Jump to content
Komisaru

Marea Britanie, îngrijorată de venirea unui nou val de imigranţi români

Recommended Posts

Guest Arabia^Style
Posted

Mai citeste si tu despre hackerii romani care sunt in fruntea liste de infractori on-line.

a doua limba de la microsoft este romana, nu tiga....araba

Te folosesti de drepturile tarii mele pentru ca Tara ta nu iti ofera nimic. Ca rasplata, tu ne jignesti.

Tu esti incult si ne incurci cu fratii tai tiganii.

America de nord cauta forta de munca din Romania nu din tarile arabe.

Lista poate continua.

Cele mai frumoase femei sun romancele nu femeile arabe.

oriunde in lumea asta sunt hackeri ma amaratule si nu doar in Romania sau romani in alte tari...nu ii mai ridica atat ca nu sunt cu nik peste ceilalti hackeri :)

si de unde drq ai ajuns ma u la concluzia ca la microsoft este romana a doua limba?:)) e cv imposibil te asigur,daca asa iti zice mamica,asta e altcv.

sa-ti mai repet ca nu esti cu nik mai presus ca mine?ce drq tara ta?am cetatenie romana si prin asta se intelege tot.stai u lin ca am ce face si in tara la mine...jignesc pe cn ma jigneste.

daca yo sunt incult atunci u ce esti?i'a uita'te cel putin la greselile gramaticale de la tn si dupa vb k?si chiar nu inteleg ce legatura au tiganii cu arabii :))

asa cum America de nord cauta romani pt forta de munca,asa poate orice tara sa caute arabi pt forta de munca,deci iti mai zic ca nu esti cu nik mai presus ca noi.

stii care e diferenta dintre noi (arabii) si voi (romanii)?nu toti romanii ca nu ii pun in aceeasi oala ca tn.

noi tocmai la voi in tara facem legea la afaceri etc...voi munciti la noi,nu noi la voi intelegi u?:))

orice tara are femei frumoase si altele...comparatii de cacao ca tn :D

Posted

oriunde in lumea asta sunt hackeri ma amaratule si nu doar in Romania sau romani in alte tari...nu ii mai ridica atat ca nu sunt cu nik peste ceilalti hackeri :)

si de unde drq ai ajuns ma u la concluzia ca la microsoft este romana a doua limba?:)) e cv imposibil te asigur,daca asa iti zice mamica,asta e altcv.

sa-ti mai repet ca nu esti cu nik mai presus ca mine?ce drq tara ta?am cetatenie romana si prin asta se intelege tot.stai u lin ca am ce face si in tara la mine...jignesc pe cn ma jigneste.

daca yo sunt incult atunci u ce esti?i'a uita'te cel putin la greselile gramaticale de la tn si dupa vb k?si chiar nu inteleg ce legatura au tiganii cu arabii :))

asa cum America de nord cauta romani pt forta de munca,asa poate orice tara sa caute arabi pt forta de munca,deci iti mai zic ca nu esti cu nik mai presus ca noi.

stii care e diferenta dintre noi (arabii) si voi (romanii)?nu toti romanii ca nu ii pun in aceeasi oala ca tn.

noi tocmai la voi in tara facem legea la afaceri etc...voi munciti la noi,nu noi la voi intelegi u?:))

orice tara are femei frumoase si altele...comparatii de cacao ca tn :D

Da bah un search pe google si ai sa vezi ca a doua limba de la microsft este romana :))

Tu imi spui mie de greseli gramaticale?Te-ai uitat putin la tine?:))) "stii" "U" "i'a", "yo"

Cine munceste la voi? Muhhamed?:))) Sunteti 300 de arabi in toata Romania si tu imi spui mie de viata :))

Sunteti doar niste sclavi, cu tiganii nu trebuie sa comunici. Nu iti ajunge cata bataie mancati peste tot in lume? Israelienii va omoara in fiecare an.

Americanii va arunca in ocean

Francezii va rapesc pentru transplant de organe.

Englezii is bat joc de Muhamed:))

Australienii va bat fara motiv pe strada

................

...............

...............

Chiar nu ma intereseaza ce cetatenie ai, culoarea ta o sa ramana cacanie indiferent de cetatenia ta

Guest Arabia^Style
Posted

Da bah un search pe google si ai sa vezi ca a doua limba de la microsft este romana :))

Tu imi spui mie de greseli gramaticale?Te-ai uitat putin la tine?:))) "stii" "U" "i'a", "yo"

Cine munceste la voi? Muhhamed?:))) Sunteti 300 de arabi in toata Romania si tu imi spui mie de viata :))

Sunteti doar niste sclavi, cu tiganii nu trebuie sa comunici. Nu iti ajunge cata bataie mancati peste tot in lume? Israelienii va omoara in fiecare an.

Americanii va arunca in ocean

Francezii va rapesc pentru transplant de organe.

Englezii is bat joc de Muhamed:))

Australienii va bat fara motiv pe strada

................

...............

...............

Chiar nu ma intereseaza ce cetatenie ai, culoarea ta o sa ramana cacanie indiferent de cetatenia ta

hai ma sa ne uitam la greseli si vedem k?yo=eu,cu ce am gresit?u=tu,cu ce am gresit?am pus un i in plus care e o greseala banala drq in graba ca daca ma uit la tn esti cu mult peste.

stai ma lin ca se vede ca nu ai mai dat de mult pe aici,in Romania.cica 300 de arabi.sincer si cu aia 300 de care zici sunteti sclavi la ei.la voi in tara.voi munciti la ei nu ei la voi :)

de sclavi dc mai vb?cn se duce in Spania la cules de capsuni?:)) sa mai zic exemple?cred ca ajunge si asta ca daca ma pun sa le zic nu termin nici maine...noi unde ne ducem facem legea la orice,voi ca sclavii la noi (nu toti romanii ca nu ii pun in aceeasi oala ca tn) pana cand si in Romania lucrati la noi si stiu ca te roade dar asta e adevarul :D

bataie de unde?in Italia daca va duceti va scuipa lumea pe strada =)) nu vezi ca si Marea Britanie se plange de voi?

ce fac ma Israelienii?pana acum nu ne-au facut nik si nici nu o sa ne faca cv pt ca nu pot.daca puteau erau de mult in Liban si faceau legea acolo dar din pacate pt ei nu au sanse :D

in caz ca nu stiai Franta e in relatii f bune cu Libanul.

nu ma intereseaza ce fac englezii.sa-ti mai zic ca si in Australia e plin de arabi si nu au probl de genu' de care zici?am rude acolo.yo te inteleg ca esti ofticat si mori ca suntem peste voi dar asta e treb sa accepti :)

daca sunt arab inseamna ca sunt inchis la culoare?ce gandire de cacao ca tn.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...