Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

L3x@

Intrebare

Recommended Posts

Posted

E valabil doar pentru Crywolf, Arena si Icarus regula ca gm-ul poate da d/c daca cei din party sunt afk dar totusi o persoana e on din respectivul party? Eu nu vad ca scrie undeva.

6.Regula AFK arena

Orice caracter prins afk de catre un Game Master in arena este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:

- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in decurs de 3 minute si ataca ( nu conteaza daca are party si un player din acel party este on )

(intrebare repetata de minim 3 ori)

- ataca

La 2 abateri va primi 2 zile suspend.

La 3 abateri va primi 3 de zile suspend

La 4 abateri va primi 4 de zile suspend

La 5 abateri va primi 5 de zile suspend etc.

In orice alta situatie un caracter este afk, este pasibil de d/c.

Aceasta regula se aplica si pentru harta Crywolf Fortress si Icarus

Sa fiu mai clara: unde scrie ca un gm poate da disconnect la un char daca el este intr-un party in care cineva este on? Nu vad decat o mentionare pentru Arena, Icarus si Crywolf. Pentru celelalte harti nu vad.

Posted

Vad ca regulamentul de pe 97d nu mai este. A fost sters, stiu ca m-am uitat odata la ambele regulamente, deci cam greu de crezut ca a fost mutat.

Ija si Batosai spuneau sa se citeasca ultimul rand, cum ca "Adminii au dreptul de a deconecta jucatorii AFK.".

Acelasi lucru scria si pe 97d, dar ghici cum se facea... Un alt lucru e urmatorul: nu e prima razie pe care o prind si cu 1 luna in urma, cel mult (regula asta ei spun ca e de 2 luni, cel putin), un gm a facut razie si din respectivul party am raspuns doar 2-3 persoane, 1-2 fiind afk. Acesta nu a dat d/c si a mers mai departe. Si nu a fost doar o singura data. Nu, nu am o memorie slaba, am o memorie destul de buna.

Nu fac lucrul asta pentru a crea necazuri cuiva dar era cat pe ce sa fac plangere impotriva lui Batosai. De ce? Pentru ca nu scrie nicaieri ca se poate da disconnect in afara de hartile care sunt scrise la regula de afk in Arena.

Daca asa se actioneaza, scrieti undeva lucrul asta pentru ca nu toti stau cu ochii in joc ca sa vada ce zice un gm cand intra, lucrul asta l-am auzit doar de la gm.

Guest JigglyPuff
Posted

' date='May 18 2009, 14:07' post='3832111']

un GM poate da disconnect la orice player care este afk indiferent unde se afla acesta

eu asa stiu de cand sunt pe server

Pe 97d daca era doar unul on din party era de ajuns..

Posted

S'a trecut la d/c celor afk,chiar daca sunt in party si minim un user este on,poate pentru ca pe s1 party-ul nu se mai "strica".

Nici eu nu stiam asta,xtest m'a informat la o razie. :)

Posted

intr-adevar nu scrie. regula a fost postata in felul acesta sa stiti unde se pune afk-ul la contor. iar propozitia "In orice alta situatie un caracter este afk, este pasibil de d/c" trebuie sa fie interpretata cum ca un admin poate da d/c daca un char este afk oriunde altundeva, fara a fi pedepsit.

ar fi fost frumos sa scrie efectiv lucrul asta pentru ca toata lumea sa stie ca daca sta afk va lua d/c, oriunde s-ar afla, nu numai in arena.

Posted

E valabil doar pentru Crywolf, Arena si Icarus regula ca gm-ul poate da d/c daca cei din party sunt afk dar totusi o persoana e on din respectivul party? Eu nu vad ca scrie undeva.

6.Regula AFK arena

Orice caracter prins afk de catre un Game Master in arena este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:

- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in decurs de 3 minute si ataca ( nu conteaza daca are party si un player din acel party este on )

(intrebare repetata de minim 3 ori)

- ataca

La 2 abateri va primi 2 zile suspend.

La 3 abateri va primi 3 de zile suspend

La 4 abateri va primi 4 de zile suspend

La 5 abateri va primi 5 de zile suspend etc.

In orice alta situatie un caracter este afk, este pasibil de d/c.

