Arianne Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 AFK`istiiiiiiiiiiiiii trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.RAZIEEEEEEEEEEEEEEEE :hello:
SIERA Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ntz ... Felicitari lui N3cross^MG pt rr , la mai multe uratule !!!
jonyko Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 naseara allfelicitari N3cross^MG esti primu din guild cu rr si ar cam trebui sa te premiez cam asta este regula.am sa ma uit sa vad ce premiu am sa ati dau.pana atunci :beer: :beer: :beer: in cinstea ta.
Guest MihaElla Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Neatza all :tiphat: naseara allfelicitari N3cross^MG esti primu din guild cu rr si ar cam trebui sa te premiez cam asta este regula.am sa ma uit sa vad ce premiu am sa ati dau.pana atunci :beer: :beer: :beer: in cinstea ta. :hello: Eu stiu care ii este premiu ti-l spun in joc jony :hello: neatza allami beau cafeaua ....careva doritor?VLEAU SI EU :crybaby: :crybaby:
SoulKing Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Neatasi felicitari N3cross^MG pt rr :beer: hai cu rr cat mai multe la toti :beer:
bobu Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Buna dimineata Honorei!Uratule, gg, primul rr! la mai multe!