Jump to content
Parazitu'

Deputaţii statului New York au aprobat căsătoriile între homosexuali

Recommended Posts

Posted

"SEARCH" - am cautat "topicuri inchise cu potential ridicat de flame si warn". stiu, traiesc viata la extrem.

si ca sa nu te obtii cu warn pentru offtopic spune de ce parte esti ? de partea poponarilor sau de partea frustratilor ?

Cam aiurea optiuni, insa trebuie sa ma includ in prima categorie :)

P.S.: Pentru ceea ce am boldat pe un forum normal iei warn, insa am observat ca aici sunt permise tot felul de atacuri la persoana, rasism, xenofobie, etc.

Posted

si eu ma gandesc ca daca nu le da disable la extremisti, care pana la urma, nu au ce cauta intr-o societate(punct), atunci mie de ce sa-mi dea ? pana la urma "viziunile mele" sunt bazate pe lucruri logice si nu pe fobii.

apropo, stiati ca fobiile sunt considerate boli ? pana la urma nici voi(homofobilor) nu sunteti departe de oala homosexualilor. ar trebui sa va interzica si voua sa aveti copii, ca poate le transmiteti si lor aceasta dereglare psihica. iar dupa mine, asta e mai periculoasa decat orientarea sexuala.

subiectul e interesat de dezbatut. e aporape la fel de interesant ca si eutanasierea bolnavilor aflati in stadiul terminal...desigur inca nu simt nevoia sa deschid un astfel de topic.

Posted

ca veni vorba de normalitate, ai studiat tu psihologia omului ca sa poti da o definitie exacta asupra ceea ce e normal si anormal ?

Nu ai nevoie de un studiu al psihologiei ca sa-ti dai seama de asta. Daca vrei, n-ai decat sa renunti si la mersul biped, ca oricum nu poate nimeni stabili cu exactitate ca asta e normalul speciei noastre. Repet, astfel de intrebari nu-si au rostul. Raspunsurile le stii si singur, asta cu exceptia cazului in care traiesti intr-o lume paralela. Dar hai sa ne raportam totusi la situatia actuala.

si eu ma gandesc ca daca nu le da disable la extremisti, care pana la urma, nu au ce cauta intr-o societate(punct), atunci mie de ce sa-mi dea ? pana la urma "viziunile mele" sunt bazate pe lucruri logice si nu pe fobii.

Daca vrei sa persisti in corectitudinea politica, dincolo de care nu poti vedea nimic, macar fii consecvent. Am dreptul la o opinie la fel de mult ca si tine.

apropo, stiati ca fobiile sunt considerate boli ? pana la urma nici voi(homofobilor) nu sunteti departe de oala homosexualilor. ar trebui sa va interzica si voua sa aveti copii, ca poate le transmiteti si lor aceasta dereglare psihica. iar dupa mine, asta e mai periculoasa decat orientarea sexuala.

subiectul e interesat de dezbatut. e aporape la fel de interesant ca si eutanasierea bolnavilor aflati in stadiul terminal...desigur inca nu simt nevoia sa deschid un astfel de topic.

Ai ajuns cam departe cu dereglarile psihice. Aici vorbim despre oameni care sunt atrasi sexual de semeni de acelasi sex. Si noi, cei heterosexuali suntem dereglati psihic pentru ca ni se pare anormal :).

FOB?E, fobii, s.f. = Stare patologică de neliniște și de frică obsedantă.

Frica nu e nici pe departe cuvantul cu care mi-as descrie sentimentul fata de homosexuali. Mai degraba dezgust. Ce zici, si asta e o boala?

