Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ghiocel

Furt

Recommended Posts

Posted

in data de 16 mai intre orele 16 si 17 am fost jefuit..

parola nu o stie decat fratele meu si un prieten dar sunt sigur ca nu ei au fost..pt ca am verificat..

va rog frumos daca se poate sa se verifice logurile contului meu intre orele 16 si 17 din data de 16 mai ( cont: TheSnaKe) si sa vad daca intradevar cineva a intrat pe cont si daca da sa fac o plangere impotriva lui

Posted

Important !

Nu raspundem de itemele furate, respectiv conturile "sparte" , singura voastra responsabilitate fiind sa pastrati confidentialitatea contului dumnevoastra , respectiv parola , userul .

Plangere contra lui nu poti sa faci, ceea ce poti face este sa vezi cine ti la "spart". Ar fi o solutie buna ca sa ne ferim restu' de persoana respectiva. Pacat de contul tau...

PS: Nu cumva ai luat vrun program pe messenger de curand sau stiu eu? poate era un keyloger in el sau alceva in genul asta?

Posted

progarame pe mess nu am luat nici pe linkuri nu am intrat sau ceva de genu..

se pare ca nu am ce sa fac..asta este insa tot rog un admin sa verifice si sa ne spuna si noua cine e sa avem grija mai incolo

Posted

Daca nu ai luat nimik pe mess sau n`ai intrat pe site`uri inseamna ca nu ai luat keyloger ... in alt mod nu prea se pot sparge conturile , ti`ai bagat datele de la cont pe undeva !?

Posted

da-i un pm la vdragosh cu : nume cont si nume caracter si cere-i sa-ti dea ip logate . Daca tu/fratetau/prietenutau aveti ip dinamic nu o sa poti face nimic

Posted

da-i un pm la vdragosh cu : nume cont si nume caracter si cere-i sa-ti dea ip logate . Daca tu/fratetau/prietenutau aveti ip dinamic nu o sa poti face nimic

eu si fratele meu avem acelasi Ip jucam de pe 2 calcuri care sunt conectate la net prin router

acum..nu stiu daca prietenul meua re Ip dinamic o sa'l intreb si o sa vin cu un rasp..

Posted

Interesant personaj acest 007m si a demonstrat ca se poate si fara keyloger :error:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3361500

"windows remote control" oare la ce foloseste asta =)) use your brains nu mai tot va ganditi la keylogere si alte minunatii o gasit o vulnerabilitate si asa o aflat la "dansi" conturile/parolele de la email/mu etc. si ce o mai fi avand ei in pc.

Citeste acilea despre ce vorbeam eu mai in sus http://www.microsoft.com/windowsXp/using/m...emoteintro.mspx

Guest D@ria
Posted

Stia si el putina programare si s-a gandit sa se dea mare <_<

Guest Kamikaze
Posted

conturile se pot sparge si in alte metode ...

pe 0.97 de 007m a spart multe conturi ... fara sa stie e-mail nimic ... chiar si lu murdoc intr-un pariu ia spart contu si murdoc nu cred ca ia fii zic datele de pe cont

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...434&hl=007m

uitativa atent

Stia si el putina programare si s-a gandit sa se dea mare <_<

nu e programare, nu-l mai laudati atata. s-a folosit de banalul phishing. exemplu de phishing ar fi un mail ce l-am primit eu zilele astea:

Stimate client,

Miercuri , 13 Mai 2009, departamentul de securitate Bancpost a semnalat incercarea de spargere a bazei de date Internet Banking.

Din acest motiv, pentru siguranta si buna desfasurare a tranzactiilor online, te rugam sa te inregistrezi in noua baza de date, cu o noua masura de siguranta care foloseste metoda de criptare a informatiilor utilizatorului de tipul SSL-Secure.

Aceasta notificare este adresata numai posesorilor de carduri tip Maestro Millenium.

"Pentru a facilita aceasta actiune:"

APASA AICI

Pentru protejarea conturilor Dvs., va reamintim urmatoarele informatii importante:

Bancpost nu va solicita niciodata clientilor sai toate cifrele de pe cardul Maestro Millenium

Bancpost nu trimite niciodata SMS-uri prin care sa solicite nr contului dvs , cnp-ul sau seria actului de identitate.

daca dau click, ma avertizeaza avira ca e site de phishing. evident ca daca picam in plasa si ma inregistram cum sugereaza mail-ul, exista posibilitatea sa introduc contul si parola identice ca pe mu, ca asa mi-ar fi fost mai usor sa le tin minte. voila.

morala: nu puneti botul.

ps: a observat careva ceva in neregula la virgulele din mail? dap, forumistul de rand face asemenea "greseli".

sa nu uit, feriti-va si de asemenea link-uri mascate -> http://img190.imageshack.us/img190/4807/asv.jpg

exemplu: www.google.com

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3361500

"windows remote control" oare la ce foloseste asta =)) use your brains nu mai tot va ganditi la keylogere si alte minunatii o gasit o vulnerabilitate si asa o aflat la "dansi" conturile/parolele de la email/mu etc. si ce o mai fi avand ei in pc.

