Jump to content
Dani

LG lanseaza cel mai subtire LCD din lume

Recommended Posts

Posted

Cei de la LG au lansat zilele astea (doar macheta) cel mai subtire monitor LCD din lume in doua versiuni, de 42″ si 47″. Au 5.9 mm grosime, in jur de 6.1 respectiv 7.3 kg, rezolutie 1080p, timp de raspuns 8 sec si sunt fullHD. Ce vreti mai mult de atat?

Imagine IPB

Sursa

Posted

toate noile aparitii au avut preturi mari...cu timpul vor scadea, ca vor trebui vandute, nu?

foarte fain...sunt curios pe viitor ce se va mai lansa :-?

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Foarte frumos :wub:...

Posted

Mai bine te duci sa il furi decat sa il cumperi.. daca e asa subtire il bagi la piept <_<

pe bucati ? :)) are 42 sau 47 inchi diagonala

Posted

Ia incearca sa te uiti la un film (sf / actiune preferabil) pe un TV normal , apoi vizioneaza acelasi film pe o plasma cu o diagonala medie > mare in format HD sau DVD.

am vazut, cateva diferente, nimic impresionant

Posted

pe bucati ? :)) are 42 sau 47 inchi diagonala

Poate cand o sa apara televizorul subtire ca o hartie cu diagonala de 42/47 de inchi atunci o sa il bagam la piept (pan aatunci, doar pe bucati, cum spui tu) - Il impachetam frumos si gata :> Deocamdata trebuie sa ne bucuram pentru acesta, e totusi o realizare destul de mare.

Posted

Fite mai baieti fite , dar voi stiti ce de bani scot oamenii astia ? :D

Oricum , frumos ;;) . Arata foarte bine . Singura problema e ca , daca ai vreun caine sau ceva animal mai masiv si se baga in el , daca (,) cade , cred ca se cam duce cu totul :)) .

Posted

Nu e neaparat de fite :) .Daca omu'-si permite...si-l ia pe banii lui la urma urmei.Cum vezi ceva nou si scump la cineva..gata domne' e fitzos ..nu stiu ce :-j

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...