Jump to content
Parazitu'

Deputaţii statului New York au aprobat căsătoriile între homosexuali

Recommended Posts

Posted

cred ca e ceva legat de subconstient.Principalul tel al omului este de a isi duce mai departe gena , ori noua ne e oarecum indiferent faptul ca x si y sunt gay insa ia ganditi-va ce ati face daca ati afla ca , copii vostri vor deveni gay .

Posted

Oare vezi la fel problema cand isi arata "dragostea" un barbat si o femeie sau doua femei ? Nu prea cred.

Daca tot arunci cu cacat, te rog sa argumentezi.

Ai uitat ca unii dintre noi au mai evoluat putin si n-au ramas la stadiul de "maimuta".

De ce s-ar baga Biserica in legile unui stat sau, daca vedem problema altfel, de ce ar vrea STATUL sa asculte parerea lor ? Ei cred ca viata normala este cea descrisa-n Biblie. Pacat ca a trecut ceva vreme de cand a fost scrisa.

eu am impresia ca tu esti gay.. sincer.. nu vreau sa te jignesc..daca tot arunci tu..si nu altii cu ce ai zis mai sus..ia gandeste-te mai omule ce'ar fi sa participe familia ta si toti cunoscutii tai la nunta lui fiutu' care e gay :)

:rofl2: :rofl2: :rofl2: te-ai simti onorat nu? =))) RUSINOS :| #-o

Posted

ok si solutia ar fii sa faceti sapun din ei cum a facut Hitler cu evreii/ tiganii right ? fratilor voi nu cred ca ati evoluat de la stadiul de maimutza , si de la stadiul in care biserica si principiile comuniste sunt cele care va ghideaza/ manipuleaza viata

Posted

ok si solutia ar fii sa faceti sapun din ei cum a facut Hitler cu evreii/ tiganii right ? fratilor voi nu cred ca ati evoluat de la stadiul de maimutza , si de la stadiul in care biserica si principiile comuniste sunt cele care va ghideaza/ manipuleaza viata

asa si ce vrei sa spui cu asta?o.O nu am evoluat de la stadiul de primata?fugi ma de aici ca singur te minti :)

ti se pare ca a fi gay sau a fi lesbi e un lucru COOL? SAU LA MODA? =)) a..sau poate si zoofilia o fi la moda la unii dintre voi...cine stie.. :) :rofl2: :rofl1: :) am dreptate cumva ? :-"

Guest Blaidy
Posted

cred ca e ceva legat de subconstient.Principalul tel al omului este de a isi duce mai departe gena , ori noua ne e oarecum indiferent faptul ca x si y sunt gay insa ia ganditi-va ce ati face daca ati afla ca , copii vostri vor deveni gay .

Vor ... deveni ? stai putin, noi nu discutam despre homosexuali pe sistemul "asa-i la moda".

eu am impresia ca tu esti gay.. sincer.. nu vreau sa te jignesc..daca tot arunci tu..si nu altii cu ce ai zis mai sus..ia gandeste-te mai omule ce'ar fi sa participe familia ta si toti cunoscutii tai la nunta lui fiutu' care e gay

te-ai simti onorat nu? ) RUSINOS

Nu, nu sunt "gay". In legatura cu "nunta", incepe sa-mi para rau pentru tine ca esti asa de complexat. Nu mi-ar pasa daca fi-miu ar fi homo, bi sau hetero, atat timp cat el e CONSTIENT de acest lucru si are niste motive bine intemeiate.

P.S : Postul tau seamana cu cel al unui copil de 10 ani care s-a gandit : "Mama, ii zic una acum si sa vezi cum isi schimba conceptia".

Posted

asa si ce vrei sa spui cu asta?o.O nu am evoluat de la stadiul de primata?fugi ma de aici ca singur te minti :)

ti se pare ca a fi gay sau a fi lesbi e un lucru COOL? SAU LA MODA? =)) a..sau poate si zoofilia o fi la moda la unii dintre voi...cine stie.. :) :rofl2: :rofl1: :) am dreptate cumva ? :-"

ah acum am vazut ca esti din Iasi si mult mai aproape de singura tara comunista din Europa decat oricine, te inteleg np, du-te la tovarasii tai comunisti si discutati cum sa readuceti comunismu` la putere

Posted

E deranjant pentru ca omul are o caracteristica care este atribuita mai mult unei maimute: vede si face la fel.

Azi in New York, maine prin Asia, poimaine prin Africa, raspoimaine pe la noi...

