marius_truckerfan Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Nici nu stii ce reprezinta criza economica si care sunt efectele ei,dar garantai ca Dacia ar fii scapat prin lansarea a nu stiu ce model?Strange..Banii de care zici tu ca s'au pierdut,nu se refera la lichiditati si de fapt nici nu s'au pierdut.Np,esti inca mic.Ce smechera esti in fata monitorului ^_^ . Nici macar nu ne-ai spus in ce consta criza economica , dar tot tu esti cu nasu pe sus . Pe langa asta , daca s-ar fi lansat modelul Duster , stai linistita ca scotea Dacia ceva banuti ;) .
_Deza Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ce smechera esti in fata monitorului ^_^ . Nici macar nu ne-ai spus in ce consta criza economica , dar tot tu esti cu nasu pe sus . Pe langa asta , daca s-ar fi lansat modelul Duster , stai linistita ca scotea Dacia ceva banuti ;) .Nu sunt smecher si nici cu nasul pe sus in fata monitorului,chestiile astea le putem discuta si fata in fata.Nu stau sa ii explic unui pusti care nu stie nici notiuni elementare de economie.Stai tu linistit,Dacia a iesit din criza datorita programului "Rabla" prezent in aproape toata Europa.Normal ca se orienteaza spre o Dacie la 6000-7000 de euro,cand primesc 2500-3000 pentru casarea unui automobil mai vechi de 9 ani.In Germania Dacia era aproape de Volkswagen ca numar masini cumparate in cadrul programului,asta ca sa iti faci o idee.
marius_truckerfan Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Nu sunt smecher si nici cu nasul pe sus in fata monitorului,chestiile astea le putem discuta si fata in fata. Nu stau sa ii explic unui pusti care nu stie nici notiuni elementare de economie. Stai tu linistit,Dacia a iesit din criza datorita programului "Rabla" prezent in aproape toata Europa. Normal ca se orienteaza spre o Dacie la 6000-7000 de euro,cand primesc 2500-3000 pentru casarea unui automobil mai vechi de 9 ani.In Germania Dacia era aproape de Volkswagen ca numar masini cumparate in cadrul programului,asta ca sa iti faci o idee. Aha deci , esti baiat cu nick de fata . Anyway , pusti pusti , dar stai linistit ca sunt cu capul pe umeri , nu gandesc chiar asa cum crezi tu .
Life Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 iti mai demonstrez si aici, ca esti un tembel, si faci posturi doar de dragul de +1, adica off-topic !da .. stiu, acuma vei sari la mine sa-mi spui ca si eu fac la fel, no shit ! fac, si voi face la fiecare post al tau, ca sa-ti demonstrez ca vorbesti pe langa subiect
marius_truckerfan Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 iti mai demonstrez si aici, ca esti un tembel, si faci posturi doar de dragul de +1, adica off-topic !da .. stiu, acuma vei sari la mine sa-mi spui ca si eu fac la fel, no shit ! fac, si voi face la fiecare post al tau, ca sa-ti demonstrez ca vorbesti pe langa subiectTe-am rugat eu sa-mi demostrezi ca vorbesc pe langa subiect ? Stiu eu cand sunt off topic si cand sunt on . Asa ca , go away , si veziti de oute . Faci demonstratiile astea tot pt +1 ? In alta parte , pe la sectiunea Mu , nu te baga nimeni in seama acolo .
Life Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 te-ai gandit mult sa scri asemenea prostie, ce legatura are sectiunea mu ?sa sti si tu, nu joc mu :)PS: misto pm, tine-o tot asa !
marius_truckerfan Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 te-ai gandit mult sa scri asemenea prostie, ce legatura are sectiunea mu ?sa sti si tu, nu joc mu :)PS: misto pm, tine-o tot asa !Nu , vroiam sa spun ca daca tot vrei sa faci +1 , zicea cineva nu stiu pe unde ca era ceva topic pe la sectiunea mu , poti sa postezi pana te dor degetele , nu te baga nimeni in seama :) . Si nu , NU m-am gandit mult ;) .In legatura cu PM-ul : Pai daca nu ma lasi in pace , normal ca ajung sa-ti dau si Pm-uri #-o .