Jump to content
Dani

Dragonfly, o altfel de ferma verticala

Recommended Posts

Posted

Dragonfly este un altfel de concept fata de ce ferme v-am prezentat pana acum. De ce? Pentru ca are un design aparte, ca si niste aripi de libelula, pentru ca are 600 de metri in inaltime si pentru ca poate sa gazduiasca in jur de 28 de campuri pe care veti putea voi sa plantati legume, fructe si grane. Si nu in ultimul rand ca va avea incluse sisteme de irigatie si ventilatie naturale. Voi ce ziceti, n-ar fi perfecta pentru prezervarea plantelor si animalelor pe cale de disparitie?

Imagine IPB

Restul imaginilor

Posted

vad ca e utila, dar nu inteleg de ce ii dau forma asta..aduce facilitati?

de ce nu are forma de evantai ? de ce nu are forma de porc ?

Posted

Cand o sa mai construiasca astia asa ceva daca in 2012 e sfarsitul lumii? :lol: Oricum nu au dat ei forma aia degeaba un motiv tot exista <_<

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Cand o sa mai construiasca astia asa ceva daca in 2012 e sfarsitul lumii? :lol: Oricum nu au dat ei forma aia degeaba un motiv tot exista <_<

2012, va veni o noua era,se schimba polii nu e neaparat sfarsitul lumii...desi nu prea cred :|.

on: frumoasa idee :).

Guest Kamikaze
Posted

dar nu inteleg de ce ii dau forma asta..

fara motiv. ideea e ca o cladire care nu e lata dar e inalta ocupa mai putin spatiu. ca la sfarsit va duce cu gandul la o aripa, o ureche, un deget...e intamplator.

Posted

' date='May 20 2009, 13:28' post='3838965']

Voi ce ziceti, n-ar fi perfecta pentru prezervarea plantelor si animalelor pe cale de disparitie?

DA !!

Numai bun locul pentru asa ceva :).

Ciudata forma :P

Guest The_KniveS
Posted

nu ii inteleg dc se complica cu cladiri de diferite forme :o dak vroiau sa ajute faceau o ferma normala

P.S. cred k asta e un moft de-al lor :crazy:

Posted

nu ii inteleg dc se complica cu cladiri de diferite forme :o dak vroiau sa ajute faceau o ferma normala

P.S. cred k asta e un moft de-al lor :crazy:

Nu prea poate fi numit un moft. Daca tu ai merge intr-un oras ti-ar placea sa vezi blocuri de tip comunist, gri si aliniate unul in spatele celuilalt (o imagine atat de repetitiva, pe care eu am vazut-o in destule locuri) sau ai dori mai mult sa vezi cladiri ca Dragonfly? :D

Guest stefteo21
Posted

Intr-adevar e faina...

Cand or sa ne invadeze extraterestrii in 2012 sa ne omoare pe toti si or sa vada ce tehnologie avem ne lasa in pace. Asa ca ar face bine sa se grabeasca, mai sunt vreo 3 ani :(

PS:

1) Pentru adeptii care considera ca in 2012 se va termina timpul vand urmatoarele :

- Costum trecere in alta lume, care include casca, salopeta si papuci 1000 euro, iar pt doar 20 euro in plus primiti si manusi.

2) Pentru cei care cred ca vin extraterestrii vand urmatoarele :

- Costum extraterestru verde inchis, full, la pachet, nu este imbracat niciodata 1500 euro.

- Mai am o replica la pachet, cu tipla, costrum de femeie extraterestru...

3) Pentru diferite teorii

- Am un costum anti-sfarsitul lumii universal... la pretul de 5000 euro. E bun pentru gauri negre, daca vine potopul, daca ne loveste un meteorit, pentru furtuni electrice, virusi scapati de sub control, cutremure si multe altele. Editie speciala, daca veti comanda acum primiti gratuit si casca anti-trecere in alta dimensiune.

Nu mai avem decat marimile 38-40.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...