Guest |-_-| Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ' date='May 15 2009, 14:03' post='3820316']HI ^^ :tiphat: poate o sa ma reapuc si eu si nazgulhmm..tu spionezi peste tot? :rofl2:1st on page
Guest MihaElla Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ' date='May 15 2009, 14:03' post='3820316']HI ^^ :tiphat: poate o sa ma reapuc si eu si nazgulVesti proaste Nazgul spune ca nu mai vrea Mu :(( P.S:Daca ai tu metodele tale nu ma bag :>
Guest little Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 (|-_-|) ..<---ce bine ca nu`s singuru ugly dukly care intra p`aci ...dar doar atatzi suntem ?:))) parca erau mai multzi :P Arianne sorry cu inghetzata dar am papat`o eu ..:P :angel:
Guest |-_-| Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 (|-_-|) ..<---ce bine ca nu`s singuru ugly dukly care intra p`aci ...dar doar atatzi suntem ?:))) parca erau mai multzi :P Arianne sorry cu inghetzata dar am papat`o eu ..:P :angel: hai sa enumeram din ce imi mai aduc aminte: -Yahoo..sia facut guild Blue dar nu lam mai vazut deloc on -JeanValjean....navem nimic la dosar ^_^ -Joane ..are caracter mg -JO- sau ceva de genu are 1 rr si ceva -Aburica- lam vazut in joc..e Asistentu lu Jonyko -MG ala care a dat primu rr in guild dar numi aduc aminte cum il chema -LostSoul-are mg ..am vb odata cu el de atunci nu lam mai vazut -Cata SM -are mg acum Kata4Ever are 1 rr parca.. etc..restu nui mai tin minte
[Emo] Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Vesti proaste Nazgul spune ca nu mai vrea Mu :(( P.S:Daca ai tu metodele tale nu ma bag :>sunt vecin cu el :)) :beer:
Guest little Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ce memorie buna ai ..eu ai uitasem :))te stiam doar pe u si tatal ulatzilor LostSouL h3h3h3h3 app urat nu ma speria -JO- =394 inca n`are rr:)) sa`mi fac pc cateva zile afk si gt rr si eu:))......gt mi`a expirat timpul :)) BAFTA ALL !!!
Guest |-_-| Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ce memorie buna ai ..eu ai uitasem :))te stiam doar pe u si tatal ulatzilor LostSouL h3h3h3h3 app urat nu ma speria -JO- =394 inca n`are rr:)) sa`mi fac pc cateva zile afk si gt rr si eu:))......gt mi`a expirat timpul :)) BAFTA ALL !!! tre sa zic ceva dar nu stiu ce :-??
Guest MihaElla Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ce memorie buna ai ..eu ai uitasem :))te stiam doar pe u si tatal ulatzilor LostSouL h3h3h3h3 app urat nu ma speria -JO- =394 inca n`are rr:)) sa`mi fac pc cateva zile afk si gt rr si eu:))......gt mi`a expirat timpul :)) BAFTA ALL !!! Hai repara pc ala mai repede ca nu mai am loc in stash de (stii tu ce) =))
Guest |-_-| Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Hai repara pc ala mai repede ca nu mai am loc in stash de (stii tu ce) =))dupe cumva??daca ai dupe si numi dai si mie te dau in gat :)) oh no..just joke :-j oricum te dau in gat :-j :))
Arianne Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 (|-_-|) ..<---ce bine ca nu`s singuru ugly dukly care intra p`aci ...dar doar atatzi suntem ?:))) parca erau mai multzi :P Arianne sorry cu inghetzata dar am papat`o eu ..:P :angel: Nu`i problema, cumperi alta. :P
Guest MihaElla Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dupe cumva??daca ai dupe si numi dai si mie te dau in gat :)) oh no..just joke :-j oricum te dau in gat :-j :)) Hmm nu fac dupe dar tot nu iti spun despre ce e vb :P P.S:da-ma in gat daca stii pe cine :))
Guest |-_-| Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Hmm nu fac dupe dar tot nu iti spun despre ce e vb :P P.S:da-ma in gat daca stii pe cine :)) zi zi zi zi ziz zi ca fac urat daca nu zici tu il fortez pe little sa zica daca nu vrea nici el am sa plang ca sunteti niste rai si niste urati :crybaby: :((
Guest MihaElla Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 zi zi zi zi ziz zi ca fac urat daca nu zici tu il fortez pe little sa zica daca nu vrea nici el am sa plang ca sunteti niste rai si niste urati :crybaby: :(( Nu nu :naughty: :naughty: , nu e voie sa stii
Guest MihaElla Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 bn..plang :(( :(( :crybaby: :crybaby: Nu plange ca se inunda serveru si iara pauza :hail: (dar tot nu iti spun) :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Guest MihaElla Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Good luck ^^ Multumim bunny :-* :tiphat: :wub: :wub:
jonyko Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Good luck ^^ms buny si u sa ai incontinuare si nu ai mai lua pe toti copii in seama ca ajungi sa albesti devreme.tineo tot asa ca e bine :cool2: :cool2: :cool2:
bunny Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 mersi, ma bucur ca nu mai esti suparat pe mine pentru incidentu de acum vreun an in bc. :)bafta :D
jonyko Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 mai uratule nu te lua de ispita mea ca o incurci:P si nu numai cu mine:P mersi, ma bucur ca nu mai esti suparat pe mine pentru incidentu de acum vreun an in bc. :) bafta :D eu unu nu tin la suparare,pe moment am fost foarte suparat pe tine dar a doua zi mia trecut. orcum pe viitor sper sa nu mai avem comflicte. tineo tot asa ca e bine :cool2: :cool2: :cool2:
jonyko Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Bafta :>ms ms si et astept sa reintri in familia noastra :beer: :beer: :beer: