Jump to content
Parazitu'

Deputaţii statului New York au aprobat căsătoriile între homosexuali

Recommended Posts

Posted

Deci cred ca cel mai bine e sa invatam sa respectam. Multi dintre noi nu stiu exact ce satisfactii poate aduce o relatie homosexuala.

Ii rog pe cei ce se opun vehement, sa incerce sa cunoasca aceasta comunitate si sa participe din cand in cand la Parada GAY. Poate cine stie asa vor fi mai deschisi la o relatiei de natura gay, iar violentele fata de membri acestei comunitati vor scadea.

Parerea mea este ca trebuie sa existe mai multe emisiuni-concurs facute special pentru persoanele gay.

Posted

Jumatate din populatia Romaniei? Cand va vad cat de incuiati sunteti...cu ce te incomodeaza pe tine 2 tipi care se saruta.Trebuie sa va uitati in gura lor?

Probabil ca tu trebuie sa inveti sa respecti o parere, la fel si alti cativa care au tot postat pe aici.

Ot: Nu e vorba de legalizarea casatoriilor religioase asa ca nu are rost sa implicati si biserica, plus ca a fi gay e impotriva naturii. Oamenii gay nu se nasc gay, ei devin gay din cauza parintilor sau altor factori.

Posted

Ot: Nu e vorba de legalizarea casatoriilor religioase asa ca nu are rost sa implicati si biserica, plus ca a fi gay e impotriva naturii. Oamenii gay nu se nasc gay, ei devin gay din cauza parintilor sau altor factori.

la asta cu impotriva naturii vreau sa zic ca erau 2 dulai incarligati (nu in ploaie) si cand am vrut sa le zic ca e impotriva naturii au inceput sa ma maraie.

de ce cainii nu inteleg ca e impotriva naturii? cutu - cutu

Posted

Jumatate din populatia Romaniei? Cand va vad cat de incuiati sunteti...cu ce te incomodeaza pe tine 2 tipi care se saruta.Trebuie sa va uitati in gura lor? :blink: Si mie`mi provoaca sila, dar daca acei oameni se iubesc care este problema mea?

Chiar astazi m`am intrebat de ce un barbat ar alege sa iubeasca alt barbat si nu o femeie, nu am gasit raspunsul sincer...probabil este ceva legat de anumite placeri carnale. Lesbiencelor chiar le dau dreptate...unora.

deci chiar nu-mi place sa fiu asa de nesimtit dar sincer cu tine nu am ce discuta.. uita-te si tu ce aberatii debitezi..

eu vreau sa ma duc intr-o terasa, si vad doua perechi de gay care se saruta si care stau chiar in fata mea respectiv la 120 grade de mine.. de asemenea si persoanei de langa mine ii provoaca sila sa ii vada.. ce facem? plecam din teresa? poate ca mie-mi placea locul ala, insa pur si simplu nu vreau sa vad asemenea anomalii intr-un moment al meu de liniste.. chiar nu ma afecteaza cu nimic?

si ti-am zis, vreau nu vreau, ca sa pot intoarce privirea trebuie sa-i vad.. de ce trebuie sa fiu eu nevoit sa-i vad? de ce trebuie eu sa fiu nevoit sa-i ocolesc? de ce de ce de ce? atata timp cat o face intr-un loc ferit de ochii mei sunt total deacord :)

ps: cu mult mai mult de 50% din populatia romaniei era impotriva gay-lor acum vreo 1-2 ani (am vazut o statistica). atunci stii tu, initial, cand vroiau sa legalizeze aceste relatii

Posted

deci chiar nu-mi place sa fiu asa de nesimtit dar sincer cu tine nu am ce discuta.. uita-te si tu ce aberatii debitezi..

eu vreau sa ma duc intr-o terasa, si vad doua perechi de gay care se saruta si care stau chiar in fata mea respectiv la 120 grade de mine.. de asemenea si persoanei de langa mine ii provoaca sila sa ii vada.. ce facem? plecam din teresa? poate ca mie-mi placea locul ala, insa pur si simplu nu vreau sa vad asemenea anomalii intr-un moment al meu de liniste.. chiar nu ma afecteaza cu nimic?

si ti-am zis, vreau nu vreau, ca sa pot intoarce privirea trebuie sa-i vad.. de ce trebuie sa fiu eu nevoit sa-i vad? de ce trebuie eu sa fiu nevoit sa-i ocolesc? de ce de ce de ce? atata timp cat o face intr-un loc ferit de ochii mei sunt total deacord :)

ps: cu mult mai mult de 50% din populatia romaniei era impotriva gay-lor acum vreo 1-2 ani (am vazut o statistica). atunci stii tu, initial, cand vroiau sa legalizeze aceste relatii

Nu`mi mai da exemple din astea. Exista "n" lucruri care mie`mi provoaca scarba si chiar nu am ce sa fac pentru a le "extermina". Intorci privirea si gata. Este singurul lucru pe care`l poti face.