Desi se spune ca Biserica are o putere (cica) maricica, nu se vede mana acestei institutii in luarea acestei decizii.

Si de cand Biserica ia decizii in stat? Are o putere (cica) maricica... da, de a incerca sa manipuleze masele

Posted

De acord cu Blaidy aici. Pune mana pe o carte si lasa homosexualii in durerea lor. Sunt oameni si ei ;).

sunt, dar atata timp cat minoritatea nu afecteaza majoritatea si atata timp cat eu(/copilul meu samd) nu sunt obligat sa ii vad, sa aud ca s-au casatorit si asa mai departe.. tie nu ti se pare normal? eu nu vreau sa ii accept ca fiind normali daca se casatoresc, nu vreau ca normalul meu sa includa acest "mic amanunt al vietii", nu vreau sa ma obisnuiesc cu ei.. daca vor sa se casatoreasca nu au decat, dar undeva departe de ochii mei.. daca sunt primar sa nu vina la mine si sa-mi ceara acte de casatorie.. daca stau in parc sa nu se sarute in fata mea.. eu sunt unul dintre cei incadrati in normalitate si nu vreau sa-mi fie incalcate drepturile, ba mai mult, mi se pare hilar sa fiu obligat sa ii vad. mai pe scurt isi pot cumpara verighete, se pot imbraca cum vor, pot face absolut ce vor atata timp cat nu o fac in fata mea.

@biserica avea o putere "maricica" (defapt chiar foarte mare) acum cateva secole.. acum aceasta putere nu mai exista ;) poate sa se dea popa cu fundu` de asfalt cat vreau pentru ca pur si simplu asa sta treaba si punct!

Guest Blaidy
Posted

sunt, dar atata timp cat minoritatea nu afecteaza majoritatea si atata timp cat eu(/copilul meu samd) nu sunt obligat sa ii vad, sa aud ca s-au casatorit si asa mai departe.. tie nu ti se pare normal? eu nu vreau sa ii accept ca fiind normali daca se casatoresc, nu vreau ca normalul meu sa includa acest "mic amanunt al vietii", nu vreau sa ma obisnuiesc cu ei.. daca vor sa se casatoreasca nu au decat, dar undeva departe de ochii mei.. daca sunt primar sa nu vina la mine si sa-mi ceara acte de casatorie.. daca stau in parc sa nu se sarute in fata mea.. eu sunt unul dintre cei incadrati in normalitate si nu vreau sa-mi fie incalcate drepturile, ba mai mult, mi se pare hilar sa fiu obligat sa ii vad. mai pe scurt isi pot cumpara verighete, se pot imbraca cum vor, pot face absolut ce vor atata timp cat nu o fac in fata mea.

Cine naiba o "face" in fata ta si cine te obliga sa te uiti la ei ? Nu-ti convine ? Uita-te-n alta parte !

Culmea este ca ii suportati pe cei care arunca ambalaje, sticle sau mai stiu eu ce pe jos sau pe cei care injura in mijlocul strazii de ii aude toata lumea, dar nu sunteti de acord cu homosexualii.

Posted

Dar cine esti tu? N`am auzit de tine sincer. Nu`ti convine, nu te uiti! Pentru cei care au inceput sa vorbeasca despre copiii care vad homosexuali in parcuri, pe strazi, dar la Tv ce vad? :blink:, pe internet ce descopera? Un copil cand este mic intreaba "Ce e aia?". Un parinte normal, cand vrea sa`si protejeze copilul de ceva, ii spune "Nu pune mana pe aia", "Nu te uita acolo". Care este problema? Nu puteti sa schimbati viata oamenilor dupa bunul vostru plac!

Posted

Cine naiba o "face" in fata ta si cine te obliga sa te uiti la ei ? Nu-ti convine ? Uita-te-n alta parte !

Culmea este ca ii suportati pe cei care arunca ambalaje, sticle sau mai stiu eu ce pe jos sau pe cei care injura in mijlocul strazii de ii aude toata lumea, dar nu sunteti de acord cu homosexualii.

exista maturatori care sa stranga mizeriile de pe jos (plus ca in ultimul timp nu prea am vazut oameni care sa mai arunce gunoaie pe jos*), insa nu exista maturatori care sa stranga de pe banci gay-ii care ma fac sa dau la peste. sincer traiesc intr-un oras linistit si mic, in care cam toata lumea se cunoaste cu toata lumea si foarte rar vezi cazuri in care 2 se injura pe strazi ;)

si nu! nu sunt obligat sa ii vad.. de ce sa imi consum eu energia si nervii si sa ma uit in alta parte cand pot ei sa nu se afiseze public deloc? uite sa zicem ca am copil si ies cu el la o terasa si vede doi gay.. crezi ca situatia asta nu il afecteaza deloc? daca tu esti pro-gay lumineaza-ma si pe mine te rog frumos de ce as fi ;)

