ChIsToCuL Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu, a cerut inspectorilorscolari sa faca o analiza a tezelor la limba si literatura româna din fiecare unitate de învatamânt, întrucât sunt diferente mari derezultate între scoli, dar si între judete. “Nu am primit înca toaterezultatele la tezele cu subiect unic pe judete, dar din ceea ce amaflat de la inspectorii generali scolari exista diferente foarte mariîntre notele dintr-o scoala si alta sau între un judet si altul”, a declarat Ecaterina Andronescu, citata de Mediafax.Ministrul a precizat ca la întâlnirea pe care a avut-o la sfârsitul saptamânii cu inspectorii scolari, cei mai multi dintre acestia au spus ca tezele unice ar trebui desfiintate. Rezultatele la teza cu subiect unic la limba si literatura româna vor fi cunoscute, luni, pentru toatejudetele. Sesiunea de teze cu subiecte unice pentru elevii de clasa a VIII-a nu s-a încheiat înca, urmând proba la istoria sau geografia României în 21 maipe langa ca au gresit teza si-au si batut joc de note :cool2:sursa:Infoportal.ro
Tweety Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ce ce vina are x ca y(din alt judet) e mai prost ca el? Dupa ce au gresit subiectele...
ChIsToCuL Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Ce ce vina are x ca y(din alt judet) e mai prost ca el? Dupa ce au gresit subiectele...asta ma intreb si eu...nu mi se pare corect sa fie corectatela stiri sa zis ca la subiectul C se va acorda punctajul maximdin cauza greselissi unele scoli a dat punctajul maxim altele nucred ca deaia is diferente asa mari
Random Hero Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ce ce vina are x ca y(din alt judet) e mai prost ca el? Dupa ce au gresit subiectele...O mare prostie... Deh, s-or fi revoltat aia din Craiova din clasa de unde au luat toti sub 5... #-o
ChIsToCuL Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Ce ce vina are x ca y(din alt judet) e mai prost ca el? Dupa ce au gresit subiectele...asta ma intreb si eu...nu mi se pare corect sa fie corectatela stiri sa zis ca la subiectul C se va acorda punctajul maximdin cauza greselissi unele scoli a dat punctajul maxim altele nucred ca deaia is diferente asa mari
ChIsToCuL Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 scz de dublu post sa blocat mousu si a tot da lick:)
Random Hero Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 scz de dublu post sa blocat mousu si a tot da lick:) Daca nu eram eu faceai triple post Dar daca de la minister s-a spus sa se dea punctaj maxim... De ce or fi facut dupa capul lor?
Tweety Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 asta ma intreb si eu...nu mi se pare corect sa fie corectatela stiri sa zis ca la subiectul C se va acorda punctajul maximdin cauza greselissi unele scoli a dat punctajul maxim altele nucred ca deaia is diferente asa mariDin cate am inteles de la niste prieteni care au dat teza,este vorba de 10 puncte. Pentru unii sunt importante,pentru altii nu.
Guest MaGic_MaStEr Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Deja e o prostie , m-am saturat de toate vrajelile si minciunile lor .
ChoWdeR Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 @banditzel: si te crezi prea prost pt nota aia ? ce clasa esti ?ont: am luat 8 ... cls 7-a, si nu ma intere ca altii au luat mai mare :P
banditzel Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 @banditzel: si te crezi prea prost pt nota aia ? ce clasa esti ? ont: am luat 8 ... cls 7-a, si nu ma intere ca altii au luat mai mare :P nuuu mai...sunt cls a 8-a dar am luat o nota mare..si nu vreau sa ma bucur degeaba...sunt sigur ca data viitoare o sa fie mai mica ca nu am luat niciodata nota asta la romana
Shtef14 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Chiar nu stiu ce sa zic eu am luat 9.40 si sunt destul de multumit de nota...nu stiu sigur daca s-a dat punctaj maxim sa nu nu la punctul C dar am ajut in clasa 4 colegi care au luat 10 curat deci...