Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest tzintzin

Problema cu un bug

Recommended Posts

Guest tzintzin
Posted

Buna seara. As avea si eu o rugaminte la voi . Am o problema cu un bug,nu stiu din cazua la ce dar sunt scos din joc.Nu intru bine pe servar si ma scoate, iar intru, ma lasa 10-15 minute iar ma scoate .. si tot asa

Asta se intampla decand am reinceput sa jucam dupa mini vacantza, si din cate am inteles eu nu sunt singurul care ere aceasta problema.Unele persoane zic ca ar fi din cauza la nova scroll, dar am energy peste cat cere initial scrolul.Toate itemele care le am pe mine indeplinesc toate conditiile de a putea fi purtate

Am sters si am reinstalat jocu in sperantza ca poate se remediaza problema dar nu am avut nici u rezultat.Daca nu se poate remedia si e din cauza la nova, as dori sa imi scoateti 100 de puncte de la energy ca sa nu mai indeplinesc conditia de a folosi scrolu

Multumesc anticipat

Posted

tzin aceeasi problema o aveam si eu pe 97 cand jucam pe bk. in momentul cand purtam doua toma in mana, una edr una 2%, la nici 5 minute ma scotea din joc. daca purtam mok+11 edr2%+ toma edr+0 tot luam d/c. daca purtam alte arme nu aveam nici o problema. incearca sa dai scutul jos (daca folosesti) si vezi cum se comporta. daca nu schimba arma care o ai in mana.

este o problema trecatoare.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...