*nu obisnuiesc sa merg prin cartiere pline de tigani sau pe mai stiu eu unde, ci doar prin parcul central, zoo samd

@oana.. sincer imi place sa discut cu forme de viata inteligente :)) iarta-ma, dar totusi tu esti deja prea.. tot ce am zis am zis la modul general, adica mai mult de juma` de romanie gandeste asa cum am transpus eu.. imi pare rau ca am fost asa de nesimtit prin ce am zis, insa am vazut ce te duce mintea si sincer nu am chef de discutii inutile cu tine. have a nice day :tiphat:

Posted

Vor ... deveni ? stai putin, noi nu discutam despre homosexuali pe sistemul "asa-i la moda".

Nu, nu sunt "gay". In legatura cu "nunta", incepe sa-mi para rau pentru tine ca esti asa de complexat. Nu mi-ar pasa daca fi-miu ar fi homo, bi sau hetero, atat timp cat el e CONSTIENT de acest lucru si are niste motive bine intemeiate.

P.S : Postul tau seamana cu cel al unui copil de 10 ani care s-a gandit : "Mama, ii zic una acum si sa vezi cum isi schimba conceptia".

am tras o conlcuzie din acest ultim post al tau. esti un om cu probleme psihice atata timp cat gandesti cu atata lejeritate...stai calm ca nu is comunist cum zicea unu printe-un post mai jos..insa asta intelegeti voi prin libertate?maine poimaine deviati in zoofili si v'oi vedea pe strada fugarind cainii comunitari :rofl1: ^_^

Posted

Tu sustii prin posturiile tale teoria lui Darwin ,numa ca tu ai ramas inca la stadiul de primata cel putin creierul.

Sa fii " straight" sau sa fii "gay " nu e o alegere. E de ce esti atras pur si simplu.Daca tu ai avea un frate si copilul ala ar creste si ar avea ca preferinte sexuale sa fie gay ,ti`ai renega propiul frate pt o preferinta sexuala ?

Personal nu cunosc pe nimeni care sa fie gay,dar daca ar fi in rest o persoana buna nu ias respinge pt asta .

Posted

Felicitiari pentru bulangii ( homosexuali )

barbat cu barbat wtf ?

ex: esti in parc la 2 banci distanta 2 bulangii :| nu te deranjeaza deloc ?

Posted

Felicitiari pentru bulangii ( homosexuali )

barbat cu barbat wtf ?

ex: esti in parc la 2 banci distanta 2 bulangii :| nu te deranjeaza deloc ?

nu,dc?

doar nu m-as chiora la ei

Posted

Tu sustii prin posturiile tale teoria lui Darwin ,numa ca tu ai ramas inca la stadiul de primata cel putin creierul.

Sa fii " straight" sau sa fii "gay " nu e o alegere. E de ce esti atras pur si simplu.Daca tu ai avea un frate si copilul ala ar creste si ar avea ca preferinte sexuale sa fie gay ,ti`ai renega propiul frate pt o preferinta sexuala ?

Personal nu cunosc pe nimeni care sa fie gay,dar daca ar fi in rest o persoana buna nu ias respinge pt asta .

ma scuzi Mr. Einstein..ce sa'i faci daca unii de pe acest forum sunt asa destepti..ma plec in fata lor :) o.O ce am zis? =)) :rofl1: sa mori tu copil cu 4 clase ca am ramas la stadiu' de primata cel putin cerebral? o stii tu asta? eu ti-as sa stai cuminte in banca ta acolo..nu de alta da sa nu patesti vreun accident :) Sa fii gay e o prostie BA! ce nu intelegi odata? te **** barbat cu barbat si faci nepot semi sau cum? =))))))) e cea mai mare porcarie si oribilitate auzita..exceptand zoofilii..dar nici voi nu sunteti departe cu pareri de genu :-j mie sincer mi-e scarba de asa ceva :) 2 baieti fierbinti cu 2 jucarele :rofl1: =)))) sa mori de ras nu alta..efectiv grotesc :)

