Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

3XTR3M

ID cont

Recommended Posts

Posted

Salut!

Am uitat ID-ul de la contul meu si as dori sa stiu daca se mai poate face ceva.

Stiu parola, stiu intrebarea secreta, stiu adresa de E-mail, insa cred ca din greseala am sters mail-ul inital de confirmare a contului, iar la recuperare date cont imi cere numele contului.

Cum fac acum sa aflu numele contului ?

Multumesc

Posted

mu@linkmania.ro (mail)

Spui problema ta ..toate datele...si in cateva zile daca vorbesti frumos si politicos iti va veni raspunsul ...Daca vorbesti urat...Nu iti va veni nimic :))

Posted

Si un moderator nu ma poate ajuta daca stiu restul datelor?

Stiu nick name caracter principal de pe cont si unul secundar, stiu adresa de e-mail si stiu intrebarea secreta si raspunsul, dar nu mai stiu numele contului ca sa pot intra pe el ( parola o stiu).

Posted

Si un moderator nu ma poate ajuta daca stiu restul datelor?

Stiu nick name caracter principal de pe cont si unul secundar, stiu adresa de e-mail si stiu intrebarea secreta si raspunsul, dar nu mai stiu numele contului ca sa pot intra pe el ( parola o stiu).

Nu cred :) ...mi se pare ca ei nu au acces..poate Diablo :)

Posted

Dap, multumiri lui Diablo, m-a ajutat cu ID-ul contului ( restul stiam eu ). Dar se pare ca, e o problema cu caracterul principal ( nu face experienta).

Puteti inchide topicul acesta ca am postat separat problema.

Multumesc!

Posted

Daca a zis ca are caractere pe cont... lol.

Intrebarea era pusa pentru verificarea ip-urilor, ca sa nu avem surprize apoi, dar, va place sa dati reply-uri aiurea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...