Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

StiuCA

little ideea

Recommended Posts

Posted

ar fi interesant sa se mareasca un pic miza jocului(doar putin:D) primii de pe server din fiecare rasa sa primeasca un fel de imunitate ... atat timp cat esti primul din rasa ta te numesti Primul MG, elf , bk ... (un fel de rang atribuit pe forum sub nume ) si sa fie imuni oricarei pedepse ....(trebuie apreciat pe un server destul de greu cum e linkmania munca unora dintre jucatori care probabil sacrifica mult timp din viata reala jucand )

sunt sigur ca locul intai v-a fi mult mai dorit, un pic de freedom of speach sau rule breaking for the best of the best ar fi interesanta!

sunt constient ca e o idee trasa de par ..dar cum ar fi?

Nici nu cred ca unul din primi jucatori nu ar face abuz de putere dar e ceva sa iti fie rasplatita munca!

eu nu am nici o sansa sa ajung in primii pentru ca nu prea joc ca am facultate dar in vacanta as putea sa visez sa ajung un prim mg !

Regula ar face sa se simta o diferenta in ierarhia jucatorilor in joc , nu doar in top !

Posted

ar fi interesant sa se mareasca un pic miza jocului(doar putin:D) primii de pe server din fiecare rasa sa primeasca un fel de imunitate ... atat timp cat esti primul din rasa ta te numesti Primul MG, elf , bk ... (un fel de rang atribuit pe forum sub nume ) si sa fie imuni oricarei pedepse ....(trebuie apreciat pe un server destul de greu cum e linkmania munca unora dintre jucatori care probabil sacrifica mult timp din viata reala jucand )

sunt sigur ca locul intai v-a fi mult mai dorit, un pic de freedom of speach sau rule breaking for the best of the best ar fi interesanta!

Nici nu cred ca unul din primi jucatori nu ar face abuz de putere dar e ceva sa iti fie rasplatita munca!

eu nu am nici o sansa sa ajung in primii pentru ca nu prea joc ca am facultate dar in vacanta as putea sa visez sa ajung un prim mg !

Regula ar face sa se simta o diferenta in ierarhia jucatorilor in joc , nu doar in top !

"primii"

care anume sunt aia? care au dat primul rr? care o sa faca full primul?

Posted

Ma gandeam la cei care sunt pe primul loc in fiecare rasa in timp real (nu cei care au dat primii )--daca se intampla sa se schimbe sa se schimbe si statutul - asta ar face primul loc din fiecare rasa mai ravnit:))

Posted

adaug eu ceva la ideea ta..

nu ar fi bine sa fie "imuni" la ceva stii cum?

odata pe luna sa zicem 15 iunie, iulie... ... ... sa fie un premiu pentru primii din fiecare rasa.. exemplu poate vdragosh sa de-a un premiu.. 1 armura cu cele mai bune optiuni pentru rasa fiecaruia... cate nu item asa.. nu imunitate :)

Posted

orice idee noua e binevenita :D dar cred ca o recompensa pentru munca "fruntasilor" e binevenita !cand o fi.. o data pe luna sau la 2 saptamani daca imunitataea e prea mult ..dar cred ca ar fi un test de responsabilitate si find imuni ar putea fi "vocea poporului " fara a fi sanctionati de admini:)) that is power:DD

Guest Kamikaze
Posted

adaug eu ceva la ideea ta..

nu ar fi bine sa fie "imuni" la ceva stii cum?

odata pe luna sa zicem 15 iunie, iulie... ... ... sa fie un premiu pentru primii din fiecare rasa.. exemplu poate vdragosh sa de-a un premiu.. 1 armura cu cele mai bune optiuni pentru rasa fiecaruia... cate nu item asa.. nu imunitate :)

da...fa-i mai buni pe cei mai buni <_<

Posted

cred ca unii din jucatorii care stau pe serverul asta noptii si zile ..mai mult poate decat adminii ar trb rasplatitii ! si ei ar putea sa spuna ce e pe sufletul lor fara sa fie cenzurati - tocmai pentru ca au muncit !

Posted

Super sa spunem ca eu as fi primul din top la sm.

Imi iau alianta dupa mine:

- Ia ziceti fratiilor unde p&&& mea vreti voi spot in p&&& mea. Aaaa?

- Vrem icarus primule sm atot puternic cuceritor divin etc :crazy:

Vocea povestitorului: Si cum mergeau ei in icarus primu sm atot puternic spartacus impunatorul sau spartanul nr 1 la care ravnesc toate elfele, el pk si clear dadea pana dusmanu se satura.

