batterfly Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Fiica in varsta de 13 ani a lui Constantin Cretan, fostul "locotenent" al lui Miron Cozma, a decedat in cursul noptii trecute, dupa ce a incercat sa-si puna capat zilelor, fiind suparata ca a luat nota 7 la una din tezele cu subiect unic. Medicul Liliana Puiu Craciun, din cadrul Unitatii de Primiri Urgente (UPU), a declarat ca, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva, Vasilica Cretan a fost declarata decedata in cursul noptii. Trupul neinsufletit al fetei de 13 ani a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Gorj, unde medicii vor efectua necropsia pentru a afla cauzele decesului, informeaza NewsIn."A fost adusa la noi in cursul zilei de marti, in stare critica, am resuscitat-o, dar creierul era mort, neurologic fiind instabila. Am internat-o la reanimare, insa in cursul noptii a decedat”, a spus medicul Liliana Puiu Craciun din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu, sectia UPU.Fata era eleva in clasa a VII-a si a luat nota 7 la una dintre tezele cu subiect unic si, de suparare, a inghitit aproximativ 150 de pastile utilizate in tratarea diabetului. A fost gasita de parintii sai la mai bine de o ora de cand luase pastilele. Imediat a fost transportata la Spitalul Orasenesc din Rovinari, dar in scurt timp, starea fetei s-a inrautatit si a fost adusa la Spitalul Judetean Targu-Jiu. Constantin Cretan, tatal minorei, a declarat ca fiica sa era foarte emotiva si probabil a fost foarte afectata de nota pe care a obtinut-o. "Fata mea invata foarte bine, a avut rezultate bune la invatatura si e destul de emotiva", a afirmat fostul locotenent al lui Miron Cozma.
Stalk3r Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 lol , de luam eu doar 7 in teze pe vremea mea la scoala , imi lua maicamea de bucurie numa bmw`uri ......
swift Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Prin cluj am auzit ca o angajata de la Kaufland a furat de 20 LEI ... si a fost data afara si s-a sinucis . 7 e nota buna ..
Sam Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Pentru o fata totusi e nota mica.. dar nu trebuia sa faca asa ceva :(
Chiloti Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 tocilara proasta 7 e nota FOARTE buna, nu doar buna. omg
Guest MaGic_MaStEr Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ce oameni... cum sa te sinucizi pentru 7?, si eu am luat 7 si e o nota super ,doamne... RIP oricum :(,ce face scoala asta .
ChoWdeR Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 tocilara proasta 7 e nota FOARTE buna, nu doar buna. omg hai sa nu exageram :D .. e buna ;) ont: si eu m-as fi sinucis de luam 7 ( kidding )
Mayhem Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Copil prost. Si atat.din moment ce a spus ca avea note bune la scoala, tu de ce o faci proasta? :/@acum na, probabil a invatat mult si a uitat din cauza emotiilor, dar asta nu insemna ca trebuia sa isi puna capat zilelelor
Random Hero Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 tocilara proasta 7 e nota FOARTE buna, nu doar buna. omg Inseamna ca 10 e visul tau de cand erai mic #-o In fine... sa te sinucizi pentru o nota... (nu merita sa te sinucizi pentru nimic, dar asta e alta treaba, pe care oamenii ajunsi in starea asta nu o inteleg)
swift Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 nu-i vorba de nota... ii vorba de mentalitatea proasta . Probabil ca si colegii sau cineva a facut misto de ea. De obicei asa se intampla la o asa zisa "tocilara" cand ia nota mica , restu fac misto
marius_truckerfan Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 din moment ce a spus ca avea note bune la scoala, tu de ce o faci proasta? :/@acum na, probabil a invatat mult si a uitat din cauza emotiilor, dar asta nu insemna ca trebuia sa isi puna capat zilelelorPoate sa tot aiba note bune . Tot proasta e , intr-o situatie dinasta asa se procedeaza ? Nu prea cred . Concluzia >>>> PROASTA <<<< . Eu cand am luat 7 in teza la romana , mama nu mai stia ce sa zica de bucurie :rofl2: /. (Si da , pentru o fata cu note bune e o nota destul de nasoala , mai ales ca conteaza la admiterea la liceu) , dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si puna capat zilelor . Si eu am colega cu note de 9-10 , si azi in teza unica la matematica a luat 7 . Si n-a fost asa suparata ca vaca din cazul de fata .
Life Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ^ idioten.intrebare .. era emo ?:) .. daca da, se explicaoricum,nici de as fi luat 1 in teza, nu as fi facut asa ceva :)
Shtef14 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Doamne fereste...ce copii distrusi... :error:...7 nu e o nota rea dar nci extraordinara...:) dar nu trebuie sa te sinucizi si eu am luat tot 7 in acealasi semestru anul trecut si uite ca inca traiesc :clap:
NoComment Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Constantin Cretan, tatal minorei, a declarat ca fiica sa era foarte emotiva si probabil a fost foarte afectata de nota pe care a obtinut-o. "Fata mea invata foarte bine, a avut rezultate bune la invatatura si e destul de emotiva", a afirmat fostul locotenent al lui Miron Cozma. Hai cu emo
Az. Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dupa ce am citit titlul topicului m`am oprit la "Fiica in varsta de 13 ani a lui Constantin Cretan, fostul "locotenent" al lui Miron Cozma,"E clar ce tip de parinti a avut saraca fata si cum a fost educata de i`a fost asa de frica de un 7 de a recurs la masuri extreme.Nu mai dati vina pe copil aiurea,la 13 ani daca are formata o mentalitate asa de proasta e vina parintiilor.Nu era proasta sigur daca lua numai note bune,educatia si valoriile i`au lipsit cu asa parinti..pacat.
Random Hero Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 R.I.P. .. ce face scoala din copii uneori pacat.. Scoala, dar si parintii, asa cum spune Az. mai sus - am auzit si eu despre copii amenintati de parinti cu privire la note... sa ia minim 9 - sunt unii care primesc pedepse mari chiar si pentru un 8, cu toate ca altii se bucura pentru o nota ca aceasta.
nu ma cunosti Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Multa prostie in adolescenti astia din ziua de azi @rip !
Chiloti Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 din moment ce a spus ca avea note bune la scoala, tu de ce o faci proasta? :/Ce treaba au notele cu inteligenta ?? orice prost poate toci si sa ia numai note mari... din moment ce in RO scoala = teorie only... destui dintre cei cu medii de 5-6-7 sunt mai inteligenti decat cei cu 8-9-10...
celmaislabaN Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ce treaba au notele cu inteligenta ?? orice prost poate toci si sa ia numai note mari... din moment ce in RO scoala = teorie only... destui dintre cei cu medii de 5-6-7 sunt mai inteligenti decat cei cu 8-9-10...Zici tu? Si cei cu 9,10 sa inteleg ca sunt tocilari? :\@ naspa, sa te sinucizi din cauza scolii. :\
Random Hero Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ce treaba au notele cu inteligenta ?? orice prost poate toci si sa ia numai note mari... din moment ce in RO scoala = teorie only... destui dintre cei cu medii de 5-6-7 sunt mai inteligenti decat cei cu 8-9-10...Tu ce note ai? Esti prost si tocilar si ai note mari? Esti doar prost si ai note mici? Sau esti inteligent si ai note mari?