Posted

corectitudine politica ? nu trebuie sa ma oblige legea ca sa fiu civilizat. ce face ala la el in casa e treaba lui, atat timp cat nu ma afecteaza direct.

nu spune "noi" heterosexualii deoarece nu TU reprezinti toata miscarea heterosexuala. tu ai proasta impresie ca majoritatea heterosexualilor din lume sunt homofobi.

la noi in tara subiectul e tabu, deoarece majoritatea romanilor inca se sterg la nas cu manseta, dar dincolo, intr-o tara care se lauda ca respecta drepturile cetatenilor sai si ca le garanteaza asta prin constitutie, nu vad de ce anumiti cetatenti sa fie mai privilegiati decat altii.

iar dreptul tau la opinie se opreste din momentul in care ii ingradesti libertatea sau integritatea altei persoane. in germania faci puscarie fara drept de apel pentru afirmatii naziste, homofobe sau rasiale.

Posted

Corectitudinea politica n-are legatura cu a fi civilizat, ba din contra, e o notiune in spatele careia toti parazitii societatii revendica drepturi. Asa ajung minoritatile sa-si bata joc de noi.

Si despre homofobie, poate n-ai inteles din postul anterior: e o notiune care din start nu defineste nimic. Homosexualii au dat drumul in eter acestui termen pentru ca apoi sa ne poata arata cu degetul ca suntem intoleranti cu ei pentru ca nu suntem de acord cu paradele gay si cu cei care isi manifesta afectiunea in public(ne intoarcem la problema cu copiii).

Cat priveste drepturile garantate de constitutie, fii fara grija ca minoritatile au mai multe drepturi decat majoritatea cam peste tot in lume la ora actuala. Tocmai asta e problema. Ei sunt cei privilegiati, chiar daca reprezinta o parte infima din populatie. Ei sunt cei care obtin circumstante atenuante cand incalca legea si care obtin beneficii sub amenintarea ca dau statul in judecata la Strasbourg.

Treaba cu dreptul la opinie n-ar fi un lucru atat de rau daca s-ar aplica in cazul tuturor, dar nimeni nu pare sa aiba vreo problema cu discriminarea pozitiva.

In ceea ce priveste slugarnicia Germaniei fata de evrei si de holocaustul lor imaginar, nu e greu sa-ti dai seama ca lucrul asta le-a fost impus in virtutea unor interese antinationale, ca peste tot de altfel. Dar deja ajungem la discutii adiacente.

Nimeni n-ar avea dreptul sa le reproseze ceva homosexualilor, daca si-ar pastra obiceiurile in intimitate, fara sa-i afecteze pe altii.

Posted

Nimeni n-ar avea dreptul sa le reproseze ceva homosexualilor, daca si-ar pastra obiceiurile in intimitate, fara sa-i afecteze pe altii.

Fii serios . Tot timpul se va gasi cineva sa comenteze aiurea oricat de mult ar incerca homosexualii sa se afiseze in public . Daca esti barbat si ai parul lung in Romania deja e o problema si nu esti vazut cu ochi buni de societate pai ce mai poti sa discuti cand e vorba de homosexualitate?

Homosexualii sunt foarte incriminati insa nimeni nu zice nimic despre haremurile musulmanilor , despre casatoriile aranjate ca deh , aia e traditia lor .

Sunt total de acord cu tine cand e vorba de astfel de evenimente gen Parada Gay . Nu e ceva frumos , recunosc ca nu-mi face absolut deloc placere sa-i vad insa exceptand asta nu am nimic cu ei .

Posted

Corectitudinea politica n-are legatura cu a fi civilizat, ba din contra, e o notiune in spatele careia toti parazitii societatii revendica drepturi. Asa ajung minoritatile sa-si bata joc de noi.

depinde de pozitia pe care o ocupi in societate. desigur nu pot sa spun ca nu exista aceasta problema la categoriile mai defavorizate.

Si despre homofobie, poate n-ai inteles din postul anterior: e o notiune care din start nu defineste nimic. Homosexualii au dat drumul in eter acestui termen pentru ca apoi sa ne poata arata cu degetul ca suntem intoleranti cu ei pentru ca nu suntem de acord cu paradele gay si cu cei care isi manifesta afectiunea in public(ne intoarcem la problema cu copiii).

Homofobia exista. Chiar daca cum spui tu, e folosita si cand nu trebuie.