-Si uite asa toata alianta mea are spot icarus. Ce p&&& mea.

Dupa ca sunt scutit de reguli ia sa il injur putin pe StiucaMG (ai fost in alianta cu mine ne stim cat de cat :P sau era vartu' mereu va confund), dar nu il injur normal, il injur pe post, ca doar ce p&&& mea sunt scutit de rules.

Scutit de rules? ia sa il iau eu pe adminu ala care pe 97d "la favorizat pala" si il iau la 13-14.

Alceva? Aaaa da ! Invaziile, Ma duc si dau pk pe toti si le fur goldenii = cele mai tari iteme alea alea. Daca e no rules ma apuc si sa dupez ca ce basca mea ? de dat d/c-uri etc.

Este suficent ca apar in ranking pe primul loc pe un asa server. Nu mai trebuie sa primeasca alceva. Eu propun un event in fiecare data de 15 a luni sa le ia un set primiilor din top? cine e cu mine? Cel mai bun set sa il ia si sa il dea la shop :right:

Acestea sunt doar cateva exemple si cum un lucru ar fi bine sa reti si anume: " Oricine are puterea iti spun eu ca nu il mai int de ce era inainte, si uita imediat". Si in plus asta ar mai lipsi Cristal sa vina sa imi dea pk la golden :hello: . Sau tu te gandesti ca o sa fie o mandrie ca vai mi-a dat Cristal pk (e primu' sm din top ce p&&& mea), nu cumva daca arunca cristal o rena pe jos sa o iau si sa o pastrez la loc sigur? pana la sfarsitul bd-ului? O dam in comunism !

CONTRA !

Dictionar explicativ:

p&&& mea= pana mea (de corb)

Scuzati aerul manelistic pus in scena mai sus, dar altfel nu se putea sa ii demonstrez ca daca unele persoane (care sunt in top ) in secunda actuala ar pune mana pe primele locuri ar fi un server cu adevarat parasit.

Posted

Buna idee, Dar cei ce vor fi posesori acestui favor nu vor fi in stare sa fie si gentalmeni, asa ca nu va fi aprobata in veci.

Posted

@cafeniule : chiar crezi ca ar face asa ?? eu nu ..nu cred ca un jucator care a stat atat de mult timp sa ajunga primu (si nu orcine ajunge primu) isi da arama pe fata asa ?

nu cred ! oricum e doar o idee ! poate am exagerat cu imunitatea dar o recompensa pe luna "primilor din acea zi " cred ca ar fi oki

orice s-ar zice e al draqului de greu sa ajungi primu si sa te mentii pe primu ! daca pe link nu joci o saptamana deja te ajung baietii !

Posted

StiuCA nu vreau sa ma apuc sa incep sa ii barfesc pe cei care sunt pe primul loc in situatia actuala, sau care au sanse, dar bat la pariu ca s-ar folosi de chestia asta pentru un prieten foarte bun sa ii faca rost de spot etc. La partea cu imunitatea da ai cam exagerat, si inca mult. Cu recompensa sunt ok cateva bok de 5 sa spunem 10 ar fi foarte ok :tiphat:

Posted

Nu e rea ideea ta, dar s-ar putea aplica numai in cazul in care s-ar juca corect.

Cum acest DB pe season1 a inceput foarte prost, cei care au luat avans de 2-3 rr fata de ceialalti, profitand de slabiciunile si bugurile serverului, vor fi practic imposibil de ajuns din urma.

Nu zic, unii poate au jucat corect si toata stima pentru ei, dar intr-o competitie reala, ar trebui sa plece toti cu aceleasi sanse....ceea ce nu s-a intamplat si pe acest server din pacate.

Posted

Competitia e deja destul de mare. Daca am forta nota s-ar crea si mai multa "zarva". Cei care dau rruri si sunt primii au deja multe avantaje. Si le creeaza singuri nu trebuie sa le oferim.

Posted

asta se cheama discriminare. daca un jucator nu are timp sa stea toata ziua in fata calculatorului nu inseamna ca cei care o fac trebuie sa fie rasplatiti. cum a zis si murdoc, se rasplatesc singuri, prin faptul ca oricum vor fi mai "tari". nu e de ajuns ca s-asa sunt mari, le mai dam si bonusuri? sugestie total neinspirata.

Posted

de exemplu , eu fac full si nu mai joc , si unu cu acelasi status ca mine doar ca a mai dat vreo n rr-uri peste limita sa beneficieze de facilitati doar ca joaca pentru rank ..... contra

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...