Jump to content
Parazitu'

Rusii fac scenarii pentru dezmembrarea Romaniei

Recommended Posts

Posted

concluzie: romania nu are nici un aliat pe lumea asta - poate doar ceva tari africane carora le-a dat ceausescu voie sa faca facultati acu 20 ani pe la bucuresti si timisoara si iasi... :crybaby:

=)))))

Nu cred asa ceva.

Posted

Ma, da-l in mortii masii.

Cine dracu se crede el

:rofl1:

iar acum vor sa scape de noi ? :D Porcii dracu' :)) .

:rofl1:

Nu cred asa ceva.

De ce nu ? :D

Stirea asta poate fii un semn ca trebuie sa ne apucam de carte si sa ne cladim viitorul asa cum trebuie. Pana nu ne cladesc altii o cutie.

Posted

Povestea cu divizarea Romaniei este depasita.

Singurul lucru cu care se lupta Rusia acum este ca Moldova sa nu se alipeasca din nou la Romania, iar Trasnistria exista tocmai pentru acest motiv.

Oricum mai degraba o sa auzim de divizarea Ucrainei care pana mai ieri nu a existat, si atunci cand Rusia isi va revendica teritoriile de acolo va accepta retrocedarea unor teritorii catre Romania, Polonia si Slovacia.

Chestia este ca pe timp de pace nu se va intampla nimic de genul asta :blink:

Posted

ca zona..pozitia Romaniei este strategica..deoarece se afla pe limita imaginara a mai multor zone importante ale Europei..România trebuie să-şi utilizeze avantajele sale competitive în raport cu celelalte state europene şi să adopte o atitudine dezinhibată din punct de vedere politic.E normal ca sa traga toata lumea de noi..deoarece ne aflam la o rascruce de drumuri..si tara noastra ofera potential din majoritatea punctelor de vedere.. 8-|:| aiurea..

Posted

• In acest context, Romania ar deveni tot mai expansionista si ar ataca pe doua fronturi: spre teritoriile istorice din Ucraina si spre R. Moldova. De aceea, ar fi necesara revenirea Rusiei, singura speranta si pentru Transnistria. Dezmembrarea Romaniei este “un scenariu incorect politic, dar necesar”. Procesul ar fi acelasi ca in cazul Iugoslaviei, al Cehoslovaciei sau al URSS. Budapesta ar lua Transilvania, iar Chisinaul si-ar subordona Iasii. Numai asa s-ar putea rezolva tensiunile din sud-estul Europei

That is so not true :). Mai mult nu am citit decat pe sarite, a fost de ajuns. Acest scenariu e posibil in filmele cu "Delta Force" si nimic mai mult. Poate doar implicatii economice si de sicanare politica tot pentru interesul economic, dar nimic mai mult.

E Rusia o putere dar totusi, gaina cotcodaceste, nu latra.

Posted

Pai de ce or fi vrut sa se alieze cu noi.. Tot din interes, au stiut sa faca miscarea atunci cand a trebuit.. Ai dreptate, niste porci :tiphat:

trenurile astea cu care mergi tu acu stii de unde is ba hackerule?iti zic eu... de la rusi ! si ni leau dat GRATIS doar pentru ca ne-am aliat cu ei si dupa care romanii au zis catre rusi noi gata nu mai vrem sa fim prieteni cu voi

rusia e de 500 de ori cat romania si moldova, ii doare-n pula de peticu asta mic deaici, repet ROMANIA NU E PUNCT STRATEGIC pentru fraierii care cred asa ceva este un punct foarte varza pentru ca e plin de munti deampulea nu poti sa organizezi aici nici o defensiva calumea... ce boti sunteti toti care credeti asa ceva

rusii nu se lupta pentru romania si nici pentru moldova... ei is super avansati fata de noi, daca ar fii sa zica game over pentru romania era de mult ca au suficiente rachete nucleare sa ne evapore pe toti, sper sa faca asta cat mai curand ca si asa romania e cam degeaba peaici pe planeta