Cat priveste drepturile garantate de constitutie, fii fara grija ca minoritatile au mai multe drepturi decat majoritatea cam peste tot in lume la ora actuala. Tocmai asta e problema. Ei sunt cei privilegiati, chiar daca reprezinta o parte infima din populatie. Ei sunt cei care obtin circumstante atenuante cand incalca legea si care obtin beneficii sub amenintarea ca dau statul in judecata la Strasbourg.

si asta e vina minoritatilor ? cei care sunt alesi sa ia decizii in locul nostru sunt vinovati. nu noi si nici minoritatile. iar sa ne razboim intre noi e absurd. "alesii" trebuie sa gaseasca o metoda in care sa impace si varza si capra, iar pana atunci lupta trebuie sa fie data in parlament nu in strada.

Treaba cu dreptul la opinie n-ar fi un lucru atat de rau daca s-ar aplica in cazul tuturor, dar nimeni nu pare sa aiba vreo problema cu discriminarea pozitiva.

da, asa e.

In ceea ce priveste slugarnicia Germaniei fata de evrei si de holocaustul lor imaginar, nu e greu sa-ti dai seama ca lucrul asta le-a fost impus in virtutea unor interese antinationale, ca peste tot de altfel. Dar deja ajungem la discutii adiacente.

comic. hitler would be proud.

de acord.

Posted

Si repet din nou care-i diferenta dintre doi barbati si un barbat si o femeie care fac asa ceva?

Eu zic ca nimic, in ambele cazuri sunt persoane care se iubesc, cred ca e mai periculos pt nepoti sa vada pe cineva care se drogheza sau se bate...

AOLEOOOOOOOOOOOOO, sa te vad ce-i explici lui fiu-tau cand o veni la tine si te-o intreba unde sa-si bage furtunul pentru ca "prietena lui" are o singura gaura si aia in spate, nu in fata.

Auzi, "care-i diferenta dintre doi barbati si un barbat si o femeie". Care e diferenta dintre 2 castraveti si un castravete si o gogoasa cu gaura in mijloc ?!?!?!?!

Posted

AOLEOOOOOOOOOOOOO, sa te vad ce-i explici lui fiu-tau cand o veni la tine si te-o intreba unde sa-si bage furtunul pentru ca "prietena lui" are o singura gaura si aia in spate, nu in fata.

Auzi, "care-i diferenta dintre doi barbati si un barbat si o femeie". Care e diferenta dintre 2 castraveti si un castravete si o gogoasa cu gaura in mijloc ?!?!?!?!

ce gandire de copil mic ai. toti din acest thread au adus intr-o oarecare masura motive plauzibile pentru a sustine opinia lor, dar tu chiar nu ai nimica bun de adus la discutie decat gogosi si castraveti, alea du-le la piata...Frankieeeeeee !!!

PS: nu o lua personal, dar nu cred ca aia e cea mai mare problema pe care o intampina o familie, indiferent ca e homo sau hetero.

Guest Wandering
Posted

urat de tot:

Exista 2 tipuri de humanoizi: masculii si femelele

Ei sunt facuti unu pentru altul nu mascul pt mascul si femela pt femela

Aveti modelul animalelor din jungla care sunt mai destepti ca noi dar nu stiu sa isi faca o societate.

Asa populatia lumii va descreste si e FOARTE urat sa fie gay,tiar placea cum sug unii la restaurant din aceeasi spaghete?

Posted

Asa populatia lumii va descreste si e FOARTE urat sa fie gay,tiar placea cum sug unii la restaurant din aceeasi spaghete?

nici tu nu ai legatura cu subiectul. daca se legalizeaza casatoria intre homosexuali nu TOTI barbatii din lume vor decide sa se casatoreasca cu cel mai bun prieten al lor. nu stiu exact dar sunt dispus sa-mi pariez jumatate de plaman ca homosexualii nu reprezinta nici 5% din totalul barbatilor.

si planeta are probleme cu suprapopularea si tu vi sa-mi zici ca riscam sa ramanem fara oameni pe Terra ? O NU !!!

iarasi va spun, CREIER, folositi-l, macar cand va bagati in subiecte complicate.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...