Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest JOOK2

Nepasare sau bataie de joc?

Recommended Posts

Posted

=))))))))))))))

Urmeaza alte stiri bomba

Garrone va candida la presedentia ROManiei si o data ajuns la Cotroceni a promis ca va scoate tara din aceastra saracie , ce domneste de ani buni.Ce metode va folosi pentru asi atinge acest scop ... ramane de vazut.

Alta stire incredibila de data aceasta din lumea fotbalului Banel Nicolita a fost transferat pe suma de 20 milioane de euro la echipa FC Barcelona , la care a si reusit sa marcheze un gol in meciu de debut.Pacat nu a fost la poarta adversa.

Stiri interne:Boom a fost chemat de catre DNA la parchet pentru a justifica cum de i sa triplat averea peste noapte.O sursa din cadru parchetului ne-a dezvalui ca , acuzatul a avut o matusa care i-a lasat drept mostenire fabuloasa.

P.S fac urat la caldura.

P.P.S Marian Vanghelie a promis ca incepand cu luna septembrie se va inscrie in clasa 1 , incercand astfel sa termine cele 10 clase obligatorii.

=)) =)) :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Si sa fie stirea completa.. Catalin ai Legatura!!

:rofl1: :rofl1: :rofl1:

Posted

vad ca asa stii tu sa numeri... :whistle:

Pai cica, prima, a doua, a treia, si in sfarsit a "cinci-a" (da, btw, se scrie "a cincea" :rofl2:). Tare mi-e ca pe 4 l-ai lasat la limba romana.

Deci, da, in final stai prost si cu romana si cu matematica, ce ziceai de graficu ala, sql, bd, informatica aia newtoniana, doua drepte parelele ce-au un singur punct comun, si chestii dintr-astea mirifice? =))

Posted

Pai cica, prima, a doua, a treia, si in sfarsit a "cinci-a" (da, btw, se scrie "a cincea" :rofl2: ). Tare mi-e ca pe 4 l-ai lasat la limba romana.

:banghead: te inscrii si tu odata cu vanghelie, no problemo

P.P.S Marian Vanghelie a promis ca incepand cu luna septembrie se va inscrie in clasa 1 , incercand astfel sa termine cele 10 clase obligatorii.
Posted

:banghead: te inscrii si tu odata cu vanghelie, no problemo

Tot eu? Eu sunt cel ce scrie "cinci-a" "vre-o" "1,2,3,5" ? :))

Gata, stop ca se supara lumea. Revenim cu alte informatii despre server, dupa publicitate. Zadirion baga genericul cu graficul ala.

Guest danm
Posted

E bine ca facem haz de necaz :))

Posted

Tot eu? Eu sunt cel ce scrie "cinci-a" "vre-o" "1,2,3,5" ? :))

eu pun accent pe esenta :D pune tu pe aparenta. si mai citeste odata, poate de data asta iti iese pasenta.

:beer:

Nu mai e nevoie sa de`a drumu la srv 24.gif se distreaza lumea si pe forum 24.gif

rofl1.gif rofl1.gif

but of course my horse :))

E bine ca facem haz de necaz

pai da si normal. ce sa facem, sa ne sectionam venele?

Posted

eu pun accent pe esenta :D pune tu pe aparenta. si mai citeste odata, poate de data asta iti iese pasenta.

:beer:

Da, esenta, estenta mult asteptata infinita extraordinara supramegaultrafantastoplastica a graficului!!!!! :))))

Guest coco39
Posted

deci un lucru e clar: cu cat dureaza mai mult rezolvarea problemei cu atat mai bine. Inseamna ca avem sperante sa continuam jocul de unde am ramas, cineva acolo lucreaza la bd(sper).Un rrdb sau rollback se putea da in cateva secunde.

PS: eu sincer nu mai joc daca se va da rrdb sau rollback, pentru ca aceasta eroare care aparuse se poate repara prin diferite mijloace.Un rrdb inseamna bataie de joc.

Este un server free unde oamenii si'au pus increderea in acest server, vor sa joace de placere intradevar dar asta inseamna ca si cei care detin serverul trebuie sa aprecieze acest lucru.Daca e vorba de nepasare si lipsa de respect fata de noi ....se va da rrdb.

Mentalitatea romanului: nu or sa mai joace 10 dar or sa vina altii 20. O greseala mare daca ganditi in felul asta.

Posted

Urmeaza alte stiri bomba 
Garrone va candida la presedentia ROManiei si o data ajuns la Cotroceni a promis ca va scoate tara din aceastra saracie , ce domneste de ani buni.Ce metode va folosi pentru asi atinge acest scop ... ramane de vazut.
Alta stire incredibila de data aceasta din lumea fotbalului Banel Nicolita a fost transferat pe suma de 20 milioane de euro la echipa FC Barcelona , la care a si reusit sa marcheze un gol in meciu de debut.Pacat nu a fost la poarta adversa.
Stiri interne:Boom a fost chemat de catre DNA la parchet pentru a justifica cum de i sa triplat averea peste noapte.O sursa din cadru parchetului ne-a dezvalui ca , acuzatul a avut o matusa care i-a lasat drept mostenire fabuloasa.

P.S fac urat la caldura.
P.P.S Marian Vanghelie a promis ca incepand cu luna septembrie se va inscrie in clasa 1 , incercand astfel sa termine cele 10 clase obligatorii 

Ba frate,sunteti fenomenali.......umpik de gandire si m`am cacat pe mine de ras!!!!!!!!!!! =))

macar dak nu mere srv rad pe forum. ;;)

Posted

deci un lucru e clar: cu cat dureaza mai mult rezolvarea problemei cu atat mai bine. Inseamna ca avem sperante sa continuam jocul de unde am ramas, cineva acolo lucreaza la bd(sper).Un rrdb sau rollback se putea da in cateva secunde.

PS: eu sincer nu mai joc daca se va da rrdb sau rollback, pentru ca aceasta eroare care aparuse se poate repara prin diferite mijloace.Un rrdb inseamna bataie de joc.

Este un server free unde oamenii si'au pus increderea in acest server, vor sa joace de placere intradevar dar asta inseamna ca si cei care detin serverul trebuie sa aprecieze acest lucru.Daca e vorba de nepasare si lipsa de respect fata de noi ....se va da rrdb.

Mentalitatea romanului: nu or sa mai joace 10 dar or sa vina altii 20. O greseala mare daca ganditi in felul asta.

De acord cu tine, pana la un punct, rr bd nu inseamna bataie de joc. Salvarile oricum s-au pierdut, a ramas doar statusul dupa care ne-am putea lua, dar unora li s-au intamplat o problema, li s-au "rollback" deja level-ul, spre deosebire de cei care nu au intrat in joc. Si gandeste-te, singura salvare este pe 17 aprilie. Cand s-a dat drumul la server? Ia ganditi-va, ce rost mai are. Si-n plus de asta, sunt sigur ca s-au facut dupe cu lehap-ul ala si pana in 17 aprilie, asa cu rr bd, un server curat, de la 0. (evident iar apar nataraii cu speed, partea a doua)

Posted

evident iar apar nataraii cu speed, partea a doua

eu unu m-am pregatit pentru varianta asta .. si mi-am instalat FRAPS.Inainte sa intri in mu . deschizi fraps ..te joci frumos pac pac .. vezi pe un cu speed.. apesi tasta magica record (shortcut pe o tasta de la F1 la F10), inregistrezi 10-20 secunde.uplodezi filmu pe dump.ro

www.linkmania.ro , forum , mu online , mu online s1 (NEW) , plangeri , post .. 99 zile si gata .. pac pac.

bunny fara suparare...crezi ca daca se da rr db nu se vor mai face dupe? :) hai sa fim seriosi.

nu cred ca ar fi atat de greu sa se implementeze un script care sa ruleze in paralel cu server-ul iar cand detecteaza pe cineva ca incearca sa faca dupe folosind LEHAP , pac disconnect instant (lucru care sa se salveze in log-uri) iar daca acea persoana va incerca de mai multe ori sa faca dupe la o simpla vizualizare din partea unui admin in log-uri i se va da 99 zile.scurt si la obiect

Guest danm
Posted

Am jucat si Seazon 1 :P Sa trecem direct la Seazon 3,pai nu :banghead:

Posted

bunny fara suparare...crezi ca daca se da rr db nu se vor mai face dupe? :) hai sa fim seriosi.

pai se da rr, dar se muta si lehap in arena. daca stiti voi alte metode de dupe pe s1 postati aci sa stim si noi ce dq.

Posted

Nu stiu nici o metoda de dupe,eu personal,dar din cate am inteles stiu altii.

Si si daca ar fi doar prin lehap,cat ar dura fara dupe? 2,3 max 4 zile pana face lumea lvl 300?Hai sa fim seriosi again :-j

Posted

eu am aceeasi parere ca si bunny.....chiar daca m-am chinuit pana acum prefer rr db decat rollback de pe 17 aprilie,insa astept ar fi foarte frumos daca s-ar remedia problema fara rb sau rr db

Posted

Ma eu nu am inteles ceva :|

De ce au asa mare intarziere stirile din sport si meteo? ;)

Am auzit cica o sa vina un soare in devias :blink:

PS: mi-a placut aia cu DNA :))).

PS2: Totusi eu sper sa se rezolve ceva (desi nu cred). La bd m-am referit.

Guest Diablo_xxl
Posted

BAIETI ATENTIE !!!

nu va mai stresati atat nu ati vazut cate topicuri au fost pe acelas subiect

si moderatori ce fac..vine si inchide topic atat

credeti k ei stiu mai multe.?

vdragosh stie ce sa intamplat doar k el nu posteaza pe forum deoarce posibil sa nu fi-e acasa

asa ca cine stie cat mai dureaza aceasta problema poate sa dureze si o zi si o sapt si o luna

.. :comp2:

Posted

breeeeeee =)))))))) da voi tot nu ati iesit din casa? =)))))))))

deci,...=)))))))))))))))))

doamni.... =)))))))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...