Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ThE CaNNaBiS

problema...

Recommended Posts

Posted

de fiecare dat de cand s-a bagat patche 5 cand deschid pc si intru pentru prima data in joc imi merge foarte greu...de parca zici ca am placa video de 8mb...si dupa un min imi da eroarea asta:

http://img194.imageshack.us/img194/4100/errorw.png

dupa ce dau ok...si intru iar nu mai am nici o problema ..imi merge normal...ma poate ajuta cineva..?

Posted

Scoate antivirusul , sau reinstaleazati mu`ul ... in general de la antivirus e cu main`u ca til sterge , sau poate sa fie o eroare din joc ...

Posted

ce windows ai?

eu de exemplu am pe calc de la munca win xp s3...iar acasa am o versiune de windows : last xp, un xp combinat cu vista si nu am avut probleme deloc pe nici o versiune de mu....

daca spui ca ai instalat windows nou...incearca sa instalezi un driver mai nou pentru placa video...

Posted

am toate update-urile la drivere...cat despre windows...inainte de patch 5 am avut si sp2 si sp3 si sp3 cu interfete de vista de caer ziceai tu..sau combinat...iar acu am sp3 pur....:|..sincer nu shtiu de la ce e..nu imi trece nimic prin cap..:|

Posted

incearca asa : run--> dxdiag si verifica versiunea la directx...sa fie 9.0c si vezi daca iti da vreo eroare la DirectDraw si la Direct3D....chiar daca ai ultimele drivere...poate face figuri...daca face figuri incearca un driver mai vechi....

Posted

pana mea...am incercat si eu sa te ajut...cu tot ce stiu eu...dar vad ca nici una din solutii nu merge...pana mea...acu asteptam sa intre cineva din mods...poate te ajuta ei ....spor

Posted

aaaa??? da nici nu stiam ca il am instalat.. :)) ..sau nu stiu ce e ala..o sa caut..dar nush dak e bunbun ce zici tu acolo... :P no offance

nu are legatura cu visual c++-ul. mesajul ala apare in locul altui mesaj de eroare care aparea daca nu ai avea visual c++ runtime instalat. Cica se vrea mai explicit cu 'Abnormal program termination', da microsoft niciodata nu da un mesaj de eroare calumea #-o

directx-ul nu termina de desenat toate obiectele de pe ecran, cauta-ti un driver bun pentru placa ta video.

bafta, si intoarce-te aici cu rezultatul.

Posted

pai ce driver ii pot cauta dak asta care il am e updatat la zi de la nvidia de pe site?...

Avand in vedere ca jocul e vechi, incearca sa cauti in driver mai vechi, poate asa merge

Posted

pai ce driver ii pot cauta dak asta care il am e updatat la zi de la nvidia de pe site?...

update-urile de pe site-ul oficial nu sunt intocmai cele mai potrivite. ideal ar fi inca sa mai ai cd-ul cu care ti-a venit placa grafica, si sa instalezi driver-ul ala.

Posted

sa sti ca e adevarat ce zici...am instalat de multe ori driveru de la placa video de pe cd...si pe uram m-am gandit ca ar fi mai bn sa fac update si de pe site...si stricam totu....:|

Guest Seneca
Posted

in cel mai rau caz reinstaleaza windows-ul si ai grija cum pui driverele

Posted

problema rezolvata...se para ca de la ultimul windows se instalase singure vreo 2 programel visual c++ am reinstalat alt windows si acuma nu mai am treaba...dar tot tre sa intru de 2 ori in joc cand deschid pc...acuma nu imi mai apare eroarea aia in shimb imi palpaie imaginea..:|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...