In decurs de 2 ani, lumea isi schimba parerile. ;)

Posted

Pana la urma ei asa s-au nascut si nu ai ce sa le faci...dar nu sunt de acord cu casatoria lor...

citeste tot topicul.. dupa cum am mai zis la gradinita niciun baiat nu e atras de niciun baiat si nicio fetita nu e atrasa de nicio fetita.. daca asa se nasteau atunci erau gay for life ..

Nu`mi mai da exemple din astea. Exista "n" lucruri care mie`mi provoaca scarba si chiar nu am ce sa fac pentru a le "extermina". Intorci privirea si gata. Este singurul lucru pe care`l poti face.

In decurs de 2 ani, lumea isi schimba parerile. ;)

bine iarta-ma ca am fost asa de nesimtit..

uite, vezi? tu gandesti exact cum mie imi displace sa gandeasca altcineva si de asta ti-am zis ca discutam degeaba pentru ca, pur si simplu, nu o sa ajungem niciodata la o solutie care sa ne satisfaca pe amandoi.. eu cu siguranta nu am sa las de la mine si sunt sigur ca nici tu ;)

e vorba ca, daca sunt n factori care ne desgusta ca societate (oarecum primitiva in fata unora), de ce sa lasam sa mai intre si un `nou` factor, doar asa pentru ca e unul singur, si ce e n, ce e n+1 ? cam asa dai impresia ca gandesti.. ei bine, eu sunt de parere ca daca ajungi la n-1 factori, e oarecum o izbanda.. eu pur si simplu nu ii accept, nu am vointa sa ii acepta, si nu am sa-i accept niciodata, si nu ma refer ca nu ii accept ca oameni, pot vorbi cu ei, insa vreau ca totul sa ramana asa cum a fost pana acum.. daca vor sa se casatoreasca n-au decat, dar nu aici, nu in ochii mei, daca vor sa se sarute la fel.. cat despre infiatul copiilor, lucrul asta ma inspaimanta. a fi gay dupa cum spun ei e o boala, (care cica o ai din copilarie -> eu nu sunt deacord cu asta cu copilaria), adica o boala mentala.. i-ai putea incredinta un copil unui bolnav mintal? unde sunt drepturile copilului aici?

@daca iti schimbi parerea inseamna ca ai lasat acel lucru sa intre in multimea normalului tau. adica ai acceptat acel +1 factor. asa ca stai linistita :)

Posted

citeste tot topicul.. dupa cum am mai zis la gradinita niciun baiat nu e atras de niciun baiat si nicio fetita nu e atrasa de nicio fetita.. daca asa se nasteau atunci erau gay for life ..

uite, vezi? tu gandesti exact cum mie imi displace sa gandeasca altcineva si de asta ti-am zis ca discutam degeaba pentru ca, pur si simplu, nu o sa ajungem niciodata la o solutie care sa ne satisfaca pe amandoi.. eu cu siguranta nu am sa las de la mine si sunt sigur ca nici tu ;)

e vorba ca, daca sunt n factori care ne desgusta ca societate (oarecum primitiva in fata unora), de ce sa lasam sa mai intre si un `nou` factor, doar asa pentru ca e unul singur, si ce e n, ce e n+1 ? cam asa dai impresia ca gandesti.. ei bine, eu sunt de parere ca daca ajungi la n-1 factori, e oarecum o izbanda.. eu pur si simplu nu ii accept, nu am vointa sa ii acepta, si nu am sa-i accept niciodata, si nu ma refer ca nu ii accept ca oameni, pot vorbi cu ei, insa vreau ca totul sa ramana asa cum a fost pana acum.. daca vor sa se casatoreasca n-au decat, dar nu aici, nu in ochii mei, daca vor sa se sarute la fel.. cat despre infiatul copiilor, lucrul asta ma inspaimanta. a fi gay dupa cum spun ei e o boala, (care cica o ai din copilarie -> eu nu sunt deacord cu asta cu copilaria), adica o boala mentala.. i-ai putea incredinta un copil unui bolnav mintal? unde sunt drepturile copilului aici?

@daca iti schimbi parerea inseamna ca ai lasat acel lucru sa intre in multimea normalului tau. adica ai acceptat acel +1 factor. asa ca stai linistita :)

Exista lucruri mult mai importante decat homosexualii. Ei chiar nu reprezinta un pericol public (sunt fetite ;)). Nu imi schimb parerea. Tu tine`o pe`a ta, eu pe`a mea.

Majoritatea fetelor adora homosexualii ;).

Posted

Exista lucruri mult mai importante decat homosexualii. Ei chiar nu reprezinta un pericol public (sunt fetite ;)). Nu imi schimb parerea. Tu tine`o pe`a ta, eu pe`a mea.

Majoritatea fetelor adora homosexualii ;).

atunci cand fiecare anomalie este acceptata doar pentru ca nu e un pericol important (si totusi poti medita pe tema asta), nu e clar ca societate e atat de slaba incat anomalii si mai mari pot patrunde ca fii "normale" ?

si poate ca reprezinta un pericol public pentru copiii nostri, de unde stii tu ca nu vor fi mai-stiu-eu ce conflicte pe tema asta? acum sincer dar daca copilul tau ar fi gay tu ai fi deacord?

ps: ziceai tu ca e o anomalie doar pentru noi.. ei bine, gay-ii admit ca ar fi bolnavi. si poate pentru un nebun nu e o anomalie sa te dai cu capul de pereti, asta inseamna ca in realitate totul e ok?

ps: am mai auzit eu faza asta cu "majoritatea fetelor adora homosexualii", in clasa la mine, si stii ce replica s-a dat? (culmea de catre o fata): "majoritatea fetelor zdruncinate la creieri adora homosexualii"

Posted

atunci cand fiecare anomalie este acceptata doar pentru ca nu e un pericol important (si totusi poti medita pe tema asta), nu e clar ca societate e atat de slaba incat anomalii si mai mari pot patrunde ca fii "normale" ?

si poate ca reprezinta un pericol public pentru copiii nostri, de unde stii tu ca nu vor fi mai-stiu-eu ce conflicte pe tema asta? acum sincer dar daca copilul tau ar fi gay tu ai fi deacord?

ps: ziceai tu ca e o anomalie doar pentru noi.. ei bine, gay-ii admit ca ar fi bolnavi. si poate pentru un nebun nu e o anomalie sa te dai cu capul de pereti, asta inseamna ca in realitate totul e ok?

ps: am mai auzit eu faza asta cu "majoritatea fetelor adora homosexualii", in clasa la mine, si stii ce replica s-a dat? (culmea de catre o fata): "majoritatea fetelor zdruncinate la creieri adora homosexualii"

1.Daca copilul meu ar fi gay as fi de acord.

2.Cum propui sa scapi de gay daca ei se iubesc? Le punem centura de castitate tuturor si cheile le aruncam in ocean?

3.Am spus eu vreodata ca nu sunt nebuna (zdruncinata la creieri)? :)) I love gay people :wub: =))

Posted

ce mi se pare mie ciudat este ca de la atatea "minoritati care au drepturi", ajunge "majoritatea sa fie o minoritate fara drepturi" :error:

Posted

Eu cel putin te contrazic . Personal sunt de acord cu legalizarea mariajului homosexualilor si gay nu se rezuma numai la 2 barbati care se plac . Cu ce nu sunt de acord e adoptarea copiilor in cazul cuplurilor gay masculine , nu cred ca m-ar fi deranjat sa am 2 mame :)))

Asta e societatea contemporana si trebuie sa o accepti asa cum e . La urma urmei fiecare are dreptul de a alege si dreptul de a fi fericit , daca omul ala se simte fericit in compania altui/altei barbat/femeie ce drept ai tu sa-l judeci .

Normal , anormal , bine , rau sunt termeni abstracti facuti de societate , de majoritate . Daca majoritari ar fi gay-ii atunci noi am fi cei anormali . E adevarat ca nu mi-ar face placere sa vad 2 baieti sarutandu-se la fel cum nu mi-ar place la o terasa sa vad un betiv caruia ii curg mucii in halba cu bere sau un rrom . Fiecare vede lumea in felul sau .

