Jump to content
ChIsToCuL

Tezele cu subiect uni la lb romana vor fi recorectate

Recommended Posts

Posted

Ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu, a cerut inspectorilorscolari sa faca o analiza a tezelor la limba si literatura româna din fiecare unitate de învatamânt, întrucât sunt diferente mari derezultate între scoli, dar si între judete. “Nu am primit înca toaterezultatele la tezele cu subiect unic pe judete, dar din ceea ce am

aflat de la inspectorii generali scolari exista diferente foarte mariîntre notele dintr-o scoala si alta sau între un judet si altul”, a declarat Ecaterina Andronescu, citata de Mediafax.Ministrul a precizat ca la întâlnirea pe care a avut-o la sfârsitul saptamânii cu inspectorii scolari, cei mai multi dintre acestia au spus ca tezele unice ar trebui desfiintate. Rezultatele la teza cu subiect unic la limba si literatura româna vor fi cunoscute, luni, pentru toate

judetele. Sesiunea de teze cu subiecte unice pentru elevii de clasa a VIII-a nu s-a încheiat înca, urmând proba la istoria sau geografia României în 21 mai

pe langa ca au gresit teza si-au si batut joc de note :cool2:

sursa:Infoportal.ro

Posted

Ce ce vina are x ca y(din alt judet) e mai prost ca el? Dupa ce au gresit subiectele...

asta ma intreb si eu...

nu mi se pare corect sa fie corectate

la stiri sa zis ca la subiectul C se va acorda punctajul maxim

din cauza greseli

ssi unele scoli a dat punctajul maxim altele nu

cred ca deaia is diferente asa mari

Posted

Ce ce vina are x ca y(din alt judet) e mai prost ca el? Dupa ce au gresit subiectele...

O mare prostie... Deh, s-or fi revoltat aia din Craiova din clasa de unde au luat toti sub 5... #-o

Posted

asta ma intreb si eu...

din cauza greseli

Posted

scz de dublu post sa blocat mousu si a tot da lick:)

Daca nu eram eu faceai triple post :))

Dar daca de la minister s-a spus sa se dea punctaj maxim... De ce or fi facut dupa capul lor?

Posted

asta ma intreb si eu...

din cauza greseli

Din cate am inteles de la niste prieteni care au dat teza,este vorba de 10 puncte. Pentru unii sunt importante,pentru altii nu.

Guest MaGic_MaStEr
Posted

Deja e o prostie :|, m-am saturat de toate vrajelile si minciunile lor :|.

Posted

@banditzel: si te crezi prea prost pt nota aia ? ce clasa esti ?

ont: am luat 8 ... cls 7-a, si nu ma intere ca altii au luat mai mare :P

nuuu mai...sunt cls a 8-a

dar am luat o nota mare..si nu vreau sa ma bucur degeaba...sunt sigur ca data viitoare o sa fie mai mica :banghead: ca nu am luat niciodata nota asta la romana

Posted

Chiar nu stiu ce sa zic eu am luat 9.40 si sunt destul de multumit de nota...nu stiu sigur daca s-a dat punctaj maxim sa nu nu la punctul C dar am ajut in clasa 4 colegi care au luat 10 curat deci...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...