Posted

• In acest context, Romania ar deveni tot mai expansionista si ar ataca pe doua fronturi: spre teritoriile istorice din Ucraina si spre R. Moldova. De aceea, ar fi necesara revenirea Rusiei, singura speranta si pentru Transnistria. Dezmembrarea Romaniei este “un scenariu incorect politic, dar necesar”. Procesul ar fi acelasi ca in cazul Iugoslaviei, al Cehoslovaciei sau al URSS. Budapesta ar lua Transilvania, iar Chisinaul si-ar subordona Iasii. Numai asa s-ar putea rezolva tensiunile din sud-estul Europei

romanii nici in frunte cu atilla, alexandru cel mare, iulius cezar si napoleon la un loc n-am face cacatu praf. rectific: am face cacatu praf.

de atata amar de vreme n-am facut decat sa ne aparam de unii si de altii si sa ne zbatem pentru ce e al nostru si abia am reusit. n-am facut decat sa-i pupam in cur pe unii si pe altii. pe noi n-o sa ne pupe nimeni, pentru ca pute prea tare.

Posted

Credeam ca rusii au analisti cu capul pe umeri,dar constat ca nu prea au legatura cu realitatea.Faptul ca ei nu mai au nimic de oferit si "rezolva"totul prin forta(a se vedea cazul Georgiei) sau prin santaj(mai ales energetic) e de asemenea clar.Sincer sa fiu m-au distrat elucubratiile acestui "analist",mai ales aia cu sud-vestul Romaniei dat Serbiei.Pana una-alta,din pacate pt. ei sarbii n-au fost in stare sa-si pastreze intact nici macar teritoriul lor istoric.Oricum acest rus cu mintea zdrobita probabil de vodca nu-si da seama ca ce vrea el chiar nu se poate intampla.Si ca sa-l parafrazez voi spune ca nici eu nu m-as supara daca Rusia ar dispare de pe harta.

Sa nu uite ca in Romania si-au frant gatul 4 imperii.

Posted

trenurile astea cu care mergi tu acu stii de unde is ba hackerule?iti zic eu... de la rusi ! si ni leau dat GRATIS doar pentru ca ne-am aliat cu ei si dupa care romanii au zis catre rusi noi gata nu mai vrem sa fim prieteni cu voi

rusia e de 500 de ori cat romania si moldova, ii doare-n pula de peticu asta mic deaici, repet ROMANIA NU E PUNCT STRATEGIC pentru fraierii care cred asa ceva este un punct foarte varza pentru ca e plin de munti deampulea nu poti sa organizezi aici nici o defensiva calumea... ce boti sunteti toti care credeti asa ceva

rusii nu se lupta pentru romania si nici pentru moldova... ei is super avansati fata de noi, daca ar fii sa zica game over pentru romania era de mult ca au suficiente rachete nucleare sa ne evapore pe toti, sper sa faca asta cat mai curand ca si asa romania e cam degeaba peaici pe planeta

Ce vorbesti ma ? =))))))))

Tu macar stii ca trenurile care circula in ROmania sunt ROMANESTI ? Si uite , o chestie simpla care sa iti lumineze mintea . : Liniile ferate din RUSIA sunt mai late decat cele ROMANESTI , de aceea , la granita cu Ucraina , sau dupa Baia Mare , trenurile Romanesti la astea pe cele rusesti sa le preia marfa si sa o distribuie . PUNCT .

Posted

lol :)) singurul lucru care il putem face daca se intampla asa ceva este sa ne luam fiecare cate o arma si sa ciuruim cat mai multi rusi posibil :))

Posted

Bai comunistule (te numesc asa ca vad ca ii slavesti pe rusi, ai cumva drapelul sovietic arborat la geam?), cum iti permiti tu sa spui ca era game over pentru Romania, ca au arsenal nuclear... Tu nu iti dai seama ca isi puneau in cap toata lumea, ca se declansa un razboi mondial de la o racheta nucleara?

Si daca tu zici ca trenurile sunt de la rusi... ia pune-te pe sine si vezi cat taie din tine... ca sa vezi cat de late sunt sinele (Si cu asta il aprob pe Marius :tiphat: )

(Imi cer scuze pentru limbaj)

Posted

Ne-au imbogatit rusii ce putem zice . De asta timp de 6 ani s-au platit despagubiri de razboi cifrate la 300 milioane de dolari în marfuri-cereale, produse petroliere, masini, vase maritime si fluviale , rusilor dupa al doilea razboi mondial . De asta s-a creat si triunghiul bermudelor pentru o scurta perioada la Moscova cand s-a mutat tezaurul Romaniei pentru a fi in siguranta si in foarte mare siguranta a fost si este .

