Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

liquidlove

Hall of Fame

Ce parere ai  

113 members have voted

1. 1. Alege

• Da, as dori
      94
    • Nu,nu doresc asa ceva .
      19

Recommended Posts

Posted

nu... de ce? sa-mi intre in topic doar moderatorii? se gasesc destui pupincuristi care sa "nominalizeze" doar moderatorii :) sau ce? faci tu nominalizarea? :\

Posted

nu... de ce? sa-mi intre in topic doar moderatorii? se gasesc destui pupincuristi care sa "nominalizeze" doar moderatorii :) sau ce? faci tu nominalizarea? :\

sincer nu cred ca intereseaza pe nimeni parerea u pentru nu ai fost niciodata o persoana importanta pe acest server!

ai fost doar un copil nub care plange ca nu are si el admin ca altii ''pupincuristi''!

poate ca ar trebui sa incepi sa pupi si u, sau ai pupat si nu ai pupat pe cine trebuie!

app:PRO

Posted

nea , tot timpu o sa fie scandal pe tema asta, pentru fiecare o nominalizat o sa se gaseasca ceva obositi care sa faca scanda-l ca nu merita, poate ca o sa aiba dreptate , poate ca nu ....

iar ca tot ziceai de Vikymai sus , cum zicea si lance , e un subiect destul de sensibil si intim ,nu cred ca-si are rolul pe un forum :tiphat:

Posted

Nu vor fi trecute in acel Hall of Fame doar persoanele care stralucesc un pic,si pe urma se pierd in ceata,ci persoanele care chiar merita,care sunt respectate,si merita sa-i recompensam si noi cu ce putem . E un lucru infim,pe care il putem realiza foarte usor,pana la urma acel hall of fame,incurajeaza doar sa stai in casa 2 ani cat tine db'u sa faci cele mai multe rr,si uiti sa mai fi si om,sa stai la o vorba,sa faci un party,uiti ce e MU'ul defapt . Multi au facut deja asta ,si de aia se ajunge unde s-a ajuns .

Daca majoritatea privesc acest s1,ca un nou inceput,frumos ar fi sa fie si ceva schimbari,nu doar in joc,in acel Hall of Fame,ar mai putea fi introduse niste categorii .

De exemplu :

1. Cel mai respectat jucator

2. Cel mai corect jucator

3. Cel mai bogat jucator

4. etc

Lista poate continua .

Posted

Ca tot este hall of fame .

As sugera a se adauga o noua sectiune , sa fie ceva diferit,pentru persoanele care merita respect .

Acea noua sectiune sa fie pentru cei care au jucat o perioada destul de lunga pe server care au dovedit ca au fost niste persoane cu care te-ai putut intelege,si ne-a parasit . Ideea mi-a venit dupa ce am aflat ca saracul Viky,s-a dus de printre noi .

Prin acest lucru,le-am arata respect,si eu zic ca merita ca numele lor sa ramane pretutindeni aici pe forum .

Prima optiune - Da

A 2'ua optiune - Nu

Ti-a venit idea de la mine fi sincer :))

Cu cimitiru din aida :))

Ar fi frumos voted da

Posted

pentru k suntem o comunitate (cu mici exceptii-care se numesc bisericutze) PRO si eu :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Posted

Acum ca s-a aflat parerea oamenilor ce dau pe aici,un moderator in masura sa dea un raspuns la 80 de oameni care au postat aici ,ar fi rugat sa ne zica daca se ia in considerare aceasta sugestie .

Posted

Mie mi se pare absurd.

Lasa-ma sa inteleg. Mie imi place de exemplu playerul lichiddefrana.

Il propun pe el sa intre in hall of fame pe motiv de... ? Daca s-a lasat asta e, serverul merge inainte si cu si fara el. La servici daca este respectat de colegi, dupa ce placi iti fac aia statuie ?

Posted

Mie mi se pare absurd.

Lasa-ma sa inteleg. Mie imi place de exemplu playerul lichiddefrana.

Il propun pe el sa intre in hall of fame pe motiv de... ? Daca s-a lasat asta e, serverul merge inainte si cu si fara el. La servici daca este respectat de colegi, dupa ce placi iti fac aia statuie ?

lichiddefrana a ? Stiam ca esti fanul nr1. :rofl1:

Nu serios,in acel Hall of Fame sa nu bagi cum zici tu..ala care s-a lasat,sau mai stiu eu ce,ci cei care chiar au facut niste lucruri frumoase pe server si is merita un loc acolo .. Acum ramane la latitudinea staffului,aceasta sugestie poate fi schimbata pe ici colo . Dar e si putin asa ca acel Hall of Fame practic incurajeaza doar sa joci pana uiti de tine,si de ce e MU defapt,daca va fi categoria "No suspend on this db" iti spun eu ca ar fi care ar trage sa nu aiva suspend,iar daca sunt mai multi,sa fie o proba eliminatorie si sa ramana doar unul,s-ar putea face multe doar trebuie imaginatie :D

Posted

nea , tot timpu o sa fie scandal pe tema asta, pentru fiecare o nominalizat o sa se gaseasca ceva obositi care sa faca scanda-l ca nu merita, poate ca o sa aiba dreptate , poate ca nu ....

iar ca tot ziceai de Vikymai sus , cum zicea si lance , e un subiect destul de sensibil si intim ,nu cred ca-si are rolul pe un forum :tiphat:

de acord cu astia doi . am votat nu deoarece s-a mai incercat acest lucru si a iesit un "cur" scuzati expresia , remember "Gala Linkmania Lance si Lexa" ?

La fel va fi si aici , vor nominaliza dupa bunul plac al catova persoane si vor alege asa zisii catigatori tot dupa cum vor ei. Lasa frate ,istoria linkmania poate fi si nescrisa ,sau s-o scrie cineva daca are chef.

Sunt multi care joaca de atatia ani care nu sunt bagati in seama si multi nu au auzit de ei.

Iar Viky va ramane intotdeauna cu noi,indiferent daca are sau nu "statuie"...

Posted

de acord cu astia doi . am votat nu deoarece s-a mai incercat acest lucru si a iesit un "cur" scuzati expresia , remember "Gala Linkmania Lance si Lexa" ?

La fel va fi si aici , vor nominaliza dupa bunul plac al catova persoane si vor alege asa zisii catigatori tot dupa cum vor ei. Lasa frate ,istoria linkmania poate fi si nescrisa ,sau s-o scrie cineva daca are chef.

Sunt multi care joaca de atatia ani care nu sunt bagati in seama si multi nu au auzit de ei.

Iar Viky va ramane intotdeauna cu noi,indiferent daca are sau nu "statuie"...

deja vobresti cam des depsre mine si fara rost.Cautati o ocupatie :) nu a fost nicio gala a mea..noi doar am sustinut-o si era implicat si Alexey colegul tau de guild..dar sunt sigur ca ti-a scapat fara intentie acest amanunt.

@cat depsre ideea in sine eu ma abtin sa votez/comentez

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...