Jump to content

Recommended Posts

Posted

jucam un joc...

Dar e mai mult decat atat..

In spatele fiecarui caracter e un Om...cu bune cu rele..

unii ne cunoastem de ani de zile,ne intalnim la o vorba..ne impartasim gandurile..bucuriile..necazurile...

Viky....

Numele lui era Malita Pavel Ioan...

Pentru ca stiu ce mult contatzi pentru el..si ca el a contat pentru voi...sunt datoare sa va impartasesc o veste trista..

In ziua de 14 mai..ziua cand implinea 49 de ani,inima lui a incetat sa mai bata...

Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel care pentru voi a fost un prieten..iar pentru mine,tovarasul de viatza timp de 24 de ani.

Fie-i tarana usoara

Guest Celeste
Posted

Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca :((

Posted

Imi pare rau :(( , condoleante sincere.

L-am cunoscut in joc pe Viky, dar nu l-am mai vazut de multe luni de zile pe srv. 0.97d ( un om dintr-o bucata si un suflet mare )

Respectul meu sincer si promit ca aprind o lumanare pentru el cu prima ocazie si ma voi ruga pentru linistea sa.

Guest pavalache
Posted

condoleante :|

Guest lufadori
Posted
Dumnezeu sa-l odihneasca
Guest IzNoGouuD™
Posted

Condoleante familiei , Dumnezeu sa`l odihneasca :(

Posted

L-am cunoscut atat in joc, cat si in realitate. Un om alaturi de care nu te puteai plictisi. A fost, este si va ramane un singur Malita Pavel Ioan ( Viky ) ...

Condoleante si sa-i fie tarana usoara !

Posted

Cred ca astel de topicuri nu isi au rostul aici .

In fine , condoleante familiei :(

Cum sa nu isi aiba rostul? facea parte din comunitate ;)

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!! :(

Posted

un om dintr-o bucata si un suflet mare

Respectul meu sincer si promit ca aprind o lumanare pentru el cu prima ocazie si ma voi ruga pentru linistea sa.

Nu numai... Sincere condoleante si sa-i fie tarana usoara.

Posted

Condoleanţe. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său.

Noi aştia rămaşi să-i cinstim memoria cum se cuvine.

Să-i fie ţărâna uşoară...

Posted

jucam un joc...

Dar e mai mult decat atat..

In spatele fiecarui caracter e un Om...cu bune cu rele..

unii ne cunoastem de ani de zile,ne intalnim la o vorba..ne impartasim gandurile..bucuriile..necazurile...

Viky....

Numele lui era Malita Pavel Ioan...

Pentru ca stiu ce mult contatzi pentru el..si ca el a contat pentru voi...sunt datoare sa va impartasesc o veste trista..

In ziua de 14 mai..ziua cand implinea 49 de ani,inima lui a incetat sa mai bata...

Dumnezeu sa-l odihneasca pe cel care pentru voi a fost un prieten..iar pentru mine,tovarasul de viatza timp de 24 de ani.

Fie-i tarana usoara

Condoleante...si suntem alaturi de tine .si ne pare rau ca nu mai este printre noi.era unul din oamenii de calitate care a jucat alaturi de noi..

@am inchis celalt topic..nu-si avea rostul

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...