jonyko Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Neatza HonoRei :hello: Hmm Andy te astept la tzucat :-* neatza asa deci doar pe andy al tuci <_< :(
Guest MihaElla Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 neatza asa deci doar pe andy al tuci <_< :( Pai daca tu ma parasti de ce sa te pup ?ar trebui sa te dar te iert asa ca sa nu spui ca sunt rea si na ca te :-* si pe tn si pe restu HonoReilor :-* :-* :-*
jonyko Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Pai daca tu ma parasti de ce sa te pup ?ar trebui sa te dar te iert asa ca sa nu spui ca sunt rea si na ca te :-* si pe tn si pe restu HonoReilor :-* :-* :-* EU TE-AM PARASIT S-AU U MAI PARASIT PE MINE???ASTA E MAREA INTREBARE?
Guest MihaElla Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 EU TE-AM PARASIT S-AU U MAI PARASIT PE MINE???ASTA E MAREA INTREBARE?da cine vb de parasit????????? EU VB DE PARAT( MA SPUI CE FAC) :nanana:
jonyko Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 da cine vb de parasit????????? EU VB DE PARAT( MA SPUI CE FAC) :nanana:ups eroare de pilotaj :nanana:
bobu Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Salutare la toata lumea!Fratilor, dar pupaciosi mai sunteti :)
jonyko Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Salutare la toata lumea!Fratilor, dar pupaciosi mai sunteti :)neatza BMW ce esti gelos ca nu esti si u pupat :P :nanana:
Guest MihaElla Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Salutare la toata lumea!Fratilor, dar pupaciosi mai sunteti :)Hai sa il :kiss: si pe nenea ford sa nu zica ca avem ceva cu el :tiphat:
darkandy Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Hai sa il :kiss: si pe nenea ford sa nu zica ca avem ceva cu el :tiphat:eu nu-l pup nici daca ma bati :))neatza honor ppl
Guest MihaElla Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 eu nu-l pup nici daca ma bati :))neatza honor pplLasa ca va pup eu pe toti ca doar d'asta sunt singura elfitza de pe aici :hug: si multii multii :kiss: :kiss:
sjk Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Lasa ca va pup eu pe toti ca doar d'asta sunt singura elfitza de pe aici :hug: si multii multii :kiss: :kiss:naziua ;;) mai facut sa inrosesc :P :blush2:
BlueAndy Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 si dedicatie speciala pentru tine :D iote si freza, ca tot o vroiai. vezi ca am si fani deja :) :hello: :bananadance2: :banana2: :bananadance2: :hello: 1, 2, 3 si: yoooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, u're sex is on fire ntza honor ppl, scze pentru mini-concert. data viitoare iau autorizatie :))
jonyko Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 naziua uratilor,se pare ca nu prea mai intrati pe aici :dontknow: :nanana:
Guest MihaElla Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Neatza :tiphat: Cum nu intram? Hmm nu intra omu o zi si gata ne dai disparutii,ULATULEeeeee? :|