Cat despre partea cu fetele adora homosexualii nu prea am ce zice , daca ar fi asa pai a-ti cam ramane fara baieti fetelor , poate unele fete adora baietii cu o trasatura feminina mai accentuata nimic mai mult .

Posted

Cat despre partea cu fetele adora homosexualii nu prea am ce zice , daca ar fi asa pai a-ti cam ramane fara baieti fetelor , poate unele fete adora baietii cu o trasatura feminina mai accentuata nimic mai mult .

Ne place modul lor de a se imbraca, modul lor de a gandi (gandesc ca o femeie :)) ), modul lor de a amenaja un apartament, girl things :D.

Posted

Eu cel putin te contrazic . Personal sunt de acord cu legalizarea mariajului homosexualilor si gay nu se rezuma numai la 2 barbati care se plac . Cu ce nu sunt de acord e adoptarea copiilor in cazul cuplurilor gay masculine , nu cred ca m-ar fi deranjat sa am 2 mame :)))

Asta e societatea contemporana si trebuie sa o accepti asa cum e . La urma urmei fiecare are dreptul de a alege si dreptul de a fi fericit , daca omul ala se simte fericit in compania altui/altei barbat/femeie ce drept ai tu sa-l judeci .

Normal , anormal , bine , rau sunt termeni abstracti facuti de societate , de majoritate . Daca majoritari ar fi gay-ii atunci noi am fi cei anormali . E adevarat ca nu mi-ar face placere sa vad 2 baieti sarutandu-se la fel cum nu mi-ar place la o terasa sa vad un betiv caruia ii curg mucii in halba cu bere sau un rrom . Fiecare vede lumea in felul sau .

vezi? demonstrezi ce am zis eu mai inainte.. stii cum sta treaba cu democratia? iti convine stai, nu pleci! insa majoritatea oamenilor gandesc asa cum o faci tu.. asa se ajunge la regimuri totalitare, asa se ajunge intr-un final la multe ;)

Guest spanky
Posted

ok nu am nimic cu homosexualii (desi mi se pare foarte ciudat sa fii baiat si atras sexual de alt barbat) dar sunt impotriva legalizarii adoptiei copiilor de catre homosexuali ......cred eu ...copilul va fi influentat negativ

Posted

ok nu am nimic cu homosexualii (desi mi se pare foarte ciudat sa fii baiat si atras sexual de alt barbat) dar sunt impotriva legalizarii adoptiei copiilor de catre homosexuali ......cred eu ...copilul va fi influentat negativ

Good point :)

La fel, nu am nimic cu ei, nu-mi plac.. nimeni nu-i perfect si nu sunt in stare sa critic o persoana doar dupa orientarea sexuala.

Posted

de ce sa nu fie ok ? e perfect normal ca atunci cand 2 persoane se iubesc sa se casatoreasca. aici fiind vb de america "land of the free and home of the brave", e absurd ca legea sa nu permita ca 2 persoane(indiferent de sex) sa-si exercite dreptul garantat de constitutia lor prea citata, mai exact dreptul de a-si urmari fericirea (am tradus ca un moldovean, scuzati-ma).

cand vine vorba de casatoria in biserica e alta poveste. biserica e un ONG, adica un fan-club Iisus si D-zeu. Acel fan club e guvernat de catre reguli interne iar aici legea nu are ce sa-si bage nasul. deci nici o biserica nu poate fi obligata sa permita casatoria intre persoane de acelas sex.

ar fi mai usor pentru preoti daca la intrare ar pune un afis cu "avem dreptul de a ne selecta clientela", ar scapa de multe dureri de cap si ar avea timp mai mult sa se concentreze asupra copilasilor.

Posted

cand vine vorba de casatoria in biserica e alta poveste. biserica e un ONG, adica un fan-club Iisus si D-zeu. Acel fan club e guvernat de catre reguli interne iar aici legea nu are ce sa-si bage nasul. deci nici o biserica nu poate fi obligata sa permita casatoria intre persoane de acelas sex.

ar fi mai usor pentru preoti daca la intrare ar pune un afis cu "avem dreptul de a ne selecta clientela", ar scapa de multe dureri de cap si ar avea timp mai mult sa se concentreze asupra copilasilor.

LOL, e prima oara cand aud o astfel de definitie atribuita bisericii =))

Posted

de ce sa nu fie ok ? e perfect normal ca atunci cand 2 persoane se iubesc sa se casatoreasca. aici fiind vb de america "land of the free and home of the brave", e absurd ca legea sa nu permita ca 2 persoane(indiferent de sex) sa-si exercite dreptul garantat de constitutia lor prea citata, mai exact dreptul de a-si urmari fericirea (am tradus ca un moldovean, scuzati-ma).

