Jump to content
2dor

Local Kombat ? O adolescenta a fost bagata in spital!

Recommended Posts

Guest MaGic_MaStEr
Posted

La sfarsit isi da si ochii peste cap :|,e clar...

Posted

Asta le intrece pe toate....nu va mai mirati de ce nu s`a bagat nimeni...lumea statea la spectacol acolo si daca va uitati atent pe la sfarsit ii mai trage cineva un picior in cap.....

Posted

Nush de ce am impresia ca nu e filmat in Romania ... si pare cam vechi filmuletzul.

Da cica nu este filmat in Romania , este un coment pe site`ul celor de la protv , dar dupa parerea mea nu conteaza unde este filmat , e chiar socant ce se intampla....

Posted

Da cica nu este filmat in Romania , este un coment pe site`ul celor de la protv , dar dupa parerea mea nu conteaza unde este filmat , e chiar socant ce se intampla....

Yea, e socant. Nu te`ai obisnuit inca ?

Posted

doamne fereste ce lume :angry1: :sef: :banghead: daca eram de fata la bataie le rupeam capu la aia care o bateau cum sa faci asa ceva unui om , da aia nu gandesc ?

Posted

Yea, e socant. Nu te`ai obisnuit inca ?

incerc sa ma obisnuiesc dar....in fiecare zi apare ceva nou....

Dar daca stai sa te gandesti mai bine daca se bateau 2 barbati parca nu era asa socant.

Posted

Dintre atatia idioti de acolo nici unul nu s-a bagat ? stateau toti si se uitau si la urma au aplaudat-o penibil ... nu s-a gasit nici un baiat pe acolo sa o dea cu capul de bordura pana se calmeaza ...

Posted

sunt unele scene de violenta foarte dure pe care copiii nu ar trebui sa le vizioneze..nu numai p0rn are inscriptionat semnul "sub 18 ani"..

#:|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...