Jump to content

Recommended Posts

Posted

:coffee: :gives:

MU UCIDE =)) =))

si daca a murit ce ? parca nu toti murim .. macar sa apuc si io 49 de ani :crazy:

3 zile pauza pana te mai racoresti

Din 50k spermatozoizi chiar tu, cel mai cretin trebuia sa iesi?Sry de replica dar si-o merita.

OT:Sincere condoleante!

Posted

:coffee: :gives:

MU UCIDE =)) =))

si daca a murit ce ? parca nu toti murim .. macar sa apuc si io 49 de ani :crazy:

3 zile pauza pana te mai racoresti

word up.

Avand in vedere ca si tu activezi aici, din partea tuturor linkmaniacilor iti uram un calduros, sa ai aceeasi soarta.

are prea mare dreptate reviews -_-

Vreti ca Viky sa ramana pretutindeni printre noi,voi putet decide .

Nu il vom aduce inapoi,dar cel putin,ne vom putea aminti tot timpul de el,si de ce fel de om a fost .

Am propus ca sa fie trecut in Hall of Fame,el si altii care vor urma .

Click pentru a vota .

R.I.P inca o data,tot respectul meu :tiphat:

da ma , fa-i si un cavou frumos ca tot esti acolo :hug: atata haz degeaba , multi care nici nu stiu cine e dar sar cu gura ca cineva s-a luat de un mort :\

nici mie nu prea-mi pasa , a murit , k , dead, topicul nenecesar , ca in cazul andreei , dus la RB :) nu stiu ce moderator a facut asta dar a fost gg

on : rip bla bla

le : >>1<< ma ceva de genu , cred ca e in arhiva

Posted

word up.

are prea mare dreptate reviews -_-

da ma , fa-i si un cavou frumos ca tot esti acolo :hug: atata haz degeaba , multi care nici nu stiu cine e dar sar cu gura ca cineva s-a luat de un mort :\

nici mie nu prea-mi pasa , a murit , k , dead, topicul nenecesar , ca in cazul andreei , dus la RB :) nu stiu ce moderator a facut asta dar a fost gg

on : rip bla bla

erm...ce nick avea respectiva ?

Posted

nu stiu ce si cum sa zic..

In primul rand condoleante familiei sale si fie ca Dumnezeu sa-i ocroteasca sufletul si sa-i fie tarana usoara.

Daca vre-unul dintre voi cunoaste familia lui Viky, vedeti daca au nevoie de ajutor de vre-un fel, poate putem sa ajutam cumva acele persoane indurerate.

:(

Guest Kamikaze
Posted

Daca vre-unul dintre voi cunoaste familia lui Viky, vedeti daca au nevoie de ajutor de vre-un fel, poate putem sa ajutam cumva acele persoane indurerate.

zau, chiar ar trebui s-o lasati mai moale unii dintre voi. nu vreau sa par insensibil, dar...NU VA PRIVESTE.

Posted

zau, chiar ar trebui s-o lasati mai moale unii dintre voi. nu vreau sa par insensibil, dar...NU VA PRIVESTE.

nu pari insensibil kamikaze, daca nu iti place nu te baga :)

Guest PisiMic
Posted

Mai trist e faptul ca exact cine a deschis topicul l-a apreciat mai putin...

Posted

Mai trist e faptul ca exact cine a deschis topicul l-a apreciat mai putin...

te inseli foarte mult,am citit fiecare cuvant scris de voi..si va multzumesc ca suntetzi alaturi de noi..

Posted

te inseli foarte mult,am citit fiecare cuvant scris de voi..si va multzumesc ca suntetzi alaturi de noi..

ai cumva o poza te rog? as vrea sa il cunosc..poate l-am vaz la vrun gather...sper sa nu te superi

Guest killerua
Posted

Condoleante familiei.

Dumnezeu sa-l ierte .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...