Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

undercover

Un server pentru cei care nu au timp sa stea 24 din 24...

Recommended Posts

Posted

As Dori ca in locul vechiului server de 97d sa se faca un server de s1 cu xp mai mare ceva de genu 100x dar sa fie setat dupa cum vor playeri , acest server ar fi binevenit deoarece nu toata lumea ar timp sa joace mu 24 cu 24 ...

As putea imbogati sugestia dar astept un raspuns de la vdragosh , pana atuncea noi playeri ne putem da cu parerea

Posted

Buna idee.. dar sa fie tot S1 nu 97.. pentru ca ar face full imediat si dupa asta ce are de facut in afara de dupat sa isi faca seturi? sau 97 dar cu un launcher mai bun :)

Posted

sunt destule servare cu exp mare , cata-ti unul

Sunt destule dar nu strica daca ar avea si linkmania unul.. cred ca ar fi mai multi playeri pe asta cu exp mare !

Posted

si eu doresc asa ceva pentru ca nam timp sa ma distrez cu expu actual.

asi prefera sa aiba linkmania un asfel de servar pentru ca eu fac parte din aceasta comunitate nu ma intereseaza alte servare.

Posted

si eu doresc asa ceva pentru ca nam timp sa ma distrez cu expu actual.

asi prefera sa aiba linkmania un asfel de servar pentru ca eu fac parte din aceasta comunitate nu ma intereseaza alte servare.

La fel si eu

Posted

As Dori ca in locul vechiului server de 97d sa se faca un server de s1 cu xp mai mare ceva de genu 100x dar sa fie setat dupa cum vor playeri , acest server ar fi binevenit deoarece nu toata lumea ar timp sa joace mu 24 cu 24 ...

As putea imbogati sugestia dar astept un raspuns de la vdragosh , pana atuncea noi playeri ne putem da cu parerea

pro

Posted

daca s'ar deschide s1 high exp,iti dai seama ca s'ar muta majoritatea de pe s1 actual :rofl1:

contra ofc

Nu neaparat.

Cei care sunt impotriva serverului "high exp", o sa ramana pe actualul, cu 15-20x xp

Posted

daca s'ar deschide s1 high exp,iti dai seama ca s'ar muta majoritatea de pe s1 actual :rofl1:

contra ofc

defapt majoritatea vor un servar cu exp mai mare insa din cauza la 2-3 care sant fara ocupatie inafara de mu si non stop pe forum sustin in continuare ca linkmania este populat din cauza exp mic ce e cu totul neadevarat

linkmania este populat din faptul ca este un servar stabil poate sa aibe si exp x99999 ca si mai ful ar fi

eu unu nu mai joc de ceva timp aproae 2luni poate si mai mult din cauza timpului redus si din cauza exp ff mic ce numi ofera nici o distractie jocul.

Posted

Sunt pro pentru voi, va inteleg ca nu puteti juca mult timp, toti trecem prin astea la un moment dat ( sau daca depasim o anumita varsta, sau nu avem un servici "pe pc" etc.) dar exista si posibilitatea sa:

1. Linkmania 20 xp sa ramana cu putini pleyeri=multi jucatori vor fugi de pe 15-20 xp pe 100 xp ( si mi se pare exagerat 100, un 50 ar fi bine dupa parerea mea)

2. Mai tineti minte cand o data existau 2 servere pe linkmania de 97d? (2 sub-servere), atuncea era bine venita sugestia pentru ca existau o gramada de pleyeri, dar acuma dupa cum vedeti s1 low xp nu se poate face full (la 600 de pleyeri sau 700 cate sloturi are).

3. Linkmania nu va tine un server deschis cu cateva persoane in el, exista posibilitatea ca cel low xp sa fie inchis ca nu are pleyeri, sau sa nu fie deschis cel high xp din motive de "singuratate".

4. Da intradevar daca linkmania ar face un server 9999 xp va fi full, dar acolo faci full stats imediat, armuri oarecum usor, te plictisesti destul de repede si in final numai joci :tiphat:

Va sustin cu 50-70 xp, si cred ca o sa joc si eu daca se face :cool2: (in orice caz putin timp)

Posted

cred ca ar fi mai multi playeri pe asta cu exp mare !

pentru cat timp?

daca te uiti atent pe forumul asta, observi playeri vechi, playeri care joaca de cel putin 6 luni, un an de zile in continuu. vezi playeri care revin dupa o perioada de inactivitate si se apuca in forta. de ce? pentru ca e un server high xp? iti zic eu ca nu :)

daca s-ar face server high xp s-ar baga multi la inceput, s-ar face full si s-ar lasa dupa. eu cred ca tot la serverul low xp vor reveni in ciuda argumentelor date mai sus de ceilalti :)

Posted

Nu se merita un server high xp, daca nu aveti timp jucati mai putin si in cateva luni tot ajungeti full. Nu este nevoie sa ajungeti in prima saptamana.

In sfarsit cineva care a prins ideea ca nu trebuie sa dai un rr pe zi.

Posted

Nu e vorba de rr pe zi .. E vorba ca poate ca vor fi atrasi mai multi in cazul in care vor fi si srv low xp si high xp ... Daca fac full pe cel high pot sa se bage si pe cel low in cazul in care le place comunitatea ;)

Posted

' date='May 19 2009, 18:13' post='3836521']

Contra ! sunt 999999999999 de sv uri cu xp mare ai unde sa joci ! :)

pe noi nu ne intereseaza cate servare mai sant .

un om normal care are scoala /munca/familie nu poate juca mai mult de 2--3 ore deci cu un exp de x50 ar face ful in 3luni pana face set arma buna mai dureaza 3luni

dupa ce face ful poate face si alt caracter doar sant 5 caractere de ce sa nu pot sa fac 5 caractere ful in timp de 1an sa mai joc si war duel comert inca 1 an

ceasa orce servar mai mult de 2--3 ani nu tine fie el low exp fie exp mare

si pana la urma asta e o cerere din partea noastra daca noi vrem sa jucam cu exp mai mare nu vad rostul celorlante posturi ca nu merge ca nu se poate

fiecare joaca unde doreste

Posted

pe de-o parte ash fi de acord cu ce zici tu dar nu in ideea de la care ai plecat tu :D...dak s-ar face serverul mde care zici tu serverul asta s-ar mai goli si ar fi mai multe sanse la un spot...si partea proasta ar fi k toti cei nemultumiti de xp ar pleca pe acel server , dar nu pt k nu au timp sa joace ci tocmai din cauza faptului k se plictisesc facand un lvl...si nu ar mai fi concurenta :P...sau draq stie :))...deci parerea mea e POATE(DA/NU) :-j

Posted

contra findca si eu am avut srv de mu... high xp... si sau plictisit ff repede :),si ori cum voii vreti sa da`ti rr repede sa fiti tarii bazati/fite`n cap... puteti face full cu timpu nu e nevoie sa da`i rr din 10 in 10 ore... :beer: sau din ora in ora :-j, am lvl 320 pe bk :-j de vreo 3 saptamanii pe s1 actual

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...