Cartman Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :gives: MU UCIDE =)) =)) si daca a murit ce ? parca nu toti murim .. macar sa apuc si io 49 de ani :crazy: 3 zile pauza pana te mai racoresti Din 50k spermatozoizi chiar tu, cel mai cretin trebuia sa iesi?Sry de replica dar si-o merita. OT:Sincere condoleante!
i sin Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :gives: MU UCIDE =)) =)) si daca a murit ce ? parca nu toti murim .. macar sa apuc si io 49 de ani :crazy: 3 zile pauza pana te mai racoresti word up. Avand in vedere ca si tu activezi aici, din partea tuturor linkmaniacilor iti uram un calduros, sa ai aceeasi soarta. are prea mare dreptate reviews -_- Vreti ca Viky sa ramana pretutindeni printre noi,voi putet decide . Nu il vom aduce inapoi,dar cel putin,ne vom putea aminti tot timpul de el,si de ce fel de om a fost . Am propus ca sa fie trecut in Hall of Fame,el si altii care vor urma . Click pentru a vota . R.I.P inca o data,tot respectul meu :tiphat: da ma , fa-i si un cavou frumos ca tot esti acolo :hug: atata haz degeaba , multi care nici nu stiu cine e dar sar cu gura ca cineva s-a luat de un mort :\ nici mie nu prea-mi pasa , a murit , k , dead, topicul nenecesar , ca in cazul andreei , dus la RB :) nu stiu ce moderator a facut asta dar a fost gg on : rip bla bla le : >>1<< ma ceva de genu , cred ca e in arhiva
banditzel Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 word up.are prea mare dreptate reviews -_-da ma , fa-i si un cavou frumos ca tot esti acolo :hug: atata haz degeaba , multi care nici nu stiu cine e dar sar cu gura ca cineva s-a luat de un mort :\nici mie nu prea-mi pasa , a murit , k , dead, topicul nenecesar , ca in cazul andreei , dus la RB :) nu stiu ce moderator a facut asta dar a fost ggon : rip bla blaerm...ce nick avea respectiva ?
Damian Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 in memoria lui Viky > http://www.youtube.com/watch?v=liwneC9KuU8Odihneasca-se in pace.
dan!el Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 nu stiu ce si cum sa zic..In primul rand condoleante familiei sale si fie ca Dumnezeu sa-i ocroteasca sufletul si sa-i fie tarana usoara.Daca vre-unul dintre voi cunoaste familia lui Viky, vedeti daca au nevoie de ajutor de vre-un fel, poate putem sa ajutam cumva acele persoane indurerate.:(
Guest Kamikaze Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Daca vre-unul dintre voi cunoaste familia lui Viky, vedeti daca au nevoie de ajutor de vre-un fel, poate putem sa ajutam cumva acele persoane indurerate.zau, chiar ar trebui s-o lasati mai moale unii dintre voi. nu vreau sa par insensibil, dar...NU VA PRIVESTE.
Excesiv* Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Mereu in sufletele noastre Viky Nu te vom uitat niciodata :(( :( Imi pare nespus de rau Tania:((
dan!el Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 zau, chiar ar trebui s-o lasati mai moale unii dintre voi. nu vreau sa par insensibil, dar...NU VA PRIVESTE.nu pari insensibil kamikaze, daca nu iti place nu te baga :)
Phenomenon Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Condoleante Nu mi vine sa cred, caci doara nici de o luna nu i de cand am fost la o bere cu el si tovasa lui.
banditzel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Condoleante Nu mi vine sa cred, caci doara nici de o luna nu i de cand am fost la o bere cu el si tovasa lui.O poza aveti ?/are cineva?
Guest PisiMic Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Mai trist e faptul ca exact cine a deschis topicul l-a apreciat mai putin...
banditzel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Mai trist e faptul ca exact cine a deschis topicul l-a apreciat mai putin... :-j Nu cred ca e cazul sa vb. despre asta :tiphat: acum
mlttania Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Mai trist e faptul ca exact cine a deschis topicul l-a apreciat mai putin...te inseli foarte mult,am citit fiecare cuvant scris de voi..si va multzumesc ca suntetzi alaturi de noi..
banditzel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 te inseli foarte mult,am citit fiecare cuvant scris de voi..si va multzumesc ca suntetzi alaturi de noi..ai cumva o poza te rog? as vrea sa il cunosc..poate l-am vaz la vrun gather...sper sa nu te superi
[Mg^Jupan] Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Odihneste-te in pace , old friend :-< ! Te-ai dus intr-un loc mai bun:(R.I.P. Viky :(