Damian Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 nam cuvinte, nu pot sa cred ca ieri era si stateam la o vorba cu el in game, si azi... Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca'n pace !!Condoleantze familiei . respect
koka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 jucam un joc...Dar e mai mult decat atat..In spatele fiecarui caracter e un Om...cu bune cu rele..unii ne cunoastem de ani de zile,ne intalnim la o vorba..ne impartasim gandurile..bucuriile..necazurile...Viky....Numele lui era Malita Pavel Ioan...Pentru ca stiu ce mult contatzi pentru el..si ca el a contat pentru voi...sunt datoare sa va impartasesc o veste trista..In ziua de 14 mai..ziua cand implinea 49 de ani,inima lui a incetat sa mai bata...Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel care pentru voi a fost un prieten..iar pentru mine,tovarasul de viatza timp de 24 de ani.Fie-i tarana usoaraCondoleantele mele,a fost un om cu caracter. :|
banditzel Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Doamne nu pot sa cred ca a murit omul asta :(( ..Acum o saptamana sau doua eram in party cu el..si acum? :o ..Condoleantze familiei and u viky rest in peace man ;) ..sa ne veghezi de acolo de sus :tiphat:#we all die someday :( ...tu ai facut asta prea devreme
stely_yoo Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Condoleante familiei ! N-am reusit sa-l cunosc , dar am auzit ca este un om de caracter. Inca odata , condoleante !
[HellFire] Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Conoleantze familiei !Il cunosc pe Viki de mult timp, si imi este greu sa ma obijnuiesc cu ideea ca numai este printre noi.... :(
i sin Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 nu stiu cine e , Viky ca nickname nu-mi amintesc , ma rog.Dumnezeu sa-l odihneasca. Al 2-lea caz de "deces pe linkmania" daca nu ma insel , dupa >>>1<<< :\ R.I.P too.
Guest Silphy Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Nu-mi vine sa cred...de cate ori am fost cu el in oras si cu maniacii din Oradea, cu omul ala nu aveai cum sa te plictisesti, putea sa vorbeasca ore in sir, un om minunat pe care nu il voi uita.Condoleante...Sa-ti fie tarana usoara :(
Black`OuT Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dumnezeu sa-l odihneasca!! :(il cunoste`am de pe db2 :( super de treaba .. intelegator omul .. :( daca aveai o problema si o vb cu el .. iti zicea ce e mai bine :(
banditzel Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ai dreptate :-<un link pls crs? ... :(am cautat dar nu gasesc
PyRRo Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dumnezeu sa il odihneasca in pace ! O sa ne fie dor de tine Viky !
liquidlove Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 R.I.P Nu de mult am vb cu el pe joc...si discutam despre ale jocului,nu stiam ca e in starea in care a fost... pare rau .
DenY Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!L-am cunoscut atat in joc cat si in realitate si la gathere niciodata nu te plictiseai !Un om de nota 10!R.I.P Viky
Guest Reviews Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 (edited) :gives: MU UCIDE =)) =)) si daca a murit ce ? parca nu toti murim .. macar sa apuc si io 49 de ani :crazy: 3 zile pauza pana te mai racoresti Edited May 19, 2009 by Diablo
Damian Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :gives: MU UCIDE =)) =)) si daca a murit ce ? parca nu toti murim .. macar sa apuc si io 49 de ani :crazy: Reviews esti emolau clar. R.I.P again