Mai erai de acord daca parintii tai (adoptivi) erau gay si cand intrai in casa ziceai "mami" si iti raspundea unu dintre ei cu o voce d-aia mai groasa "da mamica" ?

Posted

sunt de acord cu ideea asta atat timp cat TOTI parintii din lume care consuma alcool, tutun, joaca la pariuri, nu au 4 clase, sunt atei, sunt emo, etc sa isi parda dreptul de a mai avea prunci, deoarece cum spui tu, influenteaza negativ. :banghead:

realizati ca exista un proces EXTREM de complicat prin care trebuie sa treaca 2 parinti adoptivi pana sa ajunga sa intre in posesia unui copil ? proces in care sunt trecuti prin site de 1micron de zeci' de ori pentru a fi siguri (asistentii sociali) ca integritatea(fizica si psihica) a copilului nu poate fi pusa in pericol.

pe langa ideea de mai sus, as vrea sa vezi tu cat de distractiv e sa traiesti intr-o casa de copii. eu nu am avut ocazia asta dar am cativa colegi si dupa cate mi-au spus ar fi ales ultimul drogat din lume sa ii fie parinte numai sa scape de acolo.

cu ce crezi ca o familie de bani gata (gen brad pitt si angelina, alege tu ce exemplu vrei) poate sa aiba grija mai bine de un copil decat ar face-o o familie de homosexuali ?

astea's concepte naziste, nu e nici un motiv logic pentru care homosexualii nu merita drepturi egale.

tineti cont, eu nu ma refer la homosexualii care isi pun peruci si se imbraca in costum stramt argintiu cu gauri in partea din spate. aceia nu sunt homosexuali, aceia sunt niste dobitoci flamanzi dupa atentie.

ps:sorry de double post dar edit-ul meu e stricat.

Posted

^in ceea ce priveste copiii orfani nu m-ar surprinde ca paparudele astea sa aiba acces mult mai usor la adoptii, avand in vedere cat lobby fac si ce influenta au. Doar nu iti inchipui ca dreptul la casatoria intre poponari e vreo expresie a vointei poporului. Majoritatea oamenilor sunt impotriva, daca sunt intrebati, iar restul oricum nu dau doi bani. Mai rar vezi cate un fraier dezorientat care sa militeze activ pentru drepturile lor.

Si nu mai intrebati ce e in neregula cu parintii de acelasi sex, e o intrebare stupida la care stiti raspunsul. Niciun copil nu ar trebui sa sufere de pe urma faptului ca unii oameni aleg sa fie anormali. Iar o astfel de alegere nu merita sa primeasca recunoastere din partea majoritatii atata timp cat are efecte negative asupra ei.

De ce nu-si pastreaza orientarile sexuale in intimitatea lor? De ce ies pe strada si se manifesta? Pentru ca majoritatea e oprimata, impotriva oricarei legi a firii, in spiritul democratiei bagate pe gat.

Posted

ca veni vorba de normalitate, ai studiat tu psihologia omului ca sa poti da o definitie exacta asupra ceea ce e normal si anormal ?

da, majoritatea e impotriva, dar pot sa fac o legatura intre majoritatea de care vorbesti tu si majoritatea romanilor care mananca seminte pe strada si asculta manele la telefoanele mobile fara sa foloseasca castile ?

iarta-ma daca m-am legat de semenii tai. eu zic(ce a zis altul inaintea mea) live and let live.

eu tot nu inteleg cu ce va deranjeaza pe voi ? adica cu cat sunt mai multe cupluri de homosexuali cu atat sunt mai multe femei libere... :blink: nu e bine asa ? am scos sampania si am rupt certificatul de casatorie degeaba ? :(

tin sa mentionez, eu vorbesc despre cei care-si vad de treaba lor si NU de mascaricii care se dau drept homosexuali doar pentru a atrage atentia.

Posted

Oy, inaintea mesajului tau se mai scrisese pe acest topic pe 16 aprilie 2009. Cu ajunsasi la el? :)

Posted

"SEARCH" - am cautat "topicuri inchise cu potential ridicat de flame si warn". stiu, traiesc viata la extrem.

si ca sa nu te obtii cu warn pentru offtopic spune de ce parte esti ? de partea poponarilor sau de partea frustratilor ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...