Citeste acilea despre ce vorbeam eu mai in sus http://www.microsoft.com/windowsXp/using/m...emoteintro.mspx

O intrebare am , cum pui tu serverul pe calculatorul meu pentru a avea acces la el cu remote`ul ???? Iti zic eu nu prea ai cum deci faza cu remote`ul cade din prima...cel mai probabil foloseste fishingu` sau cine stie ce vulnerabilitate.

fugi ma de aici :) cu windows remote nu ai sanse :) mai ales daca am zone alarm

Nu conteaza daca ai zone alarm sau windows firewall....nu poate intra pe calc tau daca ai activat oricare din cele doua ( cel mai greu este sa poata baga serverul de remote control in calculatorul tau ) ....pentru asta in prima faza trebuie sa iti sparga casa =))

Posted

nu e programare, nu-l mai laudati atata. s-a folosit de banalul phishing. exemplu de phishing ar fi un mail ce l-am primit eu zilele astea:

daca dau click, ma avertizeaza avira ca e site de phishing. evident ca daca picam in plasa si ma inregistram cum sugereaza mail-ul, exista posibilitatea sa introduc contul si parola identice ca pe mu, ca asa mi-ar fi fost mai usor sa le tin minte. voila.

morala: nu puneti botul.

ps: a observat careva ceva in neregula la virgulele din mail? dap, forumistul de rand face asemenea "greseli".

sa nu uit, feriti-va si de asemenea link-uri mascate -> http://img190.imageshack.us/img190/4807/asv.jpg

exemplu: www.google.com

am primit si eu un mail din ala era de la raifeisen bank sau cum drq io zice...cica stimate client...client ? da de cand am eu cont la RFS =))

O intrebare am , cum pui tu serverul pe calculatorul meu pentru a avea acces la el cu remote`ul ???? Iti zic eu nu prea ai cum deci faza cu remote`ul cade din prima...cel mai probabil foloseste fishingu` sau cine stie ce vulnerabilitate.

Nu conteaza daca ai zone alarm sau windows firewall....nu poate intra pe calc tau daca ai activat oricare din cele doua ( cel mai greu este sa poata baga serverul de remote control in calculatorul tau ) ....pentru asta in prima faza trebuie sa iti sparga casa =))

nu tre sa il instalezi il ai deja instalat in pc....il ai in windows....pishing ya right =)) u crezi ca murdoc umbla pe astfel de siteuri sau boom :)) ...ti-am zis cauta pe google.

Guest Kamikaze
Posted

am primit si eu un mail din ala era de la raifeisen bank sau cum drq io zice...cica stimate client...client ? da de cand am eu cont la RFS =))

nu tre sa il instalezi il ai deja instalat in pc....il ai in windows....pishing ya right =)) u crezi ca murdoc umbla pe astfel de siteuri sau boom :)) ...ti-am zis cauta pe google.

de la Raiffeisen am sute, nu se lasa deloc...=))

Posted

Dap, acel vestit 007 care spargea conturile pe 0.97d vad ca a facut furori. Posibil sa fie tot el cel care le sparge si acum, insa parerea mea ca se cam joaca cu focul, si sa nu-i fie mare mirarea daca se trezeste cu mascatii acasa peste el sau la sala de net de unde intra.

O fi auzit de legea intimitatii mesajelor electronice ? Sau de proprietate privata ?:)

Stiti ca au mai fost cazuri de interceptare ilegala a mail-urilor si au fost procese cu daune de sute de mii de euro pt. asa ceva ?:)

Din cate stiu eu numai o autoritate imputernicita prin lege are dreptul sa iti caute prin e-mail, si asta numai in baza unei autorizari prealabile de la un judecator.

Daca intra 007 pe mana vreunui "meserias" de pe la SRI sau pe mana echipei de hackeri a procurorilor, tz tz tz...o sa planga cu muci cand s-o trezi cu usa sparta si cu bocancul mascatilor pe gat :))

Posted

Dap, acel vestit 007 care spargea conturile pe 0.97d vad ca a facut furori. Posibil sa fie tot el cel care le sparge si acum, insa parerea mea ca se cam joaca cu focul, si sa nu-i fie mare mirarea daca se trezeste cu mascatii acasa peste el sau la sala de net de unde intra.

O fi auzit de legea intimitatii mesajelor electronice ? Sau de proprietate privata ? :)

Stiti ca au mai fost cazuri de interceptare ilegala a mail-urilor si au fost procese cu daune de sute de mii de euro pt. asa ceva ? :)

Din cate stiu eu numai o autoritate imputernicita prin lege are dreptul sa iti caute prin e-mail, si asta numai in baza unei autorizari prealabile de la un judecator.

Daca intra 007 pe mana vreunui "meserias" de pe la SRI sau pe mana echipei de hackeri a procurorilor, tz tz tz...o sa planga cu muci cand s-o trezi cu usa sparta si cu bocancul mascatilor pe gat :))

du-te bai d'aci =))

tu crezi ca un script kiddie ca ala stie sa sparga altceva decat mu ?:)) nu ii bate nimeni la usa ca a furat niste conturi de pe link #-o

ma indoiesc ca logarea din mu online este prea sigura. m-am uitat peste pachetele de s1 si sunt encriptate cu un amarat de algoritm ce fol functii liniare. interceptezi un asemenea pachet si aproape ca te uiti direct la username si pass...

Posted

du-te bai d'aci =))

tu crezi ca un script kiddie ca ala stie sa sparga altceva decat mu ?:)) nu ii bate nimeni la usa ca a furat niste conturi de pe link #-o

ma indoiesc ca logarea din mu online este prea sigura. m-am uitat peste pachetele de s1 si sunt encriptate cu un amarat de algoritm ce fol functii liniare. interceptezi un asemenea pachet si aproape ca te uiti direct la username si pass...

Ala se folosea de mail. Singurele conturi pe care putea intra erau pe Yahoo; trebuia sa ai si mailul de la linkmania cu confirmarea/schimbarea parolei.

Posted

Ala se folosea de mail. Singurele conturi pe care putea intra erau pe Yahoo; trebuia sa ai si mailul de la linkmania cu confirmarea/schimbarea parolei.

i-auzi...mare hacker era 007. :))

Guest D@ria
Posted

i-auzi...mare hacker era 007. :))

Ai girja!!Poate iti intra pe cont :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...