Guest Blaidy
Posted

ma scuzi Mr. Einstein..ce sa'i faci daca unii de pe acest forum sunt asa destepti..ma plec in fata lor o.O ce am zis? sa mori tu copil cu 4 clase ca am ramas la stadiu' de primata cel putin cerebral? o stii tu asta? eu ti-as sa stai cuminte in banca ta acolo..nu de alta da sa nu patesti vreun accident Sa fii gay e o prostie BA! ce nu intelegi odata? te **** barbat cu barbat si faci nepot semi sau cum? ))))) e cea mai mare porcarie si oribilitate auzita..exceptand zoofilii..dar nici voi nu sunteti departe cu pareri de genu mie sincer mi-e scarba de asa ceva 2 baieti fierbinti cu 2 jucarele )) sa mori de ras nu alta..efectiv grotesc

Ce are zoofilia cu homosexualitatea ? O_O

E interesant cum de te gandesti imediat la cum se tavalesc ei. Daca esti unul dintre cei care se balbaie si nu pot sa lege doua cuvinte in fata unei fete/femei, m-am lamurit.

casanova n'oi fi in nici un caz asa ca tine probabil

Acum mi-ai demonstat ca esti si penbil. Oricum, asta e ultimul post din acest thread. N-am mintea atat de odihnita precum altii :whistle:.

Posted

Ce are zoofilia cu homosexualitatea ? O_O

E interesant cum de te gandesti imediat la cum se tavalesc ei. Daca esti unul dintre cei care se balbaie si nu pot sa lege doua cuvinte in fata unei fete/femei, m-am lamurit.

:rofl1: :rofl1: :rofl1: casanova n'oi fi in nici un caz asa ca tine probabil :)

Posted

@blaidy stii bine ca te respect.. dar ma nu stiu, uite probabil ca tu ii poti accepta, probabil ca ai fost prin alte tari/culturi/civilizatii, ti se pare ceva mai putin iesit din comun decat mi se pare mie, insa.. incearca si tu sa ma intelegi pe mine acum.. eu prima data cand am vazut doi "gay" sarutandu-se am varsat.. ba nu ca asa, dar mi se face greata ce sa-i fac?! erau doi olandezi la durau.. nu stiu, deci serios, ii resping din tot sufletul.. poti sa zici ce-ai zice dar asa ceva nu e normal, si nu ca as fi eu conservator sau ceva, dar aici chiar e ceva foarte deplasat..

si mai lasati bai fazele gen "asa s-a nascut",. asa s-a nascut pe dracu! daca imi zici tu mie ca la gradinita exista 2 baieti/fete care se atrag atunci ma pun in fata primului tren :)

Posted

ma scuzi Mr. Einstein..ce sa'i faci daca unii de pe acest forum sunt asa destepti..ma plec in fata lor :) o.O ce am zis? =)) :rofl1: sa mori tu copil cu 4 clase ca am ramas la stadiu' de primata cel putin cerebral? o stii tu asta? eu ti-as sa stai cuminte in banca ta acolo..nu de alta da sa nu patesti vreun accident :) Sa fii gay e o prostie BA! ce nu intelegi odata? te **** barbat cu barbat si faci nepot semi sau cum? =))))))) e cea mai mare porcarie si oribilitate auzita..exceptand zoofilii..dar nici voi nu sunteti departe cu pareri de genu :-j mie sincer mi-e scarba de asa ceva :) 2 baieti fierbinti cu 2 jucarele :rofl1: =)))) sa mori de ras nu alta..efectiv grotesc :)

Tot ce vad acolo e un wall of text cu smiley abuse.Nu te mai obosi sa mai dai reply la post ca eu nu o sa mai postez in threadul asta,mi`am spus pararea si ajunge.

Posted

@oana.. sincer imi place sa discut cu forme de viata inteligente :)) iarta-ma, dar totusi tu esti deja prea.. tot ce am zis am zis la modul general, adica mai mult de juma` de romanie gandeste asa cum am transpus eu.. imi pare rau ca am fost asa de nesimtit prin ce am zis, insa am vazut ce te duce mintea si sincer nu am chef de discutii inutile cu tine. have a nice day :tiphat:

Jumatate din populatia Romaniei? Cand va vad cat de incuiati sunteti...cu ce te incomodeaza pe tine 2 tipi care se saruta.Trebuie sa va uitati in gura lor? :blink: Si mie`mi provoaca sila, dar daca acei oameni se iubesc care este problema mea?

Chiar astazi m`am intrebat de ce un barbat ar alege sa iubeasca alt barbat si nu o femeie, nu am gasit raspunsul sincer...probabil este ceva legat de anumite placeri carnale. Lesbiencelor chiar le dau dreptate...unora.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...