Jump to content
Strike^^

Oana: «Am ieşit în sânii goi din biroul unui şef!»

Recommended Posts

Posted

Formele voluptuoase ale Oanei Zăvoranu i-au ispitit pe mulţi dintre şefii vedetei, care au încercat să o oblige să facă sex cu ei.

Statutul de femeie măritată nu i-a împiedicat câtuşi de puţin pe unii dintre şefii Oanei Zăvoranu să-i facă avansuri insistente şi chiar să-i propună servicii sexuale în schimbul unor avantaje profesionale.

După cum a povestit Cristi Brancu pe blogul personal, soţia lui Pepe a avut parte de un incident extrem de neplăcut, când unul dintre directori a chemat-o în birou, i-a smuls tricoul, iar ea s-a văzut nevoită să plece dezbrăcată.

?Am ieşit în sânii goi, ce era să fac? Omul avea familie acasă, nu vreau să-i dezvălui identitatea şi să-i fac probleme. Nu m-a bătut şi, oricum, datoria unui bărbat este să încerce. Depinde doar de femeie dacă acceptă sau nu”, a declarat vedeta Kanal D, pentru Click!.

Surprinzător, deşi este o fire temperamentală, Oana nu s-a gândit să depună plângere la Poliţie, ba chiar ne-a mărturisit că s-a obişnuit cu astfel de situaţii jenante: ?Am trecut prin atâtea întâmplări în cei 10 ani de televiziune, încât, dacă ar fi fost să-i dau în judecată pe cei care m-au hărţuit, aş fi avut acum 60 de procese”, ne-a spus Oana.

http://www.infoportal.ro

Guest Xspeed
Posted

Nu m-a bătut şi, oricum, datoria unui bărbat este să încerce. Depinde doar de femeie dacă acceptă sau nu

eh...uite aici gandire avansata

un random rape mic e ok

ca de la primata la primata

c sa faci cu tiganca asta....

Posted

Asta e o stire la fel de interesanta precum cea cu Monica si cu bunica-sau 8-|

1 parasuta (imi cer scuze, dar nu am gasit cuvant mai potrivit) pe zi acum... ieri aia, azi asta.. maine cine e la rand?

Guest MaGic_MaStEr
Posted

eh...uite aici gandire avansata

un random rape mic e ok

ca de la primata la primata

c sa faci cu tiganca asta....

Corect... :blink:.

Posted

oana zavorana #-o :))

incearca sa se afirme si ea saraca , ca de ceva vreme nu o mai baga nimeni in seama , merge si ea despuiata cu jumate sanii afara si fusta pana sub craci , apoi te miri ca vrea careva sa ....

Posted

Mie tipa asta chiar nu mi se pare proasta.

In legatura cu experimentul avut cu sefii ei..." Nu m-a bătut şi, oricum, datoria unui bărbat este să încerce. Depinde doar de femeie dacă acceptă sau nu". A spus tot aici.

Posted

AMIN..de femei de astea avem nevoie:)))))

pe ce server joci rf online ca s-a inchis ala de la gala-net (eu am jucat pe lumen-> cora 46 archer .. lasa-mi un pm)

ot: hai sa fim seriosi.. daca se da unul la prietena mea, cu care sunt de atata timp cu siguranta ma duc sa "vorbesc" cu el.. da pai pepe si cu asta care sunt de si mai mult timp impreuna si care cica is si casatoriti si nu numai ca s-a dat la ea dar sa-i "rupa tricoul de pe ea".......... eu ma stiu pe mine, l-am vazut pe tipul ala pepe intr-un concert, l-am vazut cred ca o data si la o emisiune si par a se iubi, si nu cred ca exista un barbat care sa accepte asa ceva.. doar "publicitate"

Posted

Mie tipa asta chiar nu mi se pare proasta.

In legatura cu experimentul avut cu sefii ei..." Nu m-a bătut şi, oricum, datoria unui bărbat este să încerce. Depinde doar de femeie dacă acceptă sau nu". A spus tot aici.

Majoritatea prin cuvantul 'proasta' s-au referit la modul ei de a se comporta , dar nici la neuroni nu cred ca exceleaza .....

Comportamentul unei persoane iti poate zice foarte multe despre el/ea.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...