Jump to content

Recommended Posts

Posted

:coffee: :gives:

MU UCIDE =)) =))

si daca a murit ce ? parca nu toti murim .. macar sa apuc si io 49 de ani :crazy:

Esti DEPASIT RAU....

condoleante again :(

Posted

MU UCIDE =)) =))

si daca a murit ce ? parca nu toti murim .. macar sa apuc si io 49 de ani :crazy:

pai nu o sai apuci ma ca te omoara prostia :|

Dumnezeul sal Ierte :| :(

Posted

MU UCIDE =)) =))

Avand in vedere ca si tu activezi aici, din partea tuturor linkmaniacilor iti uram un calduros, sa ai aceeasi soarta.

Posted

Sincere condoleante! D-zeu sa il odihneasca in pace! :| Mereu oameni buni sunt luati de pe acest pamant, putere iti doresc sa poti merge mai departe peste aceasta pierdere.

Guest Canabis_DL
Posted

dumnezeu sal ierte :(( pacat :((

Posted

Rest in Pace Pavel . Un om de nota 10 ...ma ataseasem mult de el . Si acum ma amuz cand imi aduc aminte ca vorbeam cu el la telefon si la sfarist imi spunea " ceau bau " :( , era asa haios ..

Guest silviuiulian
Posted

jucam un joc...

Dar e mai mult decat atat..

In spatele fiecarui caracter e un Om...cu bune cu rele..

unii ne cunoastem de ani de zile,ne intalnim la o vorba..ne impartasim gandurile..bucuriile..necazurile...

Viky....

Numele lui era Malita Pavel Ioan...

Pentru ca stiu ce mult contatzi pentru el..si ca el a contat pentru voi...sunt datoare sa va impartasesc o veste trista..

In ziua de 14 mai..ziua cand implinea 49 de ani,inima lui a incetat sa mai bata...

Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel care pentru voi a fost un prieten..iar pentru mine,tovarasul de viatza timp de 24 de ani.

Fie-i tarana usoara

Sunt alaturi cu gindul si sufletul de tine Tania iar Viky va ramine mereu in sufletul meu,ca un bun prieten ce era ,chiar daca eram asa departe fizicamente dar atit de aproape sufleteste.Un om prea bun pentru noi!Pacat ca l-am cunoscut asa de tirziu.Condoleante si sincere regrete din suflet.Dumnezeu sa-l odihneasca :( Sa ii fie tarina usoara

Posted

Vreti ca Viky sa ramana pretutindeni printre noi,voi putet decide .

Nu il vom aduce inapoi,dar cel putin,ne vom putea aminti tot timpul de el,si de ce fel de om a fost .

Am propus ca sa fie trecut in Hall of Fame,el si altii care vor urma .

Click pentru a vota .

R.I.P inca o data,tot respectul meu :tiphat:

Posted

MU UCIDE =)) =))

3 zile pauza pana te mai racoresti

eroare biologica :kar:

R.I.P. Viky :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...