu iti mai predica , ti-ai luat singur viata :) . Doar cat te baga in groapa si b'bye .Si daca popa nu`i mai tine slujba inseamna ca n`ai voie sa spui R.I.P.? Abtine`te de la comentarii stupide si nu mai aduce preotii in discutie. Aia au mai multe pacate decat noi.