Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Platica

Clicker pt windows 7

Recommended Posts

Guest Platica
Posted

salut am windows 7 de vreo luna si ma inteleg bine cu el nu mi-a dat nici o eroare pana acuma am o problema nu merge clickerul orice fel de clicker merge in windows apasa acolo click dreapta dar cand dau in fereastra jocului p...deci ce e de facut.....am incercat si cu windows mode si fara stie careva?

Guest Kamikaze
Posted

chiar ai gasit drivere pentru windows 7? eu nici pentru placa de retea n-am gasit, daramite clicker :lol:

Guest The-Notorius-aRx
Posted

dai mouse 2 / run as a administrator ... asa e la vista , asa imi facea si mie pana acum .. si la mne a mers asta.. incearca..

Posted

banda adeziva....functioneaza pentru toate variantele de Windows

Marfa :crazy: si din ora in ora schimbi banda ? :cool2:

Guest Platica
Posted

de la banda se opreste din tras...in plus am inteles ca este clicker sa mearga numai in MU uff si eu nu am deloc

nici 1 clicker nu-mi merge nici dizzy nici mu tools ...

Posted

de la banda se opreste din tras...in plus am inteles ca este clicker sa mearga numai in MU uff si eu nu am deloc

nici 1 clicker nu-mi merge nici dizzy nici mu tools ...

ai incercat sa rulezi programele cu drepturi de administrator, cum ti s-a sugerat mai sus?

nu vad pe nimeni sa mai aibe problema ta, asa ca presupun ca e de la tine.

Guest Platica
Posted

am incercat tot nu merge....

Posted

merge si cu banda adeziva fara a te opri din ora in ora, asta cu conditia sa nu fie activat windowmode-u

sincer nu stiu ce varianta de windows e aia, dar programele ma gandesc ca le ruleaza, o avea ceva protectie a mouse-ului, cauta prin control panel poate gasesti ceva

Guest Platica
Posted

gata am prins schema....trebuie dau run as administrator si la joc si la clicker si merge....eu dadeam cand la clicker cand la joc niciodata amandoua:P

ms pt ajutor

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...