OuMaiGad! Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :>ntz..hai sa facem oleak de spam cu emoticoane..incep eu B)http://www.linkmania.ro/forums/index.php?a...ho&t=285668 :Pa? a? :>
Guest little Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ntz Miha .....ai tras pe dreapta?...deja te`am intrecut iar :P:)) :nanana: :nanana: :nanana:
KillerC Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 'naziua,mai da ce multi sinteti pe aici si on pe joc doar2-3 si aia cind are omu nevoie de ei nu-s :Ptu vrei neaparat amenda pentru trafic de influenta in joc? :)) neatza lumee,pentru nec afkistu e asta cu neatza :nanana:and you are? :-?
Guest MihaElla Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Altii in vacantza si se bucura de fiecare clipa a ei ;) @lasa litt ca e timp si de joc da tu rr ca sa ma cresti :-*
MoonBlade Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 'naziua,mai da ce multi sinteti pe aici si on pe joc doar2-3 si aia cind are omu nevoie de ei nu-s :Pand you are? :-?crezi ca are vreo importanta cine snt?ca deh oamenii sntem unii de la baia mare,unii de la bucuresti..de prin toate colturile tarii,si daca pot spune chiar ale europei :D so do not ask me how i am becasuse i,am a little boy and i love and i like few members of that guild!!!Just keep it save :wub: @@P.S. : Sa nu ma certati prea tare pentru spam-ul facut ca daca e asa nu mai postez...Have Fun :tiphat:
KillerC Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Altii in vacantza si se bucura de fiecare clipa a ei ;) @lasa litt ca e timp si de joc da tu rr ca sa ma cresti :-*lasa-l u pe uratul ala ca pina da el rr eheeeee :comp1: mai bine scoate u elfita la interval ca nu mai am pe cine alerga ;;) alta nu mai avem :(
Strike^^ Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Domnule coleg,te amendez bine daca nu te conformezi cu situatia,nu ca are vreo importanta cine snt..ideea e ca te iubesc =)) :blink: si totusi,who are you? :huh:
dan!el Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ca sa verifice pe nevasta-sa cat de mult tine la el, intr-o buna zi Vasile se preface ca a murit.Nevasta-sa:- Cu ce sa-l imbrac?! Sa-i pun pantofii astia noi? ... lasa ca-s buni sitenisii ! Sa-i pun constumul asta bun?!... lasa ca-i bun si treiningul ....Il pune in sicriu si incepe sa jeleasca :- Unde te duci tu Vasileeeeee??!!!Unde te duci Vasileeeee??!!!Din sicriu, Vasile :-La stadion, in gura ma-ti, ca asa m-ai imbracat!!!!=))
Guest little Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :reopened: :P
OuMaiGad! Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ca sa verifice pe nevasta-sa cat de mult tine la el, intr-o buna zi Vasile se preface ca a murit.Nevasta-sa:- Cu ce sa-l imbrac?! Sa-i pun pantofii astia noi? ... lasa ca-s buni sitenisii ! Sa-i pun constumul asta bun?!... lasa ca-i bun si treiningul ....Il pune in sicriu si incepe sa jeleasca :- Unde te duci tu Vasileeeeee??!!!Unde te duci Vasileeeee??!!!Din sicriu, Vasile :-La stadion, in gura ma-ti, ca asa m-ai imbracat!!!!=))eu stiam la jogging :)) oriqm tare bancu :rofl2: