bunny Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 that's right, you better thank godDe ce cauti matale cearta oriunde pasesti cu ochii? Prea te supraestimezi cu 2 vorbe 3 greseli si cate-un grafic pe ici pe colo.
Zadirion Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 De ce cauti matale cearta oriunde pasesti cu ochii? yeah look who's talkin' :blink:no, really, you take things too seriously. i just like to see people squirm, that's all.so yeah, squirm away.
bunny Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 yeah look who's talkin' :blink:no, really, you take things too seriously. i just like to see people squirm, that's all.so yeah, squirm away.Ma bucur ca la a doua fraza recunosti. :D
Crys1209 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 e si el un mic spammer ce a cam uitat limba romana si acum o da cu alte limbi "straine"el stie asa vreo 5 limbi.. limba romana zi tu a cate limba este bunny.. a 4 sa fie ? =)) a stai ca el stie 1 2 3 5 :D
Zadirion Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 lymba romana m-a uytat pe myne, mr. crys cu 'y'pup la tine male :*
bunny Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 lymba romana m-a uytat pe myne, mr. crys cu 'y'pup la tine male :*Pupa si pe mine.Ti-l dedic. :D
Zadirion Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Pupa si pe mine.pupa-te singur daca tot ai banneru ala... :-??
bunny Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 pupa-te singur daca tot ai banneru ala... :-??Neah, n-are farmec, tu faci o treaba mai buna. :D Ia numara-mi o bila si pune-o intr-un grafic, dar vezi sa nu ratezi cifra 4.
Zadirion Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Neah, n-are farmec, tu faci o treaba mai buna. nu eu sunt cel care poarta banneru, care apropo spune altceva :whistle: sa inteleg ca esti mandru :)
bunny Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 nu eu sunt cel care poarta banneru :whistle: sa inteleg ca esti mandru :)Nu-i adevarat, ti l-am dedicat tie in mod special, de ce o dai la intoarsa? :D De ce ai sters restul quote-ului cu bila? :( Ce om rau.btw, de ce nu esti de acord cu blocarea subforumurilor? argumenteaza-ne, nu fi ruralist. :D
Zadirion Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Nu-i adevarat, ti l-am dedicat tie in mod special, de ce o dai la intoarsa? :D De ce ai sters restul quote-ului cu bila? :( Ce om rau. am sters quote-ul cu bila pt ca nu era prea reusita gluma, sowwy :( tough crowdce s-o dau la intoarsa, e banneru tau, be proud. :right:ot: de ce sa fiu de acord? noi ce mai facem cand nu jucam mu. e server down :(
bunny Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 am sters quote-ul cu bila pt ca nu era prea reusita gluma, sowwy :( tough crowdNo wiggie wiggie cheer up thingie? Darn. :( N-ai raspuns la intrebarea ontopicului. >.<
Zadirion Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 No wiggie wiggie cheer up thingie? Darn. :( N-ai raspuns la intrebarea ontopicului. >.< intrebarea ontopicului hai ca-i tare asta :)) more pls OT: si in plus daca ar fi subforumurile inchise unde ar mai posta toata lumea thread-uri cu 'cand se deschide serverul, oh plz man oh plz oh plz T_T". nu's nicidecum de acord cu blocarea subforumurilor. si in plus, spam-ul e bun. e si dieta: dimineata spam cu lapte, la pranz mancare de spamac, iar seara carne de vita in sos de spam. gotta love british humor :x
Crys1209 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Inchideti sugestia va rog :)Se pare ca au trecut 3 zile de foc pt admini GM/forumisti..lasa l asa deschis ca macar asa va antrenati si voi cu datu de suspende ;)PS: cred ca a scazut cam drastic rankul la Trafic :D
3XTR3M Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Inchideti sugestia va rog Se pare ca au trecut 3 zile de foc pt admini GM/forumisti..lasa l asa deschis ca macar asa va antrenati si voi cu datu de suspende PS: cred ca a scazut cam drastic rankul la Trafic :)) ai dreptate, deja pleaca lumea in masa de pe server, se muta guildele cu totul.Fraieri noi ca inca mai postam pe aici si le contorizam la ranking puncte.Dar o sa incerc sa ma abtin si sa nu rapsund decat la PM-uri.