Leonex Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 E buna si ea ... profita de ce are sa se ridice :blink:
Guest KRoN_oS Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Eu cred ca e o tipa desteapta, care stie ce vrea. Tocmai din cauza asta a sia ajuns sa aiba propria emisiune (de cacao, stiu), sa fie invitata saptamanal la cate o emisiune...
Notorious DOC Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 o mahalagioaica in toata regila se dezbraca sa prinda si ea ceva de mai sus
Sam Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 poate vrea sa il lase pe Pepe .. cauta si ea un Columbeanu 2 ..
undercover Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 poate vrea sa il lase pe Pepe .. cauta si ea un Columbeanu 2 .. nu cred asa ceva oana este o fata cu simt si a fost crescuta foarte bine o cunosc personal
Sam Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 nu cred asa ceva oana este o fata cu simt si a fost crescuta foarte bine o cunosc personal :blink: cum e bine crescuta cand ea face scandal cu maicasa la OTV ca nu ii mai ajunge "pamantul" ? :blink: te certi acasa dar nu in direct sa te vada o tara intreaga..
undercover Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :blink: cum e bine crescuta cand ea face scandal cu maicasa la OTV ca nu ii mai ajunge "pamantul" ? :blink: te certi acasa dar nu in direct sa te vada o tara intreaga..ala se numeste scandal mediatic , isi face putina reclama nimic mai mult dar lasand partea profesionala la o parte e foarte bine educata ce ma surprins la ea eram cu pepe si cu ea si a da 1 milion la un cersetor :cool2: