Jump to content
batterfly

S-a sinucis pentru ca a luat 7 la teza unica...

Recommended Posts

Posted

Fiica in varsta de 13 ani a lui Constantin Cretan, fostul "locotenent" al lui Miron Cozma, a decedat in cursul noptii trecute, dupa ce a incercat sa-si puna capat zilelor, fiind suparata ca a luat nota 7 la una din tezele cu subiect unic.

Medicul Liliana Puiu Craciun, din cadrul Unitatii de Primiri Urgente (UPU), a declarat ca, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva, Vasilica Cretan a fost declarata decedata in cursul noptii. Trupul neinsufletit al fetei de 13 ani a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Gorj, unde medicii vor efectua necropsia pentru a afla cauzele decesului, informeaza NewsIn.

"A fost adusa la noi in cursul zilei de marti, in stare critica, am resuscitat-o, dar creierul era mort, neurologic fiind instabila. Am internat-o la reanimare, insa in cursul noptii a decedat”, a spus medicul Liliana Puiu Craciun din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu, sectia UPU.

Fata era eleva in clasa a VII-a si a luat nota 7 la una dintre tezele cu subiect unic si, de suparare, a inghitit aproximativ 150 de pastile utilizate in tratarea diabetului. A fost gasita de parintii sai la mai bine de o ora de cand luase pastilele. Imediat a fost transportata la Spitalul Orasenesc din Rovinari, dar in scurt timp, starea fetei s-a inrautatit si a fost adusa la Spitalul Judetean Targu-Jiu.

Constantin Cretan, tatal minorei, a declarat ca fiica sa era foarte emotiva si probabil a fost foarte afectata de nota pe care a obtinut-o. "Fata mea invata foarte bine, a avut rezultate bune la invatatura si e destul de emotiva", a afirmat fostul locotenent al lui Miron Cozma.

Posted

Prin cluj am auzit ca o angajata de la Kaufland a furat de 20 LEI ... si a fost data afara si s-a sinucis .

7 e nota buna ..

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Ce oameni... :| cum sa te sinucizi pentru 7?:|, si eu am luat 7 si e o nota super :)),doamne... RIP oricum :(,ce face scoala asta :)).

Posted

tocilara proasta :|

7 e nota FOARTE buna, nu doar buna. omg

hai sa nu exageram :D .. e buna ;)

ont: si eu m-as fi sinucis de luam 7 ( kidding )

Posted

Copil prost. Si atat.

din moment ce a spus ca avea note bune la scoala, tu de ce o faci proasta? :/

@acum na, probabil a invatat mult si a uitat din cauza emotiilor, dar asta nu insemna ca trebuia sa isi puna capat zilelelor

Posted

tocilara proasta :|

7 e nota FOARTE buna, nu doar buna. omg

Inseamna ca 10 e visul tau de cand erai mic #-o

In fine... sa te sinucizi pentru o nota... (nu merita sa te sinucizi pentru nimic, dar asta e alta treaba, pe care oamenii ajunsi in starea asta nu o inteleg)

Posted

nu-i vorba de nota... ii vorba de mentalitatea proasta . Probabil ca si colegii sau cineva a facut misto de ea. De obicei asa se intampla la o asa zisa "tocilara" cand ia nota mica , restu fac misto

Posted

@acum na, probabil a invatat mult si a uitat din cauza emotiilor, dar asta nu insemna ca trebuia sa isi puna capat zilelelor

Poate sa tot aiba note bune . Tot proasta e , intr-o situatie dinasta asa se procedeaza ? Nu prea cred . Concluzia >>>> PROASTA <<<< . Eu cand am luat 7 in teza la romana , mama nu mai stia ce sa zica de bucurie :rofl2: /. (Si da , pentru o fata cu note bune e o nota destul de nasoala , mai ales ca conteaza la admiterea la liceu) , dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si puna capat zilelor . Si eu am colega cu note de 9-10 , si azi in teza unica la matematica a luat 7 . Si n-a fost asa suparata ca vaca din cazul de fata .

Posted

^ idioten.

intrebare .. era emo ?:) .. daca da, se explica

oricum,nici de as fi luat 1 in teza, nu as fi facut asa ceva :)

Posted

Doamne fereste...ce copii distrusi... :error:...7 nu e o nota rea dar nci extraordinara...:) dar nu trebuie sa te sinucizi :)) si eu am luat tot 7 in acealasi semestru anul trecut :)) si uite ca inca traiesc :clap:

Posted

Constantin Cretan, tatal minorei, a declarat ca fiica sa era foarte emotiva si probabil a fost foarte afectata de nota pe care a obtinut-o. "Fata mea invata foarte bine, a avut rezultate bune la invatatura si e destul de emotiva", a afirmat fostul locotenent al lui Miron Cozma.

Hai cu emo 8-|

Posted

Dupa ce am citit titlul topicului m`am oprit la "Fiica in varsta de 13 ani a lui Constantin Cretan, fostul "locotenent" al lui Miron Cozma,"

E clar ce tip de parinti a avut saraca fata si cum a fost educata de i`a fost asa de frica de un 7 de a recurs la masuri extreme.

Nu mai dati vina pe copil aiurea,la 13 ani daca are formata o mentalitate asa de proasta e vina parintiilor.Nu era proasta sigur daca lua numai note bune,educatia si valoriile i`au lipsit cu asa parinti..pacat.

Posted

R.I.P. .. :| ce face scoala din copii uneori 8-| pacat..

Scoala, dar si parintii, asa cum spune Az. mai sus - am auzit si eu despre copii amenintati de parinti cu privire la note... sa ia minim 9 - sunt unii care primesc pedepse mari chiar si pentru un 8, cu toate ca altii se bucura pentru o nota ca aceasta.

Posted

Ce treaba au notele cu inteligenta ?? orice prost poate toci si sa ia numai note mari... din moment ce in RO scoala = teorie only... destui dintre cei cu medii de 5-6-7 sunt mai inteligenti decat cei cu 8-9-10...

Posted

Ce treaba au notele cu inteligenta ?? orice prost poate toci si sa ia numai note mari... din moment ce in RO scoala = teorie only... destui dintre cei cu medii de 5-6-7 sunt mai inteligenti decat cei cu 8-9-10...

Zici tu? Si cei cu 9,10 sa inteleg ca sunt tocilari? :\

@ naspa, sa te sinucizi din cauza scolii. :\

Posted

Tu ce note ai? Esti prost si tocilar si ai note mari? Esti doar prost si ai note mici? Sau esti inteligent si ai note mari?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...