Te-ai jucat prea multe jocuri probabil . Crezi ca un razboi nuclear se poate produce asa peste noapte doar ca se poate . In primul rand ca e costisitor si in al doilea rand ca nu e rentabil . Daca ar 'evapora' asa o tara din ce si-ar mai scoate ei banii? E mult mai logc decat sa omori o persoana mai bine o pui la munca pentru tine . Insa logica ta e pierduta undeva prin RPG-uri . Sa stii ca Romania are o pozitie destul de buna . In primul rand Romania are acces la Marea Neagra , are porturile care permite trecerea marfurilor . Romania e un fel de granita sa zic asa intre Europa Centrala si Balcani .De resurse naturale si forta de munca nu ducem lipsa .

Super avansati m-as indoi ca ar fi . Nu uita ca in Rusia exista doar 2 clase . Foarte bogati si foarte saraci .

Daca mai vrei explicatii zi doar ca nu ma supar insa nu insira niste cretinitati pe aici si incearca sa folosesti un limbaj mai adecvat ca nu traiesti in jungla . Chiar daca esti pe internet unde nimeni nu te stie vezi nu esti singur si pe un forum respectabil incearca sa te porti civilizat .

Posted

Bai comunistule (te numesc asa ca vad ca ii slavesti pe rusi, ai cumva drapelul sovietic arborat la geam?), cum iti permiti tu sa spui ca era game over pentru Romania, ca au arsenal nuclear... Tu nu iti dai seama ca isi puneau in cap toata lumea, ca se declansa un razboi mondial de la o racheta nucleara?

Si daca tu zici ca trenurile sunt de la rusi... ia pune-te pe sine si vezi cat taie din tine... ca sa vezi cat de late sunt sinele (Si cu asta il aprob pe Marius :tiphat: )

(Imi cer scuze pentru limbaj)

Deh .. el stie mai multe . Cica Rusia e de 500 de ori mai mare decat Romania si Moldova . Pai si daca suntem mai mici ca teritoriu nu ne putem opune ma sau ce ? Intr-un razboi tu crezi ca (,) castiga cine are teritoriu mai mare ????????? Ai uitat ce-au facut Dacii cu Romanii ? La un moment dat Romanii au inceput sa se retraga ;) . Istorie de CLASA A 4A ma :)) .

Ne-au imbogatit rusii ce putem zice . De asta timp de 6 ani s-au platit despagubiri de razboi cifrate la 300 milioane de dolari în marfuri-cereale, produse petroliere, masini, vase maritime si fluviale , rusilor dupa al doilea razboi mondial . De asta s-a creat si triunghiul bermudelor pentru o scurta perioada la Moscova cand s-a mutat tezaurul Romaniei pentru a fi in siguranta si in foarte mare siguranta a fost si este .

Te-ai jucat prea multe jocuri probabil . Crezi ca un razboi nuclear se poate produce asa peste noapte doar ca se poate . In primul rand ca e costisitor si in al doilea rand ca nu e rentabil . Daca ar 'evapora' asa o tara din ce si-ar mai scoate ei banii? E mult mai logc decat sa omori o persoana mai bine o pui la munca pentru tine . Insa logica ta e pierduta undeva prin RPG-uri . Sa stii ca Romania are o pozitie destul de buna . In primul rand Romania are acces la Marea Neagra , are porturile care permite trecerea marfurilor . Romania e un fel de granita sa zic asa intre Europa Centrala si Balcani .De resurse naturale si forta de munca nu ducem lipsa .

Super avansati m-as indoi ca ar fi . Nu uita ca in Rusia exista doar 2 clase . Foarte bogati si foarte saraci .

Daca mai vrei explicatii zi doar ca nu ma supar insa nu insira niste cretinitati pe aici si incearca sa folosesti un limbaj mai adecvat ca nu traiesti in jungla . Chiar daca esti pe internet unde nimeni nu te stie vezi nu esti singur si pe un forum respectabil incearca sa te porti civilizat .

SilkRoad Online :banghead: . Anyway , ai dreptate . Oricum , cred ca te-ai obosit degeaba sa scrii atata , nu prea cred ca intelege ceva (stii tu de ce , nu e nevoie sa zic aici) .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...