Jump to content
L3x@

Record de viteza pe internet

Recommended Posts

Cand filmele o sa aiba peste 100 GB atunci am sa ma rog si eu la o viteza mai mare la net, pana atunci, imi ajung 3-8 MB/sec. ^_^ E bun ca s-au ajuns la viteze asa mari, dar pana o sa se introduca in sistemul actual unde isi permit mai multi utilizatori, mai trece ceva timp.

Link to comment
Guest MaGic_MaStEr

Pfff un terra OMG :)... super,sa descarci cu asa o viteza as lua vreo 500 filme pe zi :lol:,joking :).

Link to comment

să ai această conexiune acasă nu ai cum să o valorifici mai mult de 1% din capacitate, te limitează HDD-ul, puţine HDD-uri au o viteză de scriere de peste 100mb/s, am trage de pe net mai ceva ca de pe un HDD pe altu :D coşmarul hdd-urilor, nu cred că le va pica bine o zi sau o săpt de descarcat continu.

Link to comment

e bine ca au reusit performanta asta , dar e inposibila descarcarea cu asemenea viteze pe orice sistem din lume ( home PC.. ) , pe langa faptul ca ai nevoie de un HDD care sa scrie cu viteza aia , mai ai nevoie si de un Procesor sa poata procesa 1 TB\s .. si destula memorie RAM ..

plus ca nu are sens inca :), cu un abonament de 15 euro de la RDS Fibrelink, descarci cu ~6 MB\s , parerea mea arhi-suficient ..

Link to comment

@ marius, nu te-ai plictisit sa postezi de 10 ori intr-un topic, de fiecare data o prostie ?

on : 1 tb e cam mult, abea prind 100 kb/s prin vodafone :)

Tu nu te-ai plictisit sa te tot legi de mine ?

De data asta am postat On Topic . Tu esti mai Off Topic . Ai zis doar ca 1Tb e mult . De ce ? Ne spui si noua ? Pe langa asta , nimeni nu te-a intrebat cu cat descarci tu de pe vodafone . PUNCT. Si NU este nevoie de reply in interventia mea . pa .

Link to comment

De ce doar cu 400 kb/s ? 22.gif In mod normal trebuie sa scoti cu 2 maxim 6 mb . 24.gif

Provider ? Rds ?

aaa , deci aşa stă treaba smile.gif . Oricum , e mare viteza biggrin.gif .

si as mai putea continua si de pe pagina 2, deci tot eu fac off .. trist ;<

sa fie multumit domnul marius, DA, 1 TB/s este mult, deoarece nimeni nu a putut ajunge la asemenea performanta, multumit ?

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...