mlttania Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 jucam un joc...Dar e mai mult decat atat..In spatele fiecarui caracter e un Om...cu bune cu rele..unii ne cunoastem de ani de zile,ne intalnim la o vorba..ne impartasim gandurile..bucuriile..necazurile...Viky....Numele lui era Malita Pavel Ioan...Pentru ca stiu ce mult contatzi pentru el..si ca el a contat pentru voi...sunt datoare sa va impartasesc o veste trista..In ziua de 14 mai..ziua cand implinea 49 de ani,inima lui a incetat sa mai bata...Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel care pentru voi a fost un prieten..iar pentru mine,tovarasul de viatza timp de 24 de ani.Fie-i tarana usoara
bunny Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :|sa-i fie tarana usoara...stiam ca e bolnav, dar nu credeam ca atat de rau incat...
3XTR3M Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Imi pare rau :(( , condoleante sincere.L-am cunoscut in joc pe Viky, dar nu l-am mai vazut de multe luni de zile pe srv. 0.97d ( un om dintr-o bucata si un suflet mare )Respectul meu sincer si promit ca aprind o lumanare pentru el cu prima ocazie si ma voi ruga pentru linistea sa.
Excesiv* Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dumnezeu sa il odihneasca in pace :| Viky nu te vom uita niciodata :crybaby:
Alex86 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 condoleante...sincer stiam ca are probleme dar nu credeam ca asa gravcredeam ca isi va reveni...
Guest IzNoGouuD™ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Condoleante familiei , Dumnezeu sa`l odihneasca :(
Cr1stY Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 L-am cunoscut atat in joc, cat si in realitate. Un om alaturi de care nu te puteai plictisi. A fost, este si va ramane un singur Malita Pavel Ioan ( Viky ) ...Condoleante si sa-i fie tarana usoara !
KlauErik Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Cred ca astel de topicuri nu isi au rostul aici .In fine , condoleante familiei :(Cum sa nu isi aiba rostul? facea parte din comunitate ;)Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!! :(
L3x@ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 un om dintr-o bucata si un suflet mare Respectul meu sincer si promit ca aprind o lumanare pentru el cu prima ocazie si ma voi ruga pentru linistea sa.Nu numai... Sincere condoleante si sa-i fie tarana usoara.
Sly Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Condoleanţe. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său.Noi aştia rămaşi să-i cinstim memoria cum se cuvine.Să-i fie ţărâna uşoară...
Lancelot Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 jucam un joc...Dar e mai mult decat atat..In spatele fiecarui caracter e un Om...cu bune cu rele..unii ne cunoastem de ani de zile,ne intalnim la o vorba..ne impartasim gandurile..bucuriile..necazurile...Viky....Numele lui era Malita Pavel Ioan...Pentru ca stiu ce mult contatzi pentru el..si ca el a contat pentru voi...sunt datoare sa va impartasesc o veste trista..In ziua de 14 mai..ziua cand implinea 49 de ani,inima lui a incetat sa mai bata...Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel care pentru voi a fost un prieten..iar pentru mine,tovarasul de viatza timp de 24 de ani.Fie-i tarana usoaraCondoleante...si suntem alaturi de tine .si ne pare rau ca nu mai este printre noi.era unul din oamenii de calitate care a jucat alaturi de noi..@am inchis celalt topic..nu-si avea rostul
Jokaz Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Condoleante:(:(:(:(Viky nu te vom uita Niciodata!Ai sa ramai pt todeuna in Sufletele Noastre!!!
PunkT. Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dumnezeu sa-l odihneasca :( dar din ce cauza a murit ?