JustMeAdy Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Condoleante familiei Dumnezeu sa-l ierte si sa il odihneasca in pace :(
blk Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Imi pare rau sa aud asta Tania :(..nu cred ca ma mai tii minte, eram in Heaven acum mult timp. Sper ca esti OK :)
D-Generation X Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Condoleate familiei ! Dumnezeu sa-l odihneasca ! R.I.P Viky :( ! Vei ramane mereu in inimile noastre Viky ! IN MOMORIA TA VIKY :
Guest toby Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Condoleante .... Am jucat cu el pe srv...era super de treaba... foarte trist :( Condoleante inca odata... :( Ve-i ramane mereu in sufletele noastre !
mryui Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dumnezeu sa-l Odihneasca ! Pavel intotdeauna a fost un om intelept un om cu care imi perdeam toate noptile invatanduma lectii de viatza si spunandumi mereu ca "sanatatea este ce-a mai de pret" . Nu imi vine sa cred ca acest om sa stins , stiam ca are probleme de sanatate :( dar nu chiar asa de rau , in sufletul meu intotdeauna va ramane si voi apride lumanari pentru ai lumina drumul cel bun ! Condoleantze familiei ! :((
galorDW Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 acum vad ca sa facut topic pentru Pavel , sincer imi pare rau si cu rusine postez .. chiar ii duc dorul in joc, un om cu care acum cativa ani ne-am intalnit toti la o bere o vorba si tin sa spun ca a fost unul din cele mai frumoase ghadere la care am fost , of doamne .. noptile nedormite si petrecute in joc vorbind despre viata si alte cele .. :( imi vine mereu in gand felul in care ne-am desparit .. atunci acum cativa ani .. la ghader la plecarea spre casa odihnestete in pace Pavel
#spoitoru# Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 condoleante familieidumnezeu sa`l odihneasca in pacenumi vine sa cred a fost si va ramane un prieten bun cu toate cal cunosc numai dp joc:((