Aceasta regula se aplica si pentru harta Crywolf Fortress si Icarus

Sa fiu mai clara: unde scrie ca un gm poate da disconnect la un char daca el este intr-un party in care cineva este on? Nu vad decat o mentionare pentru Arena, Icarus si Crywolf. Pentru celelalte harti nu vad.

Scrie destul de clar. Nu vad ce parte nu se intelege.

@edit: Nu intelesesem bine intrebarea. Raziile se fac in orice harta, dupa cum prea bine stiti toti. Regula e clar ca se aplica odata ce facem razia. Se specifica arena, crywolf si icarus pentru ca doar pe aceste harti se pune contorul.

Posted

Scrie destul de clar. Nu vad ce parte nu se intelege.

@edit: Nu intelesesem bine intrebarea. Raziile se fac in orice harta, dupa cum prea bine stiti toti. Regula e clar ca se aplica odata ce facem razia. Se specifica arena, crywolf si icarus pentru ca doar pe aceste harti se pune contorul.

Da este in regulament dar mai nou cam exagerati, intrebati o singura data si d/c,mie mi sa intamplat ca vorbeam pe pm si am raspuns intarziat,am apucat sa scriu da si am luat d/c,nu mi se pare normal ca ati redus la 30 sec afk-ul :readthis:

Posted

Da este in regulament dar mai nou cam exagerati, intrebati o singura data si d/c,mie mi sa intamplat ca vorbeam pe pm si am raspuns intarziat,am apucat sa scriu da si am luat d/c,nu mi se pare normal ca ati redus la 30 sec afk-ul :readthis:

Te intreaba de 3 ori , raspunzi bine , nu raspunzi d/c .

Daca ataci e exact ca si la o preluare nu stiu excat cat e acuma , 3/5 min

Posted

merge si 2/5 min

Posted

despre ce vorbesti tu Fury?? cand ai prins tu razie recent pe s1?o singura data intreaba adminu si da d/c #-o

Posted

despre ce vorbesti tu Fury?? cand ai prins tu razie recent pe s1?o singura data intreaba adminu si da d/c #-o

Cand s'a intamplat sa intrebe o singura data a fost sanctionat.

Intreaba de 3 ori,n'o mai dati in diverse 8-|

Guest Sadi022002
Posted

S'a trecut la d/c celor afk,chiar daca sunt in party si minim un user este on,poate pentru ca pe s1 party-ul nu se mai "strica".

Nici eu nu stiam asta,xtest m'a informat la o razie. :)

Si daca tocmai cel afk este PM :-?

Parerea mea , Daca intrun pt cei care trag nu sunt afk restul sa nu isi ia d/c , contor oricum nu primesc asa ca ce rost are acel d/c ?

Cand s'a intamplat sa intrebe o singura data a fost sanctionat.

Intreaba de 3 ori,n'o mai dati in diverse 8-|

Eu unu am patito , sal .... intreabarea >>X afk>>> poc d/c

Posted

Si daca tocmai cel afk este PM :-?

Parerea mea , Daca intrun pt cei care trag nu sunt afk restul sa nu isi ia d/c , contor oricum nu primesc asa ca ce rost are acel d/c ?

Eu unu am patito , sal .... intreabarea >>X afk>>> poc d/c

Daca PM este afk, ceilalti care raman on pot reface party. Cam asta e ideea. Oricare ar fi situatia cei on raman cu party sau pot reface un party.

D/c nu se da pentru a va baga la contor. Se da pentru ca lvl trebuie facut in fata calculatorului si nu la scoala, servici, una alta. Contorul are ca scop descurajearea afk-ului prin aplicarea unor suspenduri.

Posted

mi se pare o prostie si pe 97 tot principiu asta era no afk si daca era unu din pt era de ajuns.in fine as propune sa se dea d/c fara contor.Daca vreti sa mentineti contor baga`ti si timp in regulament 3 min.. :P

Posted

Sunt curios, cine a mai facut asta inafara de ulise?

da si eu cu ulise am patit si a zis sa vorbesc cu vdragosh daca nu-mi convine,sa inteleg ca numai ulise are regulamentul asta? :readthis:

Posted

da si eu cu ulise am patit si a zis sa vorbesc cu vdragosh daca nu-mi convine,sa inteleg ca numai ulise are regulamentul asta? :readthis:

uLise nu mai